и 

)
За човек с по-дебели пръсти, може да се окаже и проблем.

Изпробвах дисплея и на слънце - никакво затруднение с визуализацията на екрана.
.

Първият ми смартфон беше Microsoft Lumia 535, ползвах го над две години и след това си взех Alcatel U5. И да, петиците не са случайни, а са били една от причините да предпочета съответното устройство, тъй като любимото ми число е 5 и смятам, че ми е на късмет. И ето, сега продължавам „традицията“ с този наистина невероятен смартфон Nokia 5.1 Plus.

(Разбира се, не е такава порода, но не разполагам с породист домашен любимец, а исках да покажа как работи опцията).

Изобщо нямаше да ми хрумне да снимам в тъмното, защото никога не съм го правила досега (предполагам, е ясна причината - гореспоменатите предишни две мои устройства, които и на светло не правеха добри снимки). Тъкмо навреме прочетох поста ти, докато бях навън. 

За такива като мен, които избягват да спират звука, (защото после забравят да го пуснат), при стартирането на клип в неподходящ момент и съответно звука му, със слагането на пръст точно върху високоговорителя, значително се намаля възпроизвеждания звук. 

Не, че е трудно, да се натиснат едновременно бутоните, но когато си свикнал на "лесното", го търсиш 

На повечето телефони, които съм ползвала, поне по веднъж е сменяна буксата, точно защото се разбива. Тук такава опасност изглежда липсва 

Изобщо нямаше да ми хрумне да снимам в тъмното, защото никога не съм го правила досега (предполагам, е ясна причината - гореспоменатите предишни две мои устройства, които и на светло не правеха добри снимки). Тъкмо навреме прочетох поста ти, докато бях навън. 

Досега не съм имала такива опции на телефона и ми бяха интересни.
Може би е от опцията Контрол на затвора или бъркам, защото нещо не ми се получава.

Препоръчани теми