Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 369
  • 785
  •   1
Отговори
# 480
Ейй, колко хубаво си хортувахме за заека и Росица...😁

# 481
  • гр.София
За гласуването мисля, че е ясно- за национални избори и Президент имат право да гласуват всички без значение къде живеят. За местните избори важи правилото за уседналост, а за евроизборите- живеещи на територията на Евросъюза. На мен ми е честно това.
Проблемът е, че не се създават условия за гласуване в чужбина. И на мен да ми се наложи да пътувам два часа и после да чакам още пет, за да си пусна гласа,  и аз ще се откажа.
Затова някои не искат електронни избори.

# 482
Поне Александър е честен. Според мен подценяват Калоян.

# 483
Симо е първи дуелист, естествено. Във фермата мислят като нас - че Калата ще е втори. Да видим.

# 484
Дано избере Георги. Техният дуел номер 2. Емигрантът срещу ксенофоба. Ще е зрелищно. Дори да си тръгне Симо ще е достойно.

# 485
  • гр.София
Ще ми се Симо да подходи смело и да покани на дуел точно човека, който го е бил. Жоро е говедо и отново ще го смели.
Ще ми е стратегическо да извика Калата, но и Христина стратегически извика Лили.
Та...По- добре да паднеш от Георги, отколкото от Калоян.

# 486
Ксенофоб ? Бе има много бяс в Гошо,но баш ксенофоб ?

# 487
  • София
Ей, защо не я изядоха Алекс, че заради нея останаха без вечеря, както онзи ден изядоха Роси?

Много ми бяха забавни мъжете на плажа, а Митака ми става все по-симпатичен Simple Smile

# 488
Хич не ми се иака , Симо да извика Гошо защото оня ще го бие и самочувствието му и убеденоста че ще е финалист ще скочат до небето.
Що пък да не викне Калата.Нищо че уж е най слаб и не било мъжко.
Ами след като Сашо праща на дуел уж по силния ратай за да осигури собственото си продвижване напред, то по същатс причина, Симо може да избере Калата.

# 489
  • София
И аз съм против трайно емигрирали да гласуват на избори в България.

+1
Абсолютно съм на същото мнение. Не може хора, които не живеят тук, да решават кой ще управлява страната, която са избрали да напуснат.
Тогава не очаквайте същите хора някой ден да се завърнат щом искате да ги лишите от правото да решат в каква България искат да живеят някой ден. Щом се гласува значи тези хора ги вълнува в каква посока върви страната ни.

Изобщо не очаквам никой да се връща. След като са се установили на друго място, това някой ден е пълна химера.
Визирам както емигрантите в Европа и САЩ, така и преселниците в Турция, например.

# 490
Вече сме четвърти сезон и е време да разберем, че няма силни и слаби що се отнася до дуелите. Колко пъти сме описвали някой, а той или тя вземе, че бие на дуел? Така както подценяват Калоян изобщо няма да се изненадам, ако ги подпука всички на дуели. Щом Цецо загуби със стотни разлика всичко е възможно. Слага 5 точки на алманах, печели една игра на късмет и готово.

# 491
  • София
Според мен има реален шанс Симо да викне Георги или Роман. Забелязала съм някакво чувство на чест в него и би ми било странно ако избере Калоян.

А за Лили ми стана мъчно, въпреки, че не я харесвам като каза, че за украинците е българка, а за нас била украинка...

# 492
И аз съм против трайно емигрирали да гласуват на избори в България.

+1
Абсолютно съм на същото мнение. Не може хора, които не живеят тук, да решават кой ще управлява страната, която са избрали да напуснат.
Тогава не очаквайте същите хора някой ден да се завърнат щом искате да ги лишите от правото да решат в каква България искат да живеят някой ден. Щом се гласува значи тези хора ги вълнува в каква посока върви страната ни.

Изобщо не очаквам никой да се връща. След като са се установили на друго място, това някой ден е пълна химера.
Визирам както емигрантите в Европа и САЩ, така и преселниците в Турция, например.
Според последни изследвания все повече емигранти се завръщат в България така, че какво ти очакваш или не очакваш е без значение.

# 493
Той Симо не долюбва Росица, но може да се поучи от нейния избор на противник

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 22:57 от mrav4ica

# 494
Аз съм пас по въпроса за гласуването.Не живея в България(нямам и никакво такова намерение) и ми е безразлично кой е на власт,защото смятам,че всички са крадци и приказките,че искат да оправят държавата са само предизборни агитации.

Георги е отвратителен,още от първата седмица ви казах,че е пропит със злоба и гняв.Няма повод,в който той да не се покаже в тази си светлина.С по малко приказки и повече толерантност,като нищо щеше да е тотален фаворит за наградата.

Нямам идея за избора на втори дуелист,Симо е непредвидим.Ако бях на негово място,бих си избрала Дидо или Митко.Единият не е много способен,другият е дебел и евентуално ще е много тромав и запъхтян във физическите битки.

Общи условия

Активация на акаунт