На пазар във Варна - 51 тема

• 54 071
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • Варна
Здравейте!
До сега винаги съм се доверявала на Сент, но сега нямат парфюма ми.
На кого ще ми препоръчате да се доверя?

# 347
  • Варна
Аз си поръчвам парфюмите от бившето enzo, сега notino. Цените са много добри, качеството също. Идват до 4 дни. Другият вариант е парфюмерията в блока срещу Атриум, ама рядко ходя там и не мога да се сетя в кой вход и звънец беше. В 1 апартамент са, ако някой е ходил скоро, може да обясни. Също добри цени и голям асортимент.
На Морска гара са също с хубаво качество, но доста по-скъпи.

# 348
  • ВАРНА
Търся хубава качествена олекотена завивка за зима за подарък. Изобщо нямам впечатления как се движат цените.  В брошура на Дормео май гледах някаква 4 сезона,където 2 се прикрепят с копчета на 50лв,но нямам идея как са като качество ... Държа да се перат и сушат в сушилня без проблеми,благодаря Simple Smile

# 349
  • Варна
Може да проверите в Jysk, много добре изглеждат. Моя приятелка ми беше дала веднъж да ползвам за кратко, страхотно изглеждат. За дълготрайна употреба не мога да кажа как са, понеже и тя я ползва рядко. Но се впечатлих от общата визия и качество на допир, често пускат промоции.

# 350
Имам на Дормео , имат копчета за прикачване, удобни са , не са дебели-  2 броя , които чрез копчетата тик-так се съединяват, не зная дали се сушат в сушилня. Но аз мисля, че Jusk е по- добре откъм цена и предложения. При Дормеото заради медийните реклами плащаш по- висока цена. Аз не съм лапнишаран, но ММ е и по едно време бая напазарува от Дормео , с което мн.ме ядоса.

# 351
Аз съм доволна от завивките в Енглиш хоум. Много топлят и са леки. Има различни видове и цени. Купувала съм когато имаха намаления около 30-40 лв бяха. Магазина е в Гранд МОЛ.

# 352
Аз си поръчвам парфюмите от бившето enzo, сега notino. Цените са много добри, качеството също. Идват до 4 дни. Другият вариант е парфюмерията в блока срещу Атриум, ама рядко ходя там и не мога да се сетя в кой вход и звънец беше. В 1 апартамент са, ако някой е ходил скоро, може да обясни. Също добри цени и голям асортимент.

На трети етаж на блока в дясно от стълбището, горния вход. Може да се купят и тестери

# 353
  • Варна
Парфюми съм вземала от Луи Лей, сега са срещу сладкарница Синчец, от доста години ги знам.

# 354

На трети етаж на блока в дясно от стълбището, горния вход. Може да се купят и тестери
Може ли малко по-подробно да обясните къде се намира точно? Praynig Как се казва фирмата и с какво работно време е?

# 355

Може ли малко по-подробно да обясните къде се намира точно? Praynig Как се казва фирмата и с какво работно време е?

Почети ето тук

http://m.bg-mamma.com/?topic=559301.135

# 356
  • Варна
Доколкото знам апартаментът-магазин е на Клео, днес разбрах, че имат сайт, това от 1 група го копирах:
"http://www.1001-bg.com
Това е сайта им. Имат всякакви видове, дори и по стари. От доста години мои познати ходят от тях да си поръчват, аз от около две години. Имат тестери, имат и парфюми без оригинална опаковка, на по ниска цена. Доколкото разбрах и в Пловдив имат магазин. Освен този Апартамента, както му викат, имат и голям, централен магазин, мисля че беше Клео на бул. Княз Борис."
Адресът е Братя Миладинови 23, за входа ще е както и описано по-горе. По мой спомен се звънеше на звънците на домофон и ти отварят. Но кой звънец са, не обърнах внимание. То е като нелегален магазин, един апартамент, пълен със стока. За работно време не знам. Сега сравних 1 мой парфюм 75 мл е 83 лв в нотино, 88 при тях, на Морска гара е 120. Това като цени.

# 357
В кв. Вл. Варненчик има ли нотариус?

Доколкото знам апартаментът-магазин е на Клео, днес разбрах, че имат сайт, това от 1 група го копирах:
"http://www.1001-bg.com
Това е сайта им. Имат всякакви видове, дори и по стари. От доста години мои познати ходят от тях да си поръчват, аз от около две години. Имат тестери, имат и парфюми без оригинална опаковка, на по ниска цена. Доколкото разбрах и в Пловдив имат магазин. Освен този Апартамента, както му викат, имат и голям, централен магазин, мисля че беше Клео на бул. Княз Борис."
Адресът е Братя Миладинови 23,
Пазарувам от години в този апартамент. Там най-много ме устройват цените. Никога не съм била разочарована.

# 358
  • Варна
fb://page/1928451560810627
Не ходете в заведение Tasty на ул. Опълченска!
От училище ходиха там на организирано коледно парти с куверти...в момента около 30 човека са с повръщания, разстройство, някои са на системи!!!

# 359
  • Варна
Ужас! Бързо възстановяване на децата! Тези измислени детски коледни партита изобщо не са ми по вкуса. Още една машина за пари!

Общи условия

Активация на акаунт