До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 970
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 260
bubabo   Гамишев е добър избор  Peace

# 1 261
bubabo,Гамишев за водене на раждане е перфектен  просто . Аз съм страшно доволна . Препоръчвам ти го  и аз.

# 1 262
Здравейте!Чакам второ бебе.Ще ми кажете ли нещо за д-р Миринчев?Работи ли в родилно?

# 1 263
  • вкъщи
мирин4ев е много готин,но разбира се за нормална бременност.ина4е преглежда много внимателно и обяснява вси4ко.и двата пъти като раждах той ме преглеждаше,нищо не усетих.

# 1 264
не съм изчела цялата тема затова реших да питам - има ли раждали в Майчин дом Варна? Аз честно казано се страхувам да раждам тук след всичко, което изчетох и искам малко инфо за процедурата по записването/ако има такава/ във Варна.

# 1 265
  • Burgas, Bulgaria
мила не се товари с ло6и мисли от сега-все пак аз сам една от многото родили тук без проблем-кадето и да иде6 ако не6то 6те става 6те си стане-важно е кои 6те те следи през бременноста

# 1 266
Да ,много по- важно е  кой ще ти следи бременността, но и за   раждането   не е за подценяване  . Нали знаете колко инциденти стават именно по време на раждане . Така че ако имаш възможност  не раждай в Бургас  .Това все пак е мое мнение .Ти решаваш  .Не стига ,че си плащаме ами условията са ужасни . Изтърпяват се  вярно ,но може и да си пипнеш някой бацил като нищо .

# 1 267
  • Burgas, Bulgaria
ох моята приятелка я 4акам всеки момент -тези дни да да роди=Иванов е казал 4е маи по рано 6те е деня и 6те и предизвика раждане 4е е с озряла плацента,дано вси4ко мине добре Praynig

# 1 268
Дай Боже всичко да мине както трябва  и да пишеш за бебечето ! Иванов ми направи добро впечатление като минаваше на визитация  .Той беше един от малкото  обаче.

# 1 269
  • Burgas, Bulgaria
да така е Иванов мен ме оперира но о6те преди да се уговоря с него тои ме прегледа в паталогията и от там ре6их да е тои-малко е мъл4алив но ..... по-добре така.6те пи6а после

# 1 270
не съм изчела цялата тема затова реших да питам - има ли раждали в Майчин дом Варна? ....

Погледни най-добре във Варненските теми, но недейте така песимистично да гледате на нещата. Аз също нямах проблем с раждането тук в Бургас. Изобщо не ми пука за обстановката около мен стига да попадна на наистина добър лекар, 4-5 дни се изтърпяват  Peace Давам пример и с Майчин дом София, миналата година ме оперираха там, не мога да опиша каква мизерия е, но лекарите са добри  Peace Така че избери си добър лекар тук, малко са но има  Wink
         А и напоследък като чуя за МД Варна все се сещам за Елвира

# 1 271
  • Бургас
         А и напоследък като чуя за МД Варна все се сещам за Елвира
Аз също, и не само за Елвира, а и за много други. Скоро гледах някъде статистика колко бебета са починали там от началото на годината.  Peace

# 1 272
  • Бургас
И аз всеки път за Елвира се сещам!
Освен това съм чувала, че и педиатри нямат и ако има нужда от нещо по-специално, транспортират бебето с линейка до държавната болница. А всички знаем как в такива моменти всяка една минута може да бъде фатална.

# 1 273
Здравейте,искам да отида на ехограф защото си правих 2 теста и двата са положителни.Исками се да отида при доктор с хубава апаратура но за доктор Георгиев и доктор Кал4ева има 4асове 4ак за 8 май а аз нямам търпение до тогава.Ще може лида ме посъветвате при кого да отида и да ми дадете координатите на съответния акушер.Благодаря ви предварително.

# 1 274
  • Burgas, Bulgaria
не се сърди ама където и да отиде6 все тая-аз уж на хубав апарат отидох и при опитен лекар а бебе не видя и не прати в болницата за извънмато4на-иди при Мърмарова поне е 4овек по назад и има координати-проблема и е 4е не работи в отделение ама ти има6 време да си намери6 лекар сега иди да ти потвърти
4естити и леко бременеене Hug

Общи условия

Активация на акаунт