На пазар във Варна - 51 тема

• 54 070
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Не знам чия беше идеята за това парти...не съм ентусиазт по принцип. С някакви хапки ги гощавали, тип шведска маса.

# 361
  • Варна
Излязохме от темата, но как на кого? Госпожите са много инициативни за подобни мероприятия, но за нещо по-полезно и трудоемко- хич не ги търси. Тотално изопачиха празника в очите на децата с тези детски “банкети”. Плащам кувертите, но почти никога не ходим.

# 362
  • Варна
Идея къде освен в големите спортни магазини да намеря суитшърт/фанелка на футболен отбор? Онлайн намирам на добри цени, но ако има във Варна.

# 363
  • Варна
Защо не вземеш чиста дреха и не я дадеш да я щамповат или извезат с каквото искаш на съответния клуб?

# 364
  • Варна
Защо не вземеш чиста дреха и не я дадеш да я щамповат или извезат с каквото искаш на съответния клуб?
И това е вариант. Но трудно ще намеря чист червен суитшърт (Ливърпул). Вие къде щамповате?

# 365
  • Варна
Щамповам в копи центъра на Марин Дринов, до МУ, даже тук съфорумки бяха давали снимка на мястото и телефон. А на Ген. Цимерман, долната улица, ми казаха, че имало място, където може да се избродира желаното, но не съм го пробвала още.

# 366
  • Варна
Някой виждал ли е да се продават в реален магазин, а не онлайн такива магнитни топчета: https://m.olx.bg/sport-knigi-hobi/igri/q-магнитни-топчета/
В Оринджа съм виждала такива преди време.

Относно Джъмбо преди празниците ще е все така. Предната седмица ходих към два следобед и беше претъпкано от семейства с малки деца и бебчета+ бабите и дядовците.

# 367
  • Варна
В гранд мол на нивото на паркинга с автомивката има за щамповане. Сякаш и там съм мяркала да продават изчистени блузи или на отбори, както и коледни.

# 368
И това е вариант. Но трудно ще намеря чист червен суитшърт (Ливърпул). Вие къде щамповате?
Щамповане - добро качество и нормални цени. Ателието е в една уличка до Колхозния пазар
0876 371-274

# 369
  • Варна
В гранд мол на нивото на паркинга с автомивката има за щамповане. Сякаш и там съм мяркала да продават изчистени блузи или на отбори, както и коледни.
Не съм доволна от качеството. Два пъти съм правила при тях - единия път с моя тениска (черна) и втория път с тяхна, пак черна. Първия път нямаше добра покривност на отпечатъка, втория път си личеше ръба на пресата (имаше лъснато).... Дано сте разбрали, какво искам да кажа

# 370
  • Варна
В мол Варна веднага срещу централни вход има щанд за щампи, имат и тениски налични.

# 371
  • Варна
Аз съм доволна от рекламната агенция, за която по-нагоре се писа - на Марин Дринов, до Медицинския.
Даже наскоро пак правих щампа върху бяла тениска, като тениската е от тях (5лв), аз само занесох файла със желаната снимка, обработена от мой дизайнер. Всичко ми излезе 10 лв. Не знам ако се даде необработена снимка, дали се плаща отделно за дизайн.
Доволна съм от качеството и обслужването. Стана точно за един ден.

# 372
За тези които трябва да купуват бебешки дрехи или поне до 2-3 г на Варненчик , в близост до Лили има разпродажба всичко на половин цена на дрехи и обувки .
Официални рокли , блузки и хубави клинчета .
Аз накупих за 18-24 м чудесни неща за по 10 лв ,
Има и гумени ботушки 37.38.39 номер до глезена в черно и леопардови / актуални за сезона / за по 17 лв ,

Затварят магазина и промоцията е до 4.01 , ама количествата са ограничени .

Благодаря за идеите с чадъри , ,
Купих вече. 🤗🤗🤗

# 373
  • Варна
fb://page/1928451560810627
Не ходете в заведение Tasty на ул. Опълченска!
От училище ходиха там на организирано коледно парти с куверти...в момента около 30 човека са с повръщания, разстройство, някои са на системи!!!

За нашия случай споменаха по Радио Варна и в сайта Петел. Дано наистина проверката, която са започнали, да бъде извършена както трябва!

# 374
  • Варна
В Икеа имат промоция на тези тенджери https://www.ikea.bg/cooking/Cookware/Pots-and-sauce-pans/oumbarl … g-58780/30286416/ . Някой да има отзиви за техните готварски съдове ?

Общи условия

Активация на акаунт