Спечелете и тествайте най-новите смартфони Nokia с чист Android™

• 35 779
  • 396
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Досега не съм използвала телефон, чиято операционна система да е чист Андроид, но бих, за да мога да реша кое е по-доброто за мен и да усетя разликите, които със сигурно ги има.
Предвид факта, че живеем във века на технологиите и смартфоните са част от нашето ежедневие, които ни позволяват да вършим няколко функции -да снимаме, да говорим/да поддържаме контакти с близки и т.н., та в тази връзка за мен важното в един смартфон е да има добра операционна система, хубава камера, голяма памет или поне нормална такава, издръжлива батерия и на последно място в списъка да ми допада дизайнът на самия телефон.
Подвеждащи ''маркетинг похвати'' не съм срещала досега, но често се случва да се захласна по нещо, което на практика го притежават и други устройства и то само, защото са използвани убедителни и силни думи в описанието на характеристиките.

# 241
  • в 1001-та нощ
●  Ползвали ли сте някога смартфон с чист Android™ и ако да, какви са впечатленията Ви? Какви според Вас са ползите и недостатъците?
До сега не съм. През изминалите 7 години ползвам телефони с ОС Андроид, но не е чист. Преди това ползвах Nokia 6230i - култов телефон, но той беше с S40.

●  Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно?
Приоритетни при избора ми са:

-много добри камери/сензори, режими на снимане, вкл. ръчен;
-голям дисплей;
-батерия с голям капацитет;
-достатъчно ресурси и оптимизирана ОС, за да няма лаг;
-опция за бързо зареждане, по възможност и индукционно;

За излишно - не се сещам нещо да е излишно Simple Smile

●  Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност?

На този етап, поне за нашия малък пазар - недоразвити са гласовите асистенти, в изв. степен промотирането на AI също.Рано им е, още. Ще навлязат на по-късен етап.

# 242
Не съм ползвала до сега телефон с чост андроид. До преди да се направят Nokia телефоните с Windows това беше марка номер едно за мен и използвах само тази марка. Много се радвам, че вече са с Android. Купих на майка ми за рожденния ден Nokia 3 и останах изненадана от него. Мисля, че е доста добър телефон и не е скъп. Ще се радвам да се запозная с новостите в последните модели и защо не отново да премина на Nokia !

# 243
  • Пловдив
Моят телефон е с чист андроид.
Нищо друго не използвам.
Сега предстои да купуваме телефон на дъщеря ми за Коледа(дядо коледа трябва да го донесе)и смятам да е пак Нокия.
Никога не съм печелила нищо от Бг мамма и сега няма да стане.
Пожелавам успех на всички🐾

# 244
За мен важна е камерата и лесното боравене с телефона.

# 245
  • Елхово
Не съм ползвала смартфон с чист Android, приятеля ми има! Искам вече и аз да имам.
Смартфона в днешно време е необходимост за бърза и лесна комуникация. Смартфона е нещо, без което не можем!
Да, сблъсквала съм се с некоректна презентация на даден модел.

# 246
Не съм ползвала телефон с чист Android, но бих се насочила към такъв телефон . Пространството в телефона ми трябва за снимки , приложения които аз искам да добавя, а телефоните се задръстват с апликации които не могат да се деинсталират.Основно за мен в един телефон е  да има  голям дисплей ,батерия с голям капацитет, добра камерата , бързина и възможност за по голямо съхранение .

# 247
●  Ползвали ли сте някога смартфон с чист Android™ и ако да, какви са впечатленията Ви? Какви според Вас са ползите и недостатъците? И аз съм от потребителите,които не знаят какво е чист андроид, може би и затова маркетинговите трикове не ми влияят или пък ми влияят повече, не знам Wink
●  Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно? Най-важна е добрата камера и батерия и възможност да се добавят/махат приложения- значи много място, както и свързването с други устройства. Фен съм и на игрите...
●  Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност?Не мисля, не се водя от реклами, а за търговски представители и служители в магазин- да не говорим. Макар че може би тук е мястото да се спомене колко деца бяха полудели по скин за една определена детска игра, който се получаваше при покупка на определен доста скъп телефон...за мен това беше много некоректно.

# 248
Въпреки че не съм използвала чист Android, мога да дам мнение относно плюсовете и минусите му на база това, което знам за него /на теория/ Simple Smile. За мен негов основен плюс е това, че няма допълнително инсталирани приложения, които в повечето случаи заемат една "добра част" от паметта на телефона и което е по-лошото - не могат да бъдат премахнати. Другият голям плюс за мен е, че когато Android пуснат нова версия, при чистия Android можеш да я инсталираш веднага, а не да се налага да чакаш производителят да пусне своята модифицирана версия, която може и да не дочакаш Simple Smile

За мен е важно един телефон да има добър процесор, голяма рам памет, висока резолюция на екрана, хубава камера и издържлива батерия Simple Smile  А относно приложенията , смятам, че има изобилие от такива и всеки би могъл да си набави това, от което има нужда.

Подвеждащи „маркетинг” похвати колкото искате, но това е нормално, според мен. Все пак е маркетинг... Simple Smile

# 249
До сега не съм използвала телефон с чист Android, но като плюс за мен е, че няма допълнително инсталирани приложения.
За мен е важно един телефон да има добър процесор, хубава камера и издържлива батерия.
Подвеждащи маркетингови похвати са нещо нормално, но мисля че не биха ми оказали влияние при избора на продукт.

# 250
Здравейте!
Досега не съм използвала телефон с чист Андроид, дори не знам какво е това.
Един телефон трябва да има достатъчно рам (телефонът ми в момента е с 6гб рам), ром поне 128гб, наистина добра камера и дисплей.
Досега не съм се сблъсквала с подвеждаща реклама за телефон, защото от 5 години намерих моята марка телефони. Перфектното съотношение цена/предлагани екстри и знам, че няма да се изненадам неприятно в избора си.
Би ми било интересно да пробвам тази Нокиа.

# 251
Страхотен модел, миналия ден го гледах при мобилния оператор. Не съм използвала с чист андроид никога.

# 252
1. Моят текущ телефон е Андроид и не е особено чист, има доста петна. Шегувам се, не зная какво е чист Андроид и нямам база за сравнение с други операционни системи.
2. При избор на телефон търся пъргавина при работа, здравина, да прави хубави снимки и да не трябва да виси на контакта постоянно.
3. За маркетинг похвати без добавена стойност касаещи устройство не се сещам. Имам определени очаквания и ако не са покрити, то телефонът не ме интересува, независимо дали може да изстрелва совалката, която нямам.

# 253
Аз не съм ползвала смартфон с чист Андроид. Би ми било интересно да имам възможност да го пробвам .

# 254
1) Досега не съм използвала телефон, чиято операционна система да е чист Андроид.Понеже от доста време използвам Iphone.
2) Основно телефона си го използвам за провеждане на разговори.Държа да има хубава камера,да бъде бърз и да не забива.
3)Да, сблъсквала съм се с некоректна презентация на даден модел.
За мен би било  предизвикателство отново да използвам Андроид.

Общи условия

Активация на акаунт