Спечелете и тествайте най-новите смартфони Nokia с чист Android™

• 35 692
  • 396
  •   1
Отговори
# 210
Да, ползвам телефон с чист Android, - Xiaomi Androidone - с изчистен и лек интерфейс. Харесва ми мощността на батерията, паметта и камерата. Липсата на излишни за мен приложения, прави телефона по-бърз и с по-голяма карта памет.

Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно?
От голямо значение за мен е операционната система, т.к. често ми се налага да използвам телефона си за работа извън офиса, не само достъп до социалните мрежи и до интернет.
Държа много на широк дисплей, красив и удобен дизайн, хубава камера.
Също така много важно е батерията да е здрава и издръжлива.

Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност?
Да, но не се влияя от тях.

# 211
Не съм ползвала телефон с чист Android, но бих се насочила към такъв телефон , защото с радост бих се отървала от досадните приложения с които върви моят телефон. Пространството в телефона ми трябва за снимки , приложения които аз искам да добавя, а телефоните се задръстват с апликации които не могат да се деинсталират.Модификациите които правят производителите правят телефона по бавен а това е доста дразнещо.Основно за мен в един телефон е важна камерата , бързината и възможността за по голямо съхранение.

# 212
  • Сливен
1.Не съм ползвала досега телефон с чист Андроид.
2.За един съвременен смартфон е важно да има бърза операционна система,  много добра/дълготрайна батерия,хубава камера, памет за приложения и снимки.Също и възможност да се изключат приложенията ,които не се ползват ,но са фабрично вградени.
3. Не съм се сблъсквала.Когато избирам телефон разчитам на собственото ми проучване.

# 213
  • Русе
Чист Андроид не съм ползвала, откровенно казано за първи път чувам Innocent
 Ноо по другите въпроси си имам мнение, почти професионално..хахах...шегувам се. Та живея на село и съм като в поговорката "пръв на село". Който му дойде ред да си купува нов телефон и се строява да ме пита. Върви обяснявай, че нищо не разбираш и ти, но за да бъда полезна, почетох, погледах и се поочупих. Дори преди 2 дена взехме Нокия2.1 на свекъра, който сменяше оператор. Та тогава се сблъсках с подвеждащата реклама , за която говорите- предлагаха ми телефони с една камара камери/ абсолютно ненужни в случая/, незнам какви други приложения. А на нас просто ни трябваше телефон, който да има едър щрифт и като цяло да е "голям" и лесен за ползване. Затова се спряхме на тази Нокия.
 За мен лично за един телефон са важни параметри като RAM- минимум 2GB , бърза операционна система, защото главно го ползвам за интернет, да няма 100 фабрични приложения, които хем не ползваш, хем не можеш да изтриеш,  свестни камери /ако може да ме изкарват хубавица Simple Smile/. И едно малко глупаво изискване си имам- да не може да изтриеш номер с лекота. Със самсунга изтрих поне 10 номера ей така, без да искам...Батерията, ах, батерията- ще ми се да е издръжлива, така,че да не ми се налага да нося зарядно с чантата си или пауър бенк.
Ии на последно  място, искам голяяям дисплей, чета разни книжки от време на време и имам нужда да е голям Simple Smile

# 214
●  Не съм ползвала смартфон с чист Android™.Недостатъците на смартфони с "нечист" Android са излишни приложения, които не ползваш, но не можеш да деинсталираш.При смартфони с чист android това неудобство се избягва.
●  Място....достатъчно и много гигабайти, използваемо място.Бърз и лесен достъп до приложения и програми.За мен е важна много добрата камера, тъй като добрите снимки са ми хоби.А и още батерията да е издържлива, за да не изпадам в стрес всеки ден  Излишните неща са според конкретния потребител.
●  Подвеждащи „маркетинг” похвати има винаги, затова обичам да се информирам и да чета различни мнения.

# 215
Аз не съм ползвала смартфон с чист Android.За мене е важно батерията да издържа достатъчно за да си върша работата.Важно ми е да имам непрекъснат достъп до необходимите ми приложения.И още да мода да правя  качествени снимки.Чела съм че  предимството на смартфона с  Android , че са много добри в поддръжката на софтуера.

# 216
Не съм ползвала телефон с чист андроид и ми е интересно да тествам такъв. За мен е важно смартфона да разполага с достатъчно вградена памет, тъй като все повече от нас работят чрез телефона си и се налага запазване на голямо количество информация.  За сега не съм попадала на маркетингови трикове, които не отговарят или скриват информация относно смартфон, които аз съм харесала.

# 217
Не съм ползвала телефон с чист чист Android™, ползвам такъв с фирмен Android. Един съвременен телефон трябва да е сбърза операционна система, която да не забива, с голям и удобен дисплей, достатъчно количество собствена памет и без излишни приложения, които да намаляват размера й и да не могат да се деинсталират.Съвременният телефон трябва да има същоиздържлива батерия и хубава камера.Подвеждащият  „маркетинг” похват, изтъкващ предимства, които не добавят стойност според мен е рекламирането на голяма по обем памет, като се спестява информацията, че част от нея е заета от вече инсталирани в телефона приложения.

# 218
Не съм сигурна, че знам точно какво значи чист Андроид, но съм с висок клас телефон и да речем, че ползвам. За мен е важно телефонът да има добра камера и доста памет, да е бърз и удобен. Никога не съм си купувала телефон заради неговата реклама, отивам на място в магазина, разглеждам, изпробвам и ако ми хареса си взимам.

# 219
Към настоящия момент ползвам Нокия 5.1 и съм страшно доволна от телефона. Лек, бърз, и с изключително качество на снимките. Естествено, че след като се влюбих в 5.1 бил се радвала и на някой по-нова модел с повече екстри и мощност и по-високо качество на снимки.

# 220
Не съм ползвала Нокиа още от времето, когато бяха с копчета:) От години ползвам една марка и всеки път сякаш по навик или заради самия бранд, сменям със същия. Не че съм толкова, доволна, не че ползвам всички есктри, не че ми харесват цените, и аз не знам защо го правя..
Всъщност за мен е важно и ползвам най- вече камерата, държа да прави хубави снимки, да има памет много, да мога да слушам музика.
Не съм ползвала изобщо телефон с андроид и би ми било интересно да се опозная с такъв:)
Качвам много приложения за мерене на крачки, здравни разни и Т.н. предполагам ги има и за андроиди.
Поддавам се редовно на маркетинг трикове и реклама, а и както казах не съм пробвала друг Смарт телефон, откакто изобщо съм с такива.

# 221
●  Ползвали ли сте някога смартфон с чист Android™ и ако да, какви са впечатленията Ви? Какви според Вас са ползите и недостатъците? - Не съм ползвала, но би ми било интересно да спечеля такъв телефон, за да споделя с какво се различава от останалите  смарт телефонис андроид
●  Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно? - Важно е да е бърз, да прави добри снимки, също така да е лек, удобен и да има добра визия. Излишно е да има мнооого голям дисплей и като цяло да е много голям като размер телефон.
●  Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност? - Да, сблъсквала съм се , но не ги взимам под внимание.Винаги избирам техника, която съм проучила добре предварително.

# 222
●  Ползвали ли сте някога смартфон с чист Android™ и ако да, какви са впечатленията Ви? Какви според Вас са ползите и недостатъците?
●  Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно?
●  Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност?

Не съм ползвала смартфон с чист Андроид.

За мен е важна издръжливостта на батерията, предната и задна камера да правят хубави качествени снимки, навременни актуализации и достатъчно памет. Някои приложения на телефона са ми излишни, но не мога да ги премахна, като Вестници, Борса, Компас и т.н., но съм си ги събрала на една секция и не ми пречат.

Не съм се сблъсквала с такива измамни реклами, защото сравнявам характеристиките на телефоните в интернет и после във физически магазин.

# 223
  • София
●  Ползвали ли сте някога смартфон с чист Android™ и ако да, какви са впечатленията Ви? Какви според Вас са ползите и недостатъците?
Да, ползите са в универсалността на операционната система, наличието на много софтуер, наличието на много безплатни приложения, своевременните актуализации с оглед сигурност на Android и не на последно място името на Google, които стоят зад Android. Недостатък, условно казано, е по-ниският контрол върху приложенията.

●  Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно?
Добра камера, добра навигация, бърза работа, бърза Интернет връзка. Мисля, че пръстовите отпечатъци са излишни Simple Smile

●  Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност
Подвеждащ не, но често производителите изтъкват предимства, които не са новост или не са кой-знае колко полезни за потребителя.

# 224
Не съм ползвал телефон с чист Андроид. Аз лично не разбирам идеята за преработки на оригиналния андроид и добавянето на различни приложения, които в общия случай не се ползват от потребителите.
Би трябвало чистия андроид да е доста по-бърз от телефон с аналогичен хардуер.
За мен в един съвременен телефон трябва да има достатъчно място за всичко или поне опция за разширяване.
Много RAM, за да върви всичко мазно и бързо. Бърз тъч и добър екран. Добра камера, не е задължително да е много мегапиксели, просто да снима добре.
Не намирам за необходимо отключването с пръст, око, лице или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт