Спечелете и тествайте най-новите смартфони Nokia с чист Android™

• 35 684
  • 396
  •   1
Отговори
# 225
Не съм използвала телефон с чист Android, но бих използвала за да мога да направя разлика.
Най-важно за мен при избора на телефон е той да е с голям дисплей, издържлива батерия, голяма памет, хубава камера и добра операционна система.
А Nokia си е Nokia .... това беше първият ми телефон преди повече от 15 години, който все още работи ....

# 226
Досега не съм използвала телефон, чиято операционна система да е чист Андроид, но бих, за да мога да реша кое е по-доброто за мен и да усетя разликите, които със сигурно ги има.
Предвид факта, че живеем във века на технологиите и смартфоните са част от нашето ежедневие, които ни позволяват да вършим няколко функции -да снимаме, да говорим/да поддържаме контакти с близки и т.н., та в тази връзка за мен важното в един смартфон е да има добра операционна система, хубава камера, голяма памет или поне нормална такава, издръжлива батерия и на последно място в списъка да ми допада дизайнът на самия телефон.
Подвеждащи ''маркетинг похвати'' не съм срещала досега, но често се случва да се захласна по нещо, което на практика го притежават и други устройства и то само, защото са използвани убедителни и силни думи в описанието на характеристиките.

# 227
Не съм ползвала чист Андроид, но бих. Държа телефона да има памет, да е бърз, да прави хубави снимки.

# 228
  • София
Не съм ползвала телефон с чист Андроид и опитът ми с Андроид е беден. Дразнеше ме това, че постоянно нещо се включва без мое желание и ми изхабява интернета.
За мен е важно телефонът ми да е стабилен като телефон - винаги да имам връзка. Добре е приложенията, които ползвам да не блокират телефона.
Попадала дъм на некоректни реклами, дори и на такива, които изтъкват като
предимства недостатъците на телефона. Буквално съм се чудила какво точно ми рекламират или защо рекламират нещо, което всички телефони имат.

# 229
Здравейте и от мен Simple Smile
Нокиа е любимата ми марка и не мога да подмина това предизвикателство Simple Smile
На въпросите:
• да, ползвала съм чист Андроид, аз всъщност само такъв съм ползвала след Windows Mobile на Lumia и Microsoft, честно казано, не вярвах, че ще ми хареса като операционна система, но да, много ми допада
• смартфонът е нужна част от ежедневието и затова е важно, поне за мен, да е бърз, с издръжлива батерия, голяма памет и да е удобен за ползване
• попадала съм на много маркетингови похвати, изтъкващи уж предимства, които не са чак толкова потребни или ценни, поне за мен
Пожелавам си успех Simple Smile

# 230
Не съм ползвала телефон с чист Андроид.Ще ми е интересно да работя с такова устройство.
За мен е важно телефона ми да е бърз, да няма засечки и да “забива” през 2 минути, да спира работата на приложенията поради “грешки”. Много е важно телефона да има добра камера, защото много обичам да снимам, правя много снимки и клипове.
Трябва ми и доста памет, за да си съхранявам всичко нужно -музика, снимки, клипове.
Искам да има здрав дисплей и корпус, защото понякога го изпускам или удрям по невнимание.
С подвеждаща маркетингова стратегия съм се сблъсквала при опитите на операторите да ми продадат непременно
много скъп телефон, който е пълен с възможности, които не ми трябват, прави снимки с доста по-ниско качество от обявеното, дисплея и корпуса се надраскват за нула време, висока водоустойчивост, като че ли ще плувам с него. По принцип не разчитам на представяне, а само на собственото си мнение и преценка.

# 231
  • София
В момента не използвам смартфон. за мен са важни достатъчна памет и добре камера.

# 232
Не съм ползвала телефон с чист андроид, но бих ползвала. Така няма да имам икони които да ми заемат място в паметта.
Едно от нещата които гледам в телефона са паметта, да прави хубави снимки и да е бърз.
Нещото което е излишно според мен е радиото, а още някои телефони го поддържат.
Разбира се попадала съм на подвеждащи маркетингови стратегии, но това е част от бизнеса.

# 233
  • Пловдив
Имала съм смартфон с операционна система Андроид, но не чист, много ме дразнеха постоянните рекламни съобщения и нуждата от често рестартиране, за сега съм с Айфон от по-старите модели и ми е харесвало опростената работа с него. За да се върна на операционна система с Андроид трябва наистина да ме впечатли работата му, особенно бързината, липсата на бъгове, рекламки и опростено меню. Ще се радвам да тествам новите Ви продукти❣

# 234
  Не съм ползвала смартфон с чист Android™, съответно бих искала да пробвам и да си създам лични впечатления.
   Да е бърз, да има издържлива батерия, камерата да е с добра резолюция.
 Сблъсквала съм се с подвеждащи „маркетинг” похвати от мобилните оператори, които целейки да "продадат" даден продукт му приписват свойства, които не притежава.

