На пазар във Варна - 51 тема

• 53 690
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Кое фото във Варна става за нещо ? 2 пъти взимам ваучери за изкарване на снимки в различни студиа и съм доста разочарована, не знам дали, ако не е с ваучери снимките им са по-качествени ?
Първо дадох снимки във фотото, което е до Червения площад на Цар Освободител с Цар Асен и там изкараха едни снимки... имаше няколко черно бели направо съсипани, а да не говорим, че повечето бяха залепнали една за друга и при разлепянето се накъсаха отгоре снимките.
Онзи ден дадох в едно фото , което е на центъра до Шадраваните и вчера взимам снимките, но пак разочарована , защото цветовете на снимките бяха доста тъмни. Нищо общо с реалните хубави кадри и цветове Sad

# 421
Кое фото във Варна става за нещо ? 2 пъти взимам ваучери за изкарване на снимки в различни студиа и съм доста разочарована, не знам дали, ако не е с ваучери снимките им са по-качествени ?
Първо дадох снимки във фотото, което е до Червения площад на Цар Освободител с Цар Асен и там изкараха едни снимки... имаше няколко черно бели направо съсипани, а да не говорим, че повечето бяха залепнали една за друга и при разлепянето се накъсаха отгоре снимките.
Онзи ден дадох в едно фото , което е на центъра до Шадраваните и вчера взимам снимките, но пак разочарована , защото цветовете на снимките бяха доста тъмни. Нищо общо с реалните хубави кадри и цветове Sad

От години правим снимки  във фото "Луна" на Владислав Варненчик. Не знам на вас точно какви ви трябват, но досега не сме били недоволни.

# 422
  • Варна
Тук ли вадихте снимки на "Цар Освободител"?
http://fujifilm.bg/contact/
Аз съм доволна от тях, даже преди дни правих и магнити със снимка, супер качество.
Препоръчано ми от фотографи е ФотоСинтезис на Княз Борис, правя поръчките онлайн и си ги вземам готови, доволна съм:
http://www.printcenter.bg/home

# 423
  • Варна
Priqtelka, в същото фото да.
Явно нещо не се постараха, защото черно белите снимки станаха едни на точки, както и как пък не са се сетили, че така топли ,топли ще залепнат...

# 424
  • Варна
Там често е голяма лудница и доста младежи отнесени съм засичала, лош късмет е май. Иначе аз предимно снимки от професионални сесии съм вадила и цветовете са като на екран. Опитайте ФотоСинтезис, дано не се изложат и те. Аз за тях имам добри отзиви и от приятели.

# 425
  • Варна
Момичета, къде във Варна продават от тези пантофи?

Магазинът в гръцката, от който ги взимах, са го затворили и нямам никаква идея къде другаде да търся, а трябва да купя до довечера....Thinking

# 426
  • Варна
На пазара на Чаталджа има 2-3 магазинчета, май съм мяркала. Но не съм на 100% сигурна. Ако са естествена кожа, са си цифра като за пантофи. Виж в сайта на Дайхман.

# 427
  • Варна
HighSpeed, благодаря!
В Дайхман не виждам да има, но ще проверя на Чаталджа.

# 428
До колко работи ДМ днес ?

# 429
Тъмночервено или бордо / вишна цвят дамско яке с качулка, голям р-р - търся. В Мадара има китайско и доста дебело. В моловете отгоре - отгоре разгледах....

# 430

Магазинът в гръцката, от който ги взимах, са го затворили и нямам никаква идея къде другаде да търся, а трябва да купя до довечера....Thinking

Такива пантофи съм взимала от едно магазинче точно зад статуята, седнала на пейката на центъра (ама и аз как го обясних...), Гоя ли се казваше магазинът, май нещо такова беше. Дано сте ме разбрали. Flushed Иначе пантофите не бяха много евтини, но за сметка на това не са мръднали.

# 431

Днес взех такива на малката - от агнешка кожа са, за 20лв. Отидох в магазина на Чаталджа, но нямаха моя номер и отидох в другия им магазин на Селиолу 13. Но не знам до колко ще работят днес.

# 432
  • Варна
Тъмночервено или бордо / вишна цвят дамско яке с качулка, голям р-р - търся. В Мадара има китайско и доста дебело. В моловете отгоре - отгоре разгледах....

Във Фиола виж.

# 433
  • Варна

Такива пантофи съм взимала от едно магазинче точно зад статуята, седнала на пейката на центъра (ама и аз как го обясних...), Гоя ли се казваше магазинът, май нещо такова беше. Дано сте ме разбрали. Flushed Иначе пантофите не бяха много евтини, но за сметка на това не са мръднали.
Мерси, мисля че се сещам за кой магазин говориш. Hug

Eni21, благодаря и на теб! Simple Smile

За щастие купуването се измести за след Коледа, така че ще имам време да търся по-спокойно.

# 434
  • Варна
Честита Коледа, варненки, здраве и късмет ви желая на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт