Спечелете и тествайте най-новите смартфони Nokia с чист Android™

• 35 699
  • 396
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Никога не съм имала чист андроид, а би било яко!! Ей колко пъти съм се чудела като влизам в паметта на телефона - от къде, аджеба, толкова много приложенийца и аппчета са се намърдали. И спреш едно и половината неща от телефона изчезнат.. А отделно съм наспряла на моя сигурно 10 и не виждам да му се е отразило по какъвто и да било начин.
Важно е за мен чистотата на звука на телефона, камерата, досатъчно памет и дълъг живот на батерията.
Не съм срещала подвеждащо чак представяне на устройство, по-скоро лееекинко преувеличаване на функциите Wink

# 166
И а не успявам да случа на много хубав телефон и смених доста. Чувала съм че марката Нокиа има много добри модели и ще се радвам ако спечеля, държа на хубавата камера най-вече както и на стилния дизайн

# 167
Ползвам смартфон с чист Android.
Ползите са че сравнително лесно се работи с него, има множество съвместими приложения, така че телефонът да ти е максимално удобен.
Голям недостатък е че батерията пада бързо и моят специално, започна да дава софтуерни проблеми.

# 168
  • EU
Не знам какво означава телефон с чист андроид и не съм ползвала такъв или поне така мисля.
За мен е важно телефонът ми да е бърз, да има достатъчно памет и добра камера.
Избирам телефона си по характеристики, пътувам често и искам да прави страхотни снимки и батерията да ми издържи цял ден.
Ще се радвам,  ако пробвам безплатно чисто нов телефон.

# 169
1. Да ползвала съм смартфон с чист  Android™ и ми хареса. Ползите са, че няма допълнително инсталирани брандирани приложения, които не можем да премахнем. Недостатък е, че точно тези инсталирани приложения заемат голяма част от паметта на телефона.
2. Важно е да има добра камера, достатъчно голяма памет, добър дисплей, бърз процесор. Излишни са високите цени Simple Smile
3. Не съм се сблъсквала или поне не ме интересува, защото като избирам телефон разчитам на собственото ми проучване.

# 170
  • Варна
В момента използвам Нокиа 3 и съм много доволна.Предимството на чистия Андроид е, че можеш да сложиш само това което ти пожелаеш,а не наложени от друг приложения.За мен Нокиа телефоните и преди и сега си остават едни от най-добрите.За мен е много важно телефона да има добра камера,много памет и бърз процесор.По принцип не разчитам на представяне,а само на собственото си мнение и преценка.

# 171
Не съм ползвала чист Андроид, но бих. Държа телефона да има памет, да е бърз, да прави хубави снимки.
А що се отнася до подвеждащите маркетингови похвати, мисля, че мобилните оператори ги използват повече

# 172
● Не съм ползвал смартфон с чист Android™ , но имах таблет с такъв (и функция телефон). Впечатленията ми са, че си работеше прекрасно, без да има постоянни ъпдейти и да се предлагат приложения, свързани с марката на таблета. За ползи и недостатъци не мога да кажа, но според мен е по-лек за ползване.
●  Всеки един потребител има различни нужди от един съвременен смартфон За мене лично е необходимо за работи добре с офис приложения, интернета да е бърз, да не забива. Без камера не може, но може да е базова. Възможности за игри не ми трябват.
●  Подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност има при всяко едно предложение. Например страхотна форма, цвят, и други неща, които привлечат суетните, но е без тях може.

# 173
Не съм ползвала телефон с чист Android™. За един телефон е важно да има бърз процесор и дълготрайна батерия. Подвеждащи маркетингови похвати за самите устройства не съм срещала.

# 174
●  Ползвали ли сте някога смартфон с чист Android™ и ако да, какви са впечатленията Ви? Какви според Вас са ползите и недостатъците? - Не съм ползвала и нямам впечатления. Но сегашният ми е пълен с приложения, които не искам и май няма опция да премахна. Не съм много на ТИ с технологиите. Но си имам някои изисквания избирайки телефон.
●  Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно? - Излишни са натрапените приложения, които така или иначе, стига да иска човек, може да добави.
За мен е важно, телефонът да е с добра камера, да е с голям дисплей, да има повече РАМ, поне 3-4, батерията да издържа поне ден, ако щракам постоянно снимки, да има опция за голям формат на снимките, тъй като много хора снимат именно с телефоните си и споделят в социални мрежи, то камерата е важна. Ако може и на слаба осветеност да прави добри снимки, още по-добре.
Добра опция е и променливото ISO, което май в телефон не съм срещала... и опция Боке, която също не съм виждала в телефон. Зарядното да е оригиналното към марката, това позволява бързо зареждане и издържане на батерията, а не тези общите зарядни, с които може да заредиш всякакви телефони, но отнема повече време. Да има опция за микро CD с повече памет.
Телефонът ползвам предимно за разговори, снимки и споделяне на снимките в платформи и социални мрежи с такава насоченост (Пинтерест, Инстаграм, Блогър, Гугъл+), та тия неща са ми важни.
●  Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност?
- Не, не съм.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 08:39 от Merelenda

# 175
  • някъде
 Не съм ползвала телефон с чист Андроид,но с удоволствие бих...
 Най-важното за един смартфон е да е бърз и да не забива,  да има добър екран, хубава камер , батерията да издържа максимално дълго време.
 Маркетинговите трикове не ме впечатляват.

# 176
Не съм ползвала телефон с чист Android, но бих се радвала да пробвам.
Важно е да има голяма памат и дълго държаща батерия.
Случвало се е да срещам подвеждаща реклама.

# 177
  • Вече в моята си приказка...
Никога не съм ползвала телефон с чист Android™ . Не познавам добре бранда Nokia в смартфоните, но ще се радвам да го разгледам и да дам първите си впечатления за марката.
Един съвременен смартфон трябва да бъде снабден с батерия с по-голям капацитет, която да осигурява достатъчно енергия, така че всички, които обичат да използват активно възможностите на своите смартфони, да не се притесняват за батерията.
Камерата трябва да може да прави впечатляващи снимки, независимо от условията, да има оптична стабилизация, добър баланс на бялото, снимките да бъдат с много детайли и коректни цветове.
Дисплеят да бъде достатъчно голям.
Не ми допадат натрапените приложения инсталирани фабрично в смартфоните. Ползвам рядко фабричните приложения и невъзможността да се премахнат, дразни.
Не се поддавам на маркетингови провокации.

# 178
не съм ползвала, но от ревюто тук останах с добри впечатления. В съвременния смартфон следва да има всичко необходимо за дъвременна комуникация в технологичния свят.Подвеждащи маркетингови похвати за самите устройства не съм срещала.

# 179
Не съм ползвала телефон с чист Android, но с удоволствие бих.
За мен е важно телефонът да е с добра камера, достатъчно бърз. Издръжливостта на батерията също е от съществено значение. Да е удобен при хващане с ръка.
Да, сблъсквала съм се с подвеждащи „маркетинг” похвати.

Общи условия

Активация на акаунт