На пазар във Варна - 51 тема

• 54 068
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
В Икеа имат промоция на тези тенджери https://www.ikea.bg/cooking/Cookware/Pots-and-sauce-pans/oumbarl … g-58780/30286416/ . Някой да има отзиви за техните готварски съдове ?
Точно този комплект ползвам вече 7 години. Аз съм изключително доволна.

# 376
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз съм доволна от рекламната агенция, за която по-нагоре се писа - на Марин Дринов, до Медицинския.
Даже наскоро пак правих щампа върху бяла тениска, като тениската е от тях (5лв), аз само занесох файла със желаната снимка, обработена от мой дизайнер. Всичко ми излезе 10 лв. Не знам ако се даде необработена снимка, дали се плаща отделно за дизайн.
Доволна съм от качеството и обслужването. Стана точно за един ден.
Мисля,че там има два копирни центъра?Може ли по-подробно нещо,като име или пр.?БЛагодаря.

# 377
  • Варна
Оказа се, че им имам визитката. Хареса ми, че и на имейли отговарят навреме, щото не винаги по телефона е удобно да изложиш това, което искаш да попиташ.

# 378
  • Варна
Да знаете, че сега са във вихъра на календарите и са една идея по-заети от нормалното. Ако искате нещо да ви правят, предвидете си малко време все пак.

# 379
  • In transit
В Икеа имат промоция на тези тенджери https://www.ikea.bg/cooking/Cookware/Pots-and-sauce-pans/oumbarl … g-58780/30286416/ . Някой да има отзиви за техните готварски съдове ?
Точно този комплект ползвам вече 7 години. Аз съм изключително доволна.
Имам няколко такива съда. Много съм доволна. Само с нашата варовита вода, остават понякога петна, но ги минавам с малко оцет и лъсват.

# 380
Някой виждал ли е из спортните магазини намалени качествени мъжки екипи? Трябва ми долница по -скоро, а тази година страшно закъснях със всичко и нямам време да обикалям.
Благодаря предварително!

# 381
Здравейте, знаете ли къде във Варна има машина за автоматично вадене на снимки, самообслужваща. Преди имаше такава в Пикадили Младост, слагаш флашка, пускаш монети и си вадиш снимки. Не говоря за самоснимачките дето ги има в Кауфланд.

# 382
  • Варна
Здравейте, знаете ли къде във Варна има машина за автоматично вадене на снимки, самообслужваща. Преди имаше такава в Пикадили Младост, слагаш флашка, пускаш монети и си вадиш снимки. Не говоря за самоснимачките дето ги има в Кауфланд.
И на "самоснимачките" можеше да вадиш снимки от флашка или карта. В м-н НаБлизо (малкото Пикадили) има такава, в ъгъла зад касите се намира.

# 383
И на "самоснимачките" можеше да вадиш снимки от флашка или карта. В м-н НаБлизо (малкото Пикадили) има такава, в ъгъла зад касите се намира.
В този в Кауфланд Възраждане става ли? Или нещо в района на Мол Варна. Колко струва снимката ?

# 384
  • Вестерос
Аз си ги вадя онлайн, бързо ми ги и доставят и с доста ниска цена са http://snimkitevi.com/bg/

Иначе машина имаше и във фотото на образцов дом

# 385
Някой знае ли къде продават ето такива аксесоари за кок?

Не съм виждала във физически магазини, а за една такава фентифлюшка не ми се поръчва онлайн...

# 386
В Джъмбо съм виждала

# 387
Някой знае ли къде продават ето такива аксесоари за кок?

Не съм виждала във физически магазини, а за една такава фентифлюшка не ми се поръчва онлайн...

Ейвън ги предлага.  Намери си приятелка представител и ще ти ги достави за три четири дена на доставна цена.
Скрит текст:
ако не намериш пиши ми на лични

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 22:28 от _re_ge

# 388
Момичета къде копчета тик так в широк център? Благодаря!
В интернет намерих фб страница на кинкалерия на Христо Самсаров 1в района на градсска болница, но не знам дали все още действа...

# 389
  • Вестерос
100% има в подлеза до бившия понеделничен пазар (Под Пискюлиев)

Общи условия

Активация на акаунт