Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 375
  • 785
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Катрала, ако всеки мислеше като теб, още щеше да го има робството. Щото робовладелците допринасят за държавата, а робите само за господарите си, нали така? И, ще те разочаровам, но за съжаление точно бизнеса гласува за тиквата, а и те претендират, че гласоподавателите са им хора с висше образование и среден и висок доход. Толкоз по темата, че е оф топик, но дори само заключението "халал да ИМ е" говори за отношението към България и хората в нея, т. е. чужди, но в чийто живот и светоглед умира да се меси "наблюдателя" отвън.
Симеон не е толкова силен, това да имаш красиви мускули хич не е показател за сила, издръжливост, характер. Все пак си мисля, че ще избере Калата. В този случай двубоя би бил много интересен,защото никой не знае възможностите на това момче.

# 511
Аууу доверчера ще е сълзи и сополи
Ще докарат бащата на Гошо.

# 512
Не думай! Flushed Остана и мъжа на Роси да домъкнат.

# 513
Не думай! Flushed Остана и мъжа на Роси да домъкнат.
Явно не са се сетили.
Дразни ме това непрекъснато акцентиране върху Гошо, върху неговия лют патриотизъм/ който ми много съмнителен/.Даже и във фейса много хора вече не го понасят Жорко.
Така че  евентуалния зрителски вот не му е много сигурен.

# 514
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Жоро вече сериозно се омаза с глупавите си разсъждения на тема патриотизъм. Не ми е никак приемливо за възрастен човек да съществува само черно и бяло, само неговото мнение да е единствено правилно и меродавно и да няма желание дори да чуе отсрещната гледна точка...  Confused И в крайна сметка вместо да изпише вежди, ще си избоде очите.
Симеон не мога и да предположа кого ще избере за втори дуелист, но някак не ми се вярва да избере Калоян.

# 515
На мен Дидо не ми е сред фаворитите за наградата-не разбира толкова от сечене,коване и т.н. ,по -пипкав ми се вижда .Както тегавия чичка го определи -Дидо е лесен противник като Цецо и Калата

# 516
И аз се съмнявам във физическите умения на Дидо, май няма да е от силните дуелисти, но ми харесват начинът, по който разсъждава и поведението му до момента.

# 517
Макар да не одобрявам този тип светогледи, има много зрели хора, чийто характер определя нещата само на.черни и бели...

# 518
Разбира се, че има. Затова казвам, че за мен лично е неприемливо - говори за страшно тесен мироглед, закостенялост, липса на желание да се погледне отвъд очертаните рамки, а също и до известна липса на интелект и толерантност.

# 519
Аз симпатизирам на Гошо, но признавам, че снощи и мен ме подразни, особено когато не спираше да се блещи на Росица и викаше на бялото черно. Всички видяхме, че децата ѝ говорят български и то много добре. Обаче и аз като него не вярвам, че Симеон ще хване пушката да брани родината. Не съм сигурна изобщо каква част от българите биха тръгнали доброволно на война, без значение къде живеят. Хареса ми, че Роман не вдигна лицемерно ръка. Аз също не бих вдигнала. No Mouth

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 13:31 от pip4i

# 520
Ако верно домъкнат таткото на Гошо, прекалено е. Дори за опосумите. Айде да си играят играта и каквото сабя покаже. А относно неприемането на чуждо мнение от Георги, ми че то тук пълно с Герганки, тях защо това ги дразни ?

# 521
Аз симпатизирам на Гошо, но признавам, че снощи и мен ме подразни, особено когато не спираше да се блещи на Росица и викаше на бялото черно. Всички видяхме, че децата ѝ говорят български и то много добре. Обаче и аз като него не вярвам, че Симеон ще хване пушката да брани родината. Не съм сигурна изобщо каква част от българите биха тръгнали доброволно на война, без значение къде живеят. Хареса ми, че Роман не вдигна лицемерно ръка. Аз също не бих вдигнала. No Mouth

+1!  Аз също го харесвам от.самотоА начало

Не смятам, че говори за закостенялост, ниска интелигентност и прочие.. но това си е въпрос на мнение Simple Smile

# 522
Георги за мен е почти постоянно в образ ( подозирам и режисиран или най-малкото насърчаван отгоре) и това е.
Трудно ми е да приема, че е чак толкова краен реално.
Дракането му с Росица и мен ме подразни, но пък мисля, че подобаващо отговори на Лили. И също не вярвам, че хора като Симо биха се били за България. Но не вярвам, че и Жоро толкова лесно би се хвърлил да защитава родината. Общо взето, всеки, който започне с плам да ме убеждава как ще е първият в бойните редици, ми е малко съмнителен. Не за друго, но все си мисля, че войната изисква повече действия, а не думи. Да не говорим, че никое от тези момчета нито е било в казарма, нито си има и бегла представа какво значи война. Не знам Дидо вдигна ли ръка, че би се бил за родината, но...него едно агне му е жал да заколи, а представям си, ако трябва да убива хора. Щото нали, във войната приемаш, че тези срещу теб са лошите, а реално се оказва, че и те са човешки същества като теб, които имат семейства, близки, деца. Обучени военни понякога не издържат на гледките и преживяванията от войната, камо ли такъв пацифист като Дидо. Или като Сашо, дето не смее да пипне кокошката, че щял да си изцапа анцуНга Wink
Точно хора като Роман и Митко ги виждам дейни във война.

# 523
Драги съфорумници,
Няма да изпадам в крайности, но да забраниш на почти 2 милиона български граждани да гласуват, само защото не са в страната е не само противоконстиционно, но и неморално. Тия 2 милиона българи пращат всяка година повече пари от всички инвеститори от чужбина. Тия българи, които са "избягали" от потисничеството на същия този олигархично-мафиотски модел, които си реди изборите в България за последните 28 години. Тия българи, които помагат с каквото могат в сериозни проекти и каузи. Май наистина не заслужаваме тази държава, за която са се борили дедите ни, щом правото на избор бива отнето, само защото не си един от "родолюбците" останали в България. Замислете се само колко тъжно звучи това с гласуването, на фона постоянния тренд на намаляваща България. Та в един момент, ако не са гласовете от чужбина, ще останат само циганския и партийноетническия вот в България. Това ли искате за вашите деца, наследниците на Доган, цар Киро и Северин да ви управляват..... ???

# 524
  • Sunshine state
Определено пресолиха манджата с бащата на Георги. Лична драма се пренася във Фермата.. Astonished
А Жоро като цяло ми е антипатичен от ден 1 и то не толкова заради постоянните си рецитали, а заради фактът, че го намирам за фалшив. Винаги буквално декламира разни клишета, които мисли, че ще се харесат на аудиторията и подклажда ненужно напрежение уж в стремеж "да отвори" очите на хората. Идва ми в повече и самочувствието му. Струва ми се от типа хора, които трудно приемат чуждо мнение.

Общи условия

Активация на акаунт