Отговори
# 105
024034245 Мисля че е този и доколкото разбрах като ходих последния път , че вече не отговарят на мобилния - 0884993703 Simple Smile

# 106
  • София
Златна си bouquet Успях да се включа за днес.

# 107
Благодаря Elpida919.
Д-р Шефкетова просто каза че ще направим ендометриална биопсия, без да конкретизира за какво е. Тя сама определи датата, на която ще е биопсията.
След 2 дни ще разбера за какво става на въпрос.

# 108
Здравейте, момичета.
Пациентка съм на д-р Шефкетова отскоро. Посещавала съм я два пъти до сега, правихме фоликулометрия и ми предстоеше ЦС следващата седмица. Да обаче днес имам + тест и въпроса ми е как да процедирам ? Мога ли да отида отново при нея на преглед, за да потвърди тя бременността или трябва да отида при обикновено АГ ? 
П.С. Имам чувството, че тази жена ми донесе късмет! 😊

# 109
Здравейте, момичета.
Пациентка съм на д-р Шефкетова отскоро. Посещавала съм я два пъти до сега, правихме фоликулометрия и ми предстоеше ЦС следващата седмица. Да обаче днес имам + тест и въпроса ми е как да процедирам ? Мога ли да отида отново при нея на преглед, за да потвърди тя бременността или трябва да отида при обикновено АГ ? 
П.С. Имам чувството, че тази жена ми донесе късмет! 😊
Разбира се, че можете. 😊
Успех, лека бременност желая.

# 110
Чудесно, благодаря ти Hug

# 111
mystic193, на това му се казва късмет. 🍀Поздравления! Отидете за потвържаване на бременността при нея, все пак сте й пациентка. И ако тя не следи бременности по-нататък ще си потърсите АГ.
Значи ЦС не е била нужна😊

# 112
mystic193, на това му се казва късмет. 🍀Поздравления! Отидете за потвържаване на бременността при нея, все пак сте й пациентка. И ако тя не следи бременности по-нататък ще си потърсите АГ.
Значи ЦС не е била нужна😊
Д-р Шефкетова следи бременните до 8-10г.с., след това бременната си избира при кого да регистрира бременността си. Доста чест Шефкетова препоръчва АГ в болницата, при мен беше така и не съжалявам, че я послушах.
Успех на всички!
Дано скоро видите двете чертички и другата година да гушкате здрави бебчета. ❤

# 113
Аз бях така, след две посещения и на третия преглед бях бременна. Следя ме до 3 месец , после ме насочи за изследвания къде да ида и какво да правя. Лека бременност.

# 114
И аз бях така . Ходих два пъти , на третия отидох да правим инвитро на ЕЦ , но Ф беше тръгнал да се пука и каза че сме изтървали този месец и да си пробваме вкъщи . Тръгнах си с рев от там , защото се бях подготвила и си мислех че все нещо се проваля .... но следващия месец цикъл нямаше . Имах положителен тест . Завърши със СА в 6г.с ,  но наистина тази жена носи мноооого положителна енергия ❤ Като цяло екипът им е страхотен .

# 115
Shine27, ще стане пак ! Hug
Някак действа успокояващо на пациентките си, може би това води до успех. Blush

# 116
Само информативно!
В Токуда, д-р Шефкетова прави ендометриална биопсия, която е микробиологична. Резултатите са готови за 3-4 дни. Цената е 20лв за вземането и 34лв за изследването.

# 117
Ехеей, дами, тук много са се раздвижили нещата. Честито на всички късметлийки. При мен започва пореден опит, важното е че още не съм се предала. Надявам се този път да нацелим точната формула.

# 118
  • София
Успех Феникс! Стискам палци с две ръце! Flowers Four Leaf Clover

# 119
Успех Феникс! Стискам палци с две ръце! Flowers Four Leaf Clover

Благодарв, Мелинда, дано, дано!
При теб как вървят нещата?

Общи условия

Активация на акаунт