Eucerin Dermopure: За качественото почистване на склонната към акне кожа

• 9 090
  • 193
  •   1
Отговори
# 60
Почиствам с мицеларна вода, правя маска, нанасям крем

# 61
Сутрин и вечер почиствам с мицеларна вода и един или два пъти седмично използвам маска или гел за лице

# 62
  • София
Почистване с измивен гел, подхранване с подходящ крем.

# 63
  • Благоевград
1. Всяка сутрин почиствам лицето си със измиващ гел.
2. След това минавам със мицеларна вода.
3. Нанасям хидратиращ крем. (имам мазна и склонна към акне кожа)
4. Вечер минавам само със мицеларна вода.

# 64
Измивам лицето си с почистващ продукт - гел, след което нанасям хидратиращ крем.

# 65
Почистване с мицеларна вода, подходящ крем.През ден маски.

# 66
Измиване на лицето с гел, нанасяне на подходящ според сезона крем, маска с глина веднъж седмично.

# 67
Всяка сутрин и вечер:
1. Почистване на кожата с подходящ измивен препарат и вода.(редувам го с почистване с мицеларен разтвор)
2. Нанасяне на активен продукт - крем, който въздейства на акнето.

# 68
 Сутрин и вечер почиствам лицето си с измиващ гел. Вечер нанасям нощен крем , а сутрин оцветен флуид, съобразен с потребностите на моята кожа.
 Два пъти в седмицата използвам маска за лице.

# 69
Кожата ми е смесена към мазна, склонна към акне и чувствителна. Възможно най-лошата комбинация. Старая се да почиствам редовно лицето при козметик, а вкъщи правя маски. Имам правило никога да не си лягам с грим! Премахвам го с мицеларна вода и измивен гел. Използвам само медицинска козметика или такава от висок клас, съобразена с нуждите ми. Не правя компромис с качеството на козметиката, която ползвам. За мен това е основно правило.

# 70
  • някъде
-  мицеларна вода/ измиващ гел /понякога само спирт
-  крем за проблемна кожа
-  маски / хума

# 71
Моята рутина включва измиване сутрин и вечер с мека пяна за лице, тонизиране и хидратиращ крем.

# 72
Задължително мия лицето си с почистващ продукт, след което нанасям хидратиращ крем.Вечерта задължително махам всичкия грим, почиствам с мицеларна вода и нанасям отново крем.

# 73
1. Почистване на лицето с мицеларна вода.
2. Измиване на лицето с подходящ гел.
3. Нанасяне на хидратиращ крем за кожа, склонна към акне. В момента използвам това: Eucerin DERMOPURE Матиращ флуид

Веднъж в седмицата, ексфолиране с подходящ продукт - в момента използвам Eucerin DERMOPURE Ексфолиращ гел.

С удоволствие бих изпробвала и измивния гел на марката. Simple Smile

# 74
  • София
Почистване с измивен гел, понякога маски.

Общи условия

Активация на акаунт