Eucerin Dermopure: За качественото почистване на склонната към акне кожа

• 9 088
  • 193
  •   1
Отговори
# 45
Почистване на лицето с гел за лице
 Използвам мицеларна вода
 Намазване с хидратиращ крем за проблемна кожа

# 46
Почиствам с гел и вода
След това минавам с хидратираща мицеларна вода
И ако има нужда нанасям крем

# 47
Почиствам си лицето с гел за лице. Използвам мицеларна вода и намазвам с хидратиращ крем за проблемна кожа

# 48
Стъпките ми са:
1. Измиване с подходяща пяна/гел
2. Крем за лице през деня или масло вечер.

# 49
  • Stara Zagora, Bulgaria
Почистване сутрин и вечер с измивен гел. Нанасяне на крем за кожа склонна към омазняване и акне.

# 50
  • Пазарджик
Моите стъпки са ежедневно измиване с гел за проблемна кожа.След това нанасям крем за свиване на порите и веднъж седмично пилинг.

# 51
Абсолютно задължително почистване всяка вечер, използване на скраб два пъти в седмицата, използване на хидратиращ крем за лице.

# 52
  • Бургас
1. Използвам само качествени продукти подходящи за моя вид кожа.
2. Измиване, хидратиране, матиране.
Кожата ми е свръх мазна и склонна към появата на акне. За това полагам специални грижи за нея, не само с козметика, а и се съобразявам с продуктите които консумирам.

# 53
  • in Wonderland
Сутрин измиващ гел, след това хидратиращ крем.
Вечер почиствам с мицеларна вода, след това препарат протия акне.

# 54
Сутрин измиващ гел. Вечер почиствам с мицеларна вода и нанасям подходящ нощен крем. Веднъж седмично си правя маска с активен въглен.

# 55
  • София, България
Имам сутрешен и вечерен ритуал за почистване на кожата.
Сутрин: измиване с гел, тоник за лице, крем за лице и след това грим.
Вечер: почистване с тоалетно мляко или мицеларна вода, измиване на лицето с гел, розова вода, нощен крем за лице, локално кремче Simple Smile

# 56
Моята рутина е: почистване на лицето с мицеларна вода или друг почистващ продукт; измиване на лицето (само вечер) с измивен продукт, ексфолиране (1-2 пъти седмично), нанасяне на тоник, нанасяне на крем или серум и околоочен крем.

# 57
Сутрин и вечер използвам измивен гел за проблемна кожа и след това нанасям подходящ крем. Използвам и мицеларна вода за почистване на грама си.

# 58
Основните стъпки които аз следвам при грижата си за предразположената ми към акне кожа и измиване с измиващ гел с чаено дърво и използване на чисто арганово масло за овлажняване. Избягвам всякакви мазни кремове, защото не ми понасят добре.

# 59

Сутрин мия лицето с гел за проблемна кожа на Авен, после нанасям себум-регулиращ тоник и после нанасям околоочен и дневен крем. Вечер мия пак с гела и, почиствам с мицеларна вода и после нанасям някакъв серум.

Общи условия

Активация на акаунт