Спечелете и тествайте най-новите смартфони Nokia с чист Android™

• 35 697
  • 396
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
GrinningЧестно казано, не само че не съм използвала устройство с чист андроид, ами и сега за първи път чувам. От това което разбирам, е че няма излишни хиляда насадени ми приложения, които само се чудя за какво са. За мен най-важно при избора на телефон е камерата, да знам че най-добре е с фотоапарат, но това винаги е подръка и ми е най-удобно за ползване. Естествено, като мама често виждам своят телефон в ръцете на наследниците Simple Smile и въпрос- отговор са винаги едни и същи:Ама защо моят- защото ние нямаме батерия. Иии по тази причина трябва да е достатъчно бърз и с място за игрите и клипчетата Simple Smile

# 181
Не съм ползвала смартфон с чист Android и с удоволствие бих пробвала такъв

Според мен един смартфон е важно да има много памет, бързина, хубава камера и издръжлива батерия.

Относно подвеждащите маркетингови похвати, мисля си че мобилните оператори злоупотребяват с тях.

# 182
Не съм ползвала телефон с чист Андроид,но с удоволствие бих.
Най-важното за един смартфон е да е бърз и да не забива, качеството на обажданията да е добро, да има добра камера с добра стабилизация, батерията да издържа максимално по-дълго време.
Маркетинговите трикове не ме впечатляват,когато избирам телефон е важно да отговаря на моите изисквания.

# 183
Никога не съм ползвала смартфон. Независимо какъв Андроид е.
Модерният телефон трябва да има много памет, качествена предна и задна камера, лесно и бързо меню, качествена батерия.....Това съм го чувала от дъщеря ми.

# 184
1.Не съм използвала смартфон с чист Android и с удоволствие бих пробвала, за да видя какви са предимствата и недостатъците
2.Според мен един смартфон е важно да има издръжлива батерия,голяма памет и слот за карта памет, бърз, хубава камера
3.Маркетинговите трикове не ме впечатляват

# 185
Не съм ползвала телефон с чист андроид, но с удоволствие бих използвала !Бих се радвала да има хубави параметри, предна и задна камера, качествена батерия!💟🔝💟🔝

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 21:53 от Kati Elina Nikolova 609056

# 186
  • около Варна
*Не съм ползвала чист андроид.
*За мен е важно смартфонът ми да има качествена камера, достатъчно памет и издръжлива батерия.
*Не се доверявам на маркетингови трикове.

# 187
  • ЛОВЕЧ
Не знам какво означава чист Android™ ,но знам какво трябва да има моя смартфон,а именно на първо място трябва да има издържлива батерия,защото цял ден трябва да е на разположение,трябва да има и доста памет за да съхрани информацията и снимките/за тях естествено ми трябва добра камера,както предна така и задна/ които са ми необходими.Трябва да е лесен за употреба,да има голям дисплей и клавиатура,за по-лесно и бързо писане.Да е бърз ,да има силен и изчистен звук ,да е водо и прахо устойчив .Ако има и други екстри са добре дошли,колкото повече толкова по-добре.С удоволствие бих изпробвала новите модели на Никоя,това беше любимата ми марка телефони едно време!

# 188
1 Не съм ползвала смартфон с чист андроид. 2 Важно е да бъде бърз и да няма излишни приложения ( игри ). 3 Сблъсквала съм се с некоректни маркетингови похвати.

# 189
Не съм ползвала телефон с чист Android, но бих се насочила към такъв телефон .
За един съвременен смартфон е важно да е с достатъчно памет, качествена камера, да е бърз и надежден, както и да е сигурен откъм външна намеса.
Избирам телефоните си по параметри, не по реклами и не съм им обръщала внимание.

# 190
  • Враца
1. Не съм ползвала чист Андроид никога! Познавам само iOS, но бих се радвала да познавам и други операционни системи.
2. Нищо не е излишно, стига да не пречи на бързината и функциите на телефона. Колкото повече, толкова повече. Simple Smile))
3. Сблъсквала съм се нееднократно. Най-очебийно и дразнещо го правят супермаркетите и мобилните оператори.

# 191
1. Приятелят ми имаше Nokiа 5, разкошен телефон с чист Андроид, без излишни приложения, които да натоварват паметта и процесора, всичко вървеше идеално бързо.
2. За мен от първостепенно значение в момента е телефона просто да е здрав, с метален корпус по възможност, защото детето често ми го взима и се случва да го изтърве.
3. Маркетингови трикове не ме впечатляват, имам си няколко любими марки и се придържам към тях.

# 192
Не съм ползвала телефон с чист Android, бих се радвала да се възползвам.
За мен е важно телефона да е с достатъчно памет, да е бърз, да не забива през 5 минути, да мога да ползвам приложенията без проблем, да не изисква актуализации през ден, да е компактен и менюто да е разбираемо.
Маркетинговите трикове не могат да се избегнат, навсякъде са, на това разчитат търговците най-вече, за да продадат стоката си.

# 193
Скоро си купих Xiaomi, като разбира се много се колебах м/у още два в този клас - именно Нокиа другия бе Моторола, преди да го взема..И да, може би ако можех за някакво време да ползвам и да сравня, щях да се спра на Нокиа-та, но няма подобна опция.
Разбира се водещо в избора освен издържливост на батерията, добри предна и задна камери, е важна бързината, добрата визия ( именно заради нея не избрах моторола) и удобство относно р-ра.
Не съм се сблъскавала с подвеждащ маркетинг стратегия на компания, но това не важи за операторите...

# 194
Не съм ползвала досега смартфон с чист Android™ Blush

Един съвременен смартфон трябва да е физически устойчив и с добри хардуерни параметри- памет, камера и т.н. за да е бърз и функционален, заедно с лека, но стабилна операционна система  Heart Eyes
Всякакви ненужни софтуерни приложения товарят и забавят излишно работата му и на свой ред изнервят потребителя  Mr. Green

Сблъсквала съм се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност. Просто не обръщам внимание  33uu

Общи условия

Активация на акаунт