# 235
Не съм ползвала телефон с чист андроид, но бих искала. По написаното виждам, че има доста предимства.
За мен е важно телефонът да е бърз, да тръгват някои от по-новите приложения, да има добра камера и звук и не на последно място - достатъчно памет за всички тези неща.
За подвеждащи маркетингови трикове са ме информирали предимно приятели, които са се сблъсквали както с неизвестни, така и с доста от известните марки.

# 236
Не съм ползвала смартфон с чист Android. За мен е важно да е бърз, да има добра камера и батерията да държи възможно най-дълго.
Не се сещам кое ми е излишно, освен май радио, за последните 1,5г с последният ми телефон, не съм го пускала изобщо.
Подвеждащи „маркетинг” похвати има във всяка реклама, друг въпрос е, че не се доверявам само на рекламата.

# 237
Започнахме темата за новите смартфони Nokia с чист Android™ и е време да отделим малко повече внимание на устройствата, които ще са обект на тест.

Достъпният флагман
Към днешна дата Nokia 5.1 Plus е един от най-достъпните смартфони (препоръчителна крайна цена на дребно: 429 лв.) с най-усъвършенствания за момента процесор на MediaTek – MediaTek Helio P60. Проектиран да поема с лекота и прецизност големи натоварвания от игри, видеоприложения и множество задачи едновременно, смартфонът е идеален за по-взискателните мобилни геймъри и любителите на TV маратони. Четири от осемте ядра работят постоянно, а останалите четири се включват поетапно, в зависимост от необходимостта за оптимална производителност и оптимизиран разход на енергия.

Помислено е и за бързото зареждане на батерията с порт USB-TypeC – до 50% за 30 минути – екстра, която рядко може да се срещне в телефон от този клас.

Изкуственият интелект, използван в Nokia 5.1 Plus, позволява адаптиране на смартфона към начина му на използване, разпознаване на лица и обработка на снимки в реално време. Смартфонът е оборудван с всички важни сензори, за да се насладите докрай на най-новите игри и приложения. Лицевото разпознаване допълва пръстовия отпечатък, като по този начин гарантира сигурност и бърза идентификация.

Споделете двете страни на историята с #Bothie
#Selfie снимките и видео вече не са достатъчни. С Nokia 5.1 Plus разполагате с функцията Dual-sight, което означава, че снимате с двете камери едновременно и имате възможност да споделите видеото или снимката на момента. С добавените ефекти и емотикони правите забавни снимки, подобни на такива с приложения като Snapchat, но без досадните реклами и нужда от допълнителни инсталации.

Nokia 5.1 Plus използва съвременни алгоритми при изображенията, a реализираните фотографии са в стила на професионално студио. Технологията позволява разпознаване на дълбочината на изображението и „боке“ ефект – артистично преливане на фона, както и селективна портретна светлина. Двойната, основна 13MP/5MP камера с електронна видео стабилизация осигурява стабилно и ясно видео заснемане и идеални изображения от най-вълнуващите моменти с вашите приятели. Фазовият автофокус гарантира чисти и добре фокусирани снимки. С 8MP предна камера и специалните добавени портретни ефекти винаги ще имате най-добрия резултат, на момента.

Вижте повече на: https://www.nokia.com/bg_bg/phones/nokia-5-plus

Очакваме вашите коментари и отговори! Не забравяйте, че скоро ще изберем шестима от всички участници в темата, които ще спечелят мобилен телефон Nokia 7.1 или Nokia 5.1 Plus срещу ангажимент да споделят своите лични впечатления и снимки.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 19:25 от Редактор**

# 238
1. Да, ползвал съм. Още от времето на Нексусите предпочитах чистия Андроид пред другите скинове на операционната система.

2. Достатъчно бърз хардуер, много рам памет, издръжлива батерия, хубава камера, лек софтуер и най-важното да има бързи и сигурни ъпдейти за няколко години, което е предимството при нокиите с Android One.

3. Виждал съм подвеждащи маркетингови похвати, но аз не им обръщам внимание, защото знам предимствата и недостатъците на различните марки телефони и операционни системи.

# 239
1. Не съм ползвала с смартфон с чист Android ,но искам такъв.Определено възможностите,които предлагат новите модели на Nokia са впечатляващи и заслужават внимание.
2. За мен е важно телефонът ми да има достатъчно RAM памет ,за да не се налага да трия нужни за мен приложения.Другите фактори при избор за мен са  добрата камера,издръжливостта на батерията и качеството на изработка ( малък брой рекламации).
3. Не съм била подвеждаща от маркетингови трикове,защото се интересувам от реалните параметри на устройството,не от реклами.

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 18:46 от Veselka Atanasova 609745

Общи условия

Активация на акаунт