Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 341
  • 785
  •   1
Отговори
# 660
  • София

епизод 42 (26.10.2018)

# 661
Резултати от анкетата:

# 662
Ваня, ЦСКА и религия.. о, майн гот!
Надявам се у тях не драска по стените като в някой дранголник.
Интересно, че никой не гракна срещу нея. Ма то пък щеше и да е лицемерно, щом като е оаквала стените никой не я е спрал.
Вчера дадоха няколко кадъра със живия/умрелия заек, след които за мен е повече от ясно, че споминалото се животинче не е това, което извади Росица на пияна глава.
Нейното беше с петънце на мецунката. Починалото нямаше такова черно петънце.
Сашо Роман...пЪрдон - Жоро и Роман се държат като пълни лекенца.
Сашка скоро я виждам на задна прашка, ако продължава да се отрива в любителя на дупета.

# 663
Роман написа в инстаграм ,че ще подкрепи Жоро  на финала  Grinning

# 664
Споделете някой и друг Инстаграм, моля Simple Smile

# 665
Хъ? Това какво ще рече? Роман е отпаднал, а Жоро е сигурен финалист?

# 666
Хорa, покрай тия скандали пропуснахте най-значимото събитие от снощния епизод - Симо се пошегува!!! Joy
Сега малко по сериозно, по въпроса за Роман, не допускате ли, че може изобщо да не е бил близък с майка си? Може и да не е живял с нея, даже. Може би затова не изглежда да му е толкова мъчно? Чудя се...

# 667
Или защото не може да показва емоции, нещо го е пречупило и предпочита да гледа по-леко на нещата. Той каза, че работи от 14 годишен. Какво е накарало едно дете от тази възраст в България да започне сам да се издържа.
Личен опит, баща ми почина преди 9 години, не говорех за това, никога, до преди месец и нещо когато тотално сдадох багажа.

# 668
Мег,
няма да пропуснат да ни разкажат, убедена съм. 
Според мен е много прикрит и ще изпуши в един момент.

# 669
  • Велико Търново
Аз не знам доколко е достоверна информацията за смъртта на майката на Роман, за да се дискутира и обсъжда толкова. Може и да съм пропуснала...

# 670
  • Карнобат

Дай на лично инстаграм да разгледам Simple Smile Стана ми интересно.Иначе утре очаквам интересен дуел.Калоянчо не е за подценяване.Не се знае нищо.Сашка нещо много се върти около Жорката и Роман...само дето я сватосваха за Александър...

# 671

Попитах го и ми отговори 😂😂

# 672
  • Вестерос
След последните няколко епизода си сменям финалистите- махам Жоро и слагам Сашо.  Ако не спечели Дидо, искам да спечели Сашо.

# 673
Който и да излезе в неделя, ще посочи Нури за фермер. Той ще спечели игрите за фермер, ще прати Роман ратай и първи дуелист. Възможно е след това да излезе, зависи кого избере за втори дуелист.

# 674
Фаворити са ми Росица, Симо или Калоян, Дидо и Нури. Не очаквам нито един от тях да победи за съжаление. По принцип нямам нищо против да спечели който и да е стига да не е Георги. Толкова фалшив и измислен герой побутван и от опосумите не заслужава да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт