Спечелете и тествайте най-новите смартфони Nokia с чист Android™

• 35 696
  • 396
  •   1
Отговори
# 195
Не съм ползвала чист Андроид, но бих. Държа телефона да има голяма памет, да е бърз, да прави хубави снимки, да не забива, да е мощен. Това е любима марка в нашето семейство.

# 196
1. Ползвала съм смартфон с чист андроид и определено за мен той е най - доброто решение за повечето банални проблеми, с които се сблъсква почти всеки потребител на смартфон. Единственият "недостатък", който някой може да намери тук е липсата на кичозния интерфейс на отделните марки.
2. Приоритетни за мен са производителността, животът на батерията и основната камера.
3. Подвеждащи " маркетинг" похвати използват предимно мобилните оператори.

# 197
1. Досега не съм притежавал лично устройство с чист Android, но съм работил с такова и впечатленията ми са много добри. Той излючително олекотява работата на устройствата като няма излишни натоварвания на системата. Една от ползите е много по-бързото получаване на актуализации от други устройства, а недостатък може би е по-огряниченото персонализиране на интерфейса на системата.
2. Съвременните смартфони определено трябва да наблегнат повече на живота на батерията тъй като дори и повечето от най-новите модели не могат да издържат повече от ден без зареждане, дори и по-малко. Други не по-малко важни характеристики са камерата, силата на звука и най-вече здравина на устройството. За излишни намирам някой от биометричните сензори, тъй като когато са повече от два би било напълно излишно за мен.
3. Сблъсквал съм се с някои подвеждащи маркетинг похвати като например затрупването на клиента с много голямо количество напълно излишна и маловажна информация за клиента за сметка на качеството.

# 198
1. Не съм ползвала смартфон с чист андроид и ще се радвам да имам възможността да ползвам такова устройство.
2. За мен най-важно в един смартфон е издръжливостта на батерията, РАМ паметта, качеството на снимките.
3. Подвеждащи маркетингови подхвати съм срещала май само при операторите.

# 199
Не съм използвала чист андроид, но бих желала. За мен телефоона трябва да има добра батерия и камера и достатъчно памет.

# 200
Досега не съм ползвала смартфон само с Android и ще ми бъде любопитно да го имам. В днешно време да притежаваш смартфон е необходимост, а не глезотия, най-вече заради  бърза и лесна комуникация, които осигуряват.

# 201
  • Велико Търново
Не съм ползвала чист андроид, но бих искала да пробвам.
Най-важното за мен е моят смартфон да е бърз, с достатъчно място за съхранение и разбира се да изглежда добре. Не бих си купила апарат, който да не ми харесва на външен вид.
Подвеждащи маркетингови трикчета и фалшиви обещания съм получавала безброй от мобилните оператори. Любимото такова ми е с гаранцията на телефоните, много измамно е наистина.

# 202
1-Не съм.
2-
➡️ Бързина  ( дразня се, когато трябва да чакам)
➡️Екран  (цветовете са много важни и за снимки  и за всичко) (голям плюс е, ако е недраскаем)
➡️ Памет      (не искам да трия нужни неща)
➡️ Батерия   ( постоянно е в експлоатация )
➡️ Камера    (налага ми се да снимам и трябва снимките да са качествени)
➡️ Звук  ( когато ти звънне телефона или просто слушаш музика)
➡️ Дизайн (Да е удобен и лесен за използване и да стои добре в ръката)
  Излишни са ми ненужните приложения, които не мога да премахна
3-Да, при всички търговци, които искат да продадът стоката си. Нормално е.

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 13:20 от Анонимен

# 203
Не съм ползвала телефон с чист Андроид.
В съвременните смартфони за мен е важно да има добра камера и по-голяма памет, а най - вече добра батерия. За излишно не знам, колкото повече, толкова повече Simple Smile
Сблъсквала съм се с подвеждащи маркетинг похвати за уж по-добри камери, които реално не се отличават от предходните модели. На 7.11 имам рожден ден и се надявам това да ми донесе късмет. Simple Smile

# 204
  • При любимите ми хора
-  До сега не съм се сблъсквала със смартфон с чист андроид  ( дори от темата разбрах, че има такъв)  и ще се радвам ако мога  да го опозная, може и да се харесаме.
-  Най-важно за мен  по отношение на смартфона ми  е издръжливостта на батерията, паметта и цената.
- До момента съм се опазила от подвеждащи маркетингови подхвати, но от наблюденията ми върху други хора - такива има основно при операторите.

# 205
И аз досега не съм притежавала телефон с чист Android, но съм работила с такъв и определено "виждам" разликата в сравнение с моя .
Важно за мен е батерията да издържа, по възможност, повече от един ден.
Други не по-малко важни характеристики са камерата-- с двете малки принцеси постоянно правим снимки и клипчета и за мен е важно запечатаните моменти да са качествени:smiles:.  Здравина на устройството на този етап също е от значение.
Постоянно се сблъсквам с подвеждащи маркетингови похвати.
 По отношение на телефоните се доверявам на специалистите от близкото ми обкръжение, а не на търговците.

# 206
  • София
●  Ползвали ли сте някога смартфон с чист Android™ и ако да, какви са впечатленията Ви? Какви според Вас са ползите и недостатъците? Използвам смартфон с операционна система Андроид и съм много доволна. Не бих я заменила.
●  Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно? Трябва да притежава камера с професионални характеристики. Голяма РАМ памет и по-малко приложения по дефолт, които не се използват.
●  Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност? Не.

# 207
Не, не съм ползвала смартфон с чист Android™ и ще ми е изключително интересно ( а вярвам и лесно) да изполвам такъв.
Важно за смартфона, който ползвам е да има издържлива батерия, камера с отлични  параметри, както и да е интуитивен и лесен за използване.
Сблъсквала съм се с подвеждащи „маркетинг” похвати, но мисля, че в днешно време това е неизбежно - всеки иска да продаде стоката си. Затова за покупки на по-голяма стойност, като телефон отивам подготвена или водя някой подготвен с мен.

# 208
Не съм ползвала смартфон с чист Android и с удоволствие бих пробвала такъв.За мен е важно телефонът ми да е бърз, да има достатъчно памет , добра камера и издържлива батерия.Повечето от екстрите който даден телефон притежава са полезни за повечето потребители, но определено има и такива, който са просто излишни и само пълнят паметта на телефона.

# 209
Не съм ползвала сматфон с чист Android и ще е интересно да направя разликата.
За мен е важно:
- батерията да държи по възможност по-дълго - къде са времената със зареждането веднъж в седмицата...;
- голяма памет;
- хубава камера;
- телефонът да работи бързо - бавен компютър или телефон е изнервящо;
- Не харесвам огромни телефони, които са масови напоследък. Все повече сайтове имат мобилна версия и се вижда достатъчно добре, а телефонът не го ползвам вместо таблет или телевизор.
Подвеждащите "маркетингови" похвати са част от начина на работа на мобилните оператори. Имало е случаи, в които бяха готови да ми пробутат телефон с много екстри, а някои от тези екстри не се поддържаха от въпросния оператор. Другото е, че тръгваха да ме убеждават да ползвам екстри, които са ми напълно излишни.

Общи условия

Активация на акаунт