До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 938
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Бургас
Здравейте,искам да отида на ехограф защото си правих 2 теста и двата са положителни.Исками се да отида при доктор с хубава апаратура но за доктор Георгиев и доктор Кал4ева има 4асове 4ак за 8 май а аз нямам търпение до тогава.Ще може лида ме посъветвате при кого да отида и да ми дадете координатите на съответния акушер.Благодаря ви предварително.
Аз препоръчвам Добрева Peace Нали знаеш, че трябва да имаш поне 10 дни закъснение /а най-добре поне 2 седмици/, за да се види нещо на ехото Wink

# 1 276
  • Бургас
Алекс84, бих те посъветвала да отидеш при д-р Парушева - много добър професионалист и страхотен човек! Много е внимателна и мила, а най-важното - разбира си от работата! Има модерна апаратура. Именно д-р Парушева установи бременността ми  Simple Smile Кабинетът и се намира срещу Пожарната, на един адрес с този на д-р Калчева. Мобилният и телефон е: 0887885707
Успех  Hug

# 1 277
Благодаря ви много сега 6те видя кои 6те има свободни 4асове другата седмица 4е аз май съм със цветна бременност за6тото 3 теста са ми положителни а на датата когато трябва6е да ми дойде си ми дойде ама колкото да ми зацапва и то само 2-3 дни а обикновенно ми е много силен цикъла и е по 7 дни.Ама сам по4ти 99 процента сигурна 4е съм бременна за6тото стра6но много ме болят гърдите а миналата година биах бременна и пак ме боляха много по същия на4ин но тогава неможах да задържа плода.Е добре 4е си имам 1 детенце 4е го преживях по леко а и бях в на4алото.Дано сега да нямам проблрм с бременността уж казват 4е цветната бременност не озна4авало 4е не6то не е както трябва а било също като обикновенната ама знам ли.Благодаря ви много. Hug

# 1 278
Aleks84  Hug стискам палци всичко да е наред и да се радвате на още едно бебе.

# 1 279
Дано Господ те дари с едно прекрадно детенце този път  .Успех! Hug

# 1 280
  • Бургас
Мен също ме следи Мърмърова. Отидох много рано при нея и докато не установи, че има наличие на жълто тяло в плодния сак ме скъса от прегледи с вагиналния видеозон. Ходила съм през 3-4 дена. Сега съм в 5 г.с. и ме прати за направление от личната лекарка. Каза, че и тя и Гамишев правят ЖК, така че няма проблем. Мисля при нея да си ходя и контролно при Георгиев по нататък. Аз съм доволна от отношението й и от подробната информация, която ти дава. Можеш спокойно да я питаш за всичко.

# 1 281
И аз съм с две ръце за д-р Мърмърова.  Peace

# 1 282
  • Бургас
Мен също ме следи Мърмърова. Отидох много рано при нея и докато не установи, че има наличие на жълто тяло в плодния сак ме скъса от прегледи с вагиналния видеозон. Ходила съм през 3-4 дена. Сега съм в 5 г.с. и ме прати за направление от личната лекарка. Каза, че и тя и Гамишев правят ЖК, така че няма проблем. Мисля при нея да си ходя и контролно при Георгиев по нататък. Аз съм доволна от отношението й и от подробната информация, която ти дава. Можеш спокойно да я питаш за всичко.
Какви са тия прегледи през 3 дни, пък сега си в 5г.с. Shocked За установяване на бременност се ходи след поне 10-дневно закъснение за вагинален УЗ и това е вече 6г.с. при цикъл с нормална дължина. Преди това всичко е въпрос на догадки и въображение. Аман от тия доктори вече Whistling Направление за ЖК се взима едва когато се установи сърдечна дейност на плода, а това в 5г.с. е невъзможно Rolling Eyes Да не би ти нещо да не си разбрала от подробните и обяснения, защото досега поне за Мърмърова не бях чувала да действа толкова некомпетентно newsm78

# 1 283
За сега съм чела само добри неща за д-р Гамишев и д-р Мърмърова. Има ли лоши мнения за тях?Споделете,ако има.И кой от тях двамата е по-добър специалист-гинеколог?Някъде четох ,че Мърмърова.

# 1 284
  • Бургас
Отидох си навреме при Мърмърова, но съм била с късна овулация, тъй като предния цикъл спрях противозачатъчните. Жената ме викаше през няколко дена, за да е сигурна, тъй като почти нищо не се виждаше - била съм в 2 г.с. След като видя жълто тяло в плодния сак и се успокои, че всичко е ок, ми каза да отида след 10 дни, но са празници, да чуе сърце и да започне да ми води ЖК. Сега съм в 5 г.с., така че всичко си е нормално.  Аз съм много доволна от нея, не съм чувала лошо мнение. Всеки си има право на избор, мисля тя да си ме следи.

# 1 285
  • Бургас
Направление за ЖК се взима едва когато се установи сърдечна дейност на плода, а това в 5г.с. е невъзможно Rolling Eyes Да не би ти нещо да не си разбрала от подробните и обяснения, защото досега поне за Мърмърова не бях чувала да действа толкова некомпетентно newsm78
Моята лична лекарка ми даде направление за ЖК още на третия ден от закъснението, а и миналия път и сега си се записах за ЖК почти веднага. Аз съм рискова и веднага започнаха да ми пускат изследванията, иначе трябва да ходя на частно и за всичко да си плащам.

# 1 286
fineti бебче ли ще имаш  Party Леко бременеене и едно малко сладко хубаво бебе накрая  Hug

# 1 287
  • Бургас
fineti бебче ли ще имаш  Party Леко бременеене и едно малко сладко хубаво бебе накрая  Hug
Шшт, още не съм казала официално  Laughing

Мерси, дано всичко завърши благополучно

# 1 288
Шшт, още не съм казала официално  Laughing

Мерси, дано всичко завърши благополучно

Laughing
    Дано, вярвам че всичко ще е наред Hug
      И за да съм по темата  Embarassed м/у Мърмарова и Гамишев не е ли Гамишев по-добрия избор, не за друго ама той влиза и в родилна зала, а тя не доколкото знам  newsm78

# 1 289
  • Бургас
Здравейте момичета!Сега вече като майка,премила през бремеността и раждането под "професионалното наблюдение" на няколко гинеколога,мога да ви кажа,че всички са еднакво некомпетенти и единствиено заинтересовани от финансовата страна на проблема.Раждах при Ковачева и ми излезе доста солено,но пък съм доволна от вниманието което ми оказа преди и след операцията.Лежах при нея в патологията седмица преди раждането за изследвания и консултации и ги видях всички "специалисти" по дежурствата,и макар ,че съм медицинска сестра и ми е ясно абсолютно всичко,просто се изумих от безразличието и непрофесионалното отношение на останалите лекари към бремените пациентки в отделението,които не са под тяхно наблюдение,и с които не са обвързани финенсово.По този жесток начин се отнесоха към едно момиче,което вдигаше високо кръвно,оставиха бебето да умре,а след това и тя да изпадне в кома,за да я оперират,понеже не е била платила на никого.Единствено Ковачева като началник на отделението се грижеше за нея,но в събота и неделя не е на работа и тогава момичетата са оставени на божието милосърдие.

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 16:18 от oreshkova

Общи условия

Активация на акаунт