До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 906
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
ДОБЪР ДОКТОР Е ЙОРДАНОВ НАМИРА СЕ ОТ ДЯСНАТА СТРАНА НА БИВШИЯ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ, ТО4НО НА ЪГЪЛА ИМА ЕДНО КАФЕ БИВШАТА АСТРА

Мисля, че говориш за д-р Йовчев. Ако е той, не го хвали въобще!!!

# 136
  • Бургас

д-р Цвета Петкова или д-р Градева. ако не намериш адреса им по някой справочник, ще попитам и ще ти напиша на лични.

Може ли да ми дадеш координати на д-р Градева и по възможност телефон? (тези дни трябва да й предам едни писма, а незнам я търся).

# 137

д-р Цвета Петкова или д-р Градева. ако не намериш адреса им по някой справочник, ще попитам и ще ти напиша на лични.

Може ли да ми дадеш координати на д-р Градева и по възможност телефон? (тези дни трябва да й предам едни писма, а незнам я търся).

Днес бях на преглед при Др.Градева и останах много доволна. Кабинета и се намира в к/с "Славейков" бл.21А. тел. 681000 и 0886417761.

# 138
кова4ева взима много скъпо !от 30-50 лв за преглед !това е меко казано възмутително!!! направо е ..  Outta Joint   Joy от рекет ще стане още по-дебела ...!

# 139
  • Бургас
кова4ева взима много скъпо !от 30-50 лв за преглед !това е меко казано възмутително!!! направо е ..  Outta Joint   Joy от рекет ще стане още по-дебела ...!
Освен това била шефка на Родилното (всъщност незнам дали отделението, в което след като родиш лежиш се казва Родилно) и била страшна гадина и злобарка. Била скарана с всички лекари и акушерки..

# 140
  • Бургас
Момичета внимавайте много моля с Калчева скоро е направила фатална грешка /лаическа/ в родилна зала  #Cussing out

# 141
Калчева не работи в Родилно, има само частен прием?

# 142
  • Бургас
Калчева не влиза в Родилно! 100 % съм сигурна!

# 143
  • Бургас
Моя грешка сори, тя е допуснала фатално недоглеждане с момиче чиято бременост е следяла и я е пратила твърде късно в родилна, съжалявам още веднъж но още съм афектирана

# 144
  • Бургас
кова4ева взима много скъпо !от 30-50 лв за преглед !

Ковачева, за мен си е чиста търговка, а не лекар!

# 145
  • Бургас
Аз също имам много негативно отношение към Калчева. Тук се слави като голям специалист, но мен нещо не успя да ме грабне. Бях си взела час (нарочно първия възможен) за видеозон при нея, когато бях в 5ия месец. Отидох с 10 мин по-рано и по едно време тя пристигна с още две клявки. Каза ми да изчакам малко, влязоха в кабинета и стояха и се кикотиха вътре поне 45 мин. А в същото време аз нарочно си бях взела първия възможен час, тъй като ходя на работа и не можех да си позволя да излизам когато ми скимне. После ме прегледа точно за 7 мин!, в които ми обясни, че е невъзможно да съм с термина, който й казах и че бебето ми от 3 седмици не се развивало. Да съм й донесяла предишни снимки от видеозон ако имам и пак да отида.
Направо побеснях и се зарекох кракът ми да не стъпи повече при нея.

# 146
Момичета, можете ли да ми дадете адреса на д-р Калчева в Бургас, телефона вече го видях Simple Smile
Благодаря ви предварително.
Хубав ден Wink

# 147
  • Бургас
Момичета, наскоро бях при Ангелов /не доктор,ами нещо средно м/у евангелистки пастор и мошеник на дребно/. Този човек, освен че е некомпетентен, знае само да смуче пари. Слава Богу, случаят не засегна пряко здравето ми, но още се разтрепервам като се сетя за него Twisted Evil

Лилита, сега виждам поста ти.
Моя приятелка преди месец отиди при него с направление от ЗК, да й вземе само секрет за цитонамазка. Подобно на твоята история, след прегледа й казал да седне и й наговорил едни, милата излязла разплакана от кабинета. Казал й, че има миома и още куп неща (не си спомням точно), и след като й излязат изледванията от микробиологията и цитонамазката да отиде пак при него.
Добре, че друга наша приятелка (препатила от него) я успокои, че той на всички говори така.
Така, след като си взе изследванията, отиди при Калчева, която й казала, че нищо й няма и се жива и здрава.

Момичета, можете ли да ми дадете адреса на д-р Калчева в Бургас, телефона вече го видях Simple Smile

Кабинета, се намира на ул"Александър Велики"37В, срещу входа на пожарната.

Последна редакция: пн, 15 май 2006, 14:41 от Миленика

# 148
здравеите и от мен.и аз сам от бургас и вече доста време се лутам по лекари.отначало ходих при драгнева-казах и че не се пазим а не става нищо.не че сме правили усилено бебе,просто не се пазим,и като всяко моми4е се притеснявам.при което тя ме накара да си меря бт 1 месец и установи че сам нямяла овулация.даде ми клостил бегит и дуфастон.нищо.така 3 месеца като всеки месец ми увеличава дозата.нито ми е следила фоликули,нито ме гледа на видеозон еи така сега сам с 2 кисти и като и казах 4е искам цветна снимка на тръбите ме прати при ско4ева.не тя да ми каже ,а аз поисках.като отидох при ско4ева и и казах вси4ко това жената онемя.и във форума като взех да влизам разбрах за следенето на тези фоликули,които стават кисти.добре 4е се запознах с това,4е още щях да ходя и драгнева да ме трови.сега ми изписаха противоза4атъ4ни  заради кистите диане 35 ако някои знае за тях нещо нека ми пи6е.и внимаваите с лекарите в бургас.записала сам си 4ас за доктор стаменов в софия на 3 юни.по добре да отида там тука вси4ки са ужас.4ета 4е е много добър.успех

# 149
Драгнева май не се е отказала да изписва лекарства / в моя слу4ай силен антибиотик / без изследвания.
Уж голям специалист, с хеликоптер я взимали за операции в Австрия.

Общи условия

Активация на акаунт