До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 883
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Такаааа да се изкажа и аз. С две ръце съм за Калчева. Тя ме прати в болницата в 6-я месец за задържане, след като двама лекари - Ганчев и Скочева ми казаха да лежа и пия магнерот. Оказа се че имам скъсяване на шийката и 1 см разкритие. Ганчев не ме прегледа изобщо хем той ми водеше консултациите, а Скочева само на ехограф. Лежах 1 месец в патология - Не искам и да чувам за Лазарова - всеки ден обясняваше на мъжа ми, че това си е жив аборт, ако не беше Кетипов нямаше да издържа психически. В крайна сметка родих във Варна. След преживения кошмар в болницата не исках и да стъпя повече там. Та мнението ми е, че в Бургас гинеколозите не са чак толкова добри. И ако имате възможност ходете другаде.

# 151
Момичета, наскоро бях при Ангелов /не доктор,ами нещо средно м/у евангелистки пастор и мошеник на дребно/. Този човек, освен че е некомпетентен, знае само да смуче пари. Слава Богу, случаят не засегна пряко здравето ми, но още се разтрепервам като се сетя за него Twisted Evil

Лилита, сега виждам поста ти.
Моя приятелка преди месец отиди при него с направление от ЗК, да й вземе само секрет за цитонамазка. Подобно на твоята история, след прегледа й казал да седне и й наговорил едни, милата излязла разплакана от кабинета. Казал й, че има миома и още куп неща (не си спомням точно), и след като й излязат изледванията от микробиологията и цитонамазката да отиде пак при него.
Добре, че друга наша приятелка (препатила от него) я успокои, че той на всички говори така.
Така, след като си взе изследванията, отиди при Калчева, която й казала, че нищо й няма и се жива и здрава.

Все повече се убеждавам, че този човек е за психиатрия #2gunfire Дано никой повече не се лъже да ходи при него. Направи ми впечатление, че за него имаше много свободни часове в Св. София, за разлика от другите гинеколози. А сестрите на рецепция се отнасяха с една такава лека подигравка към него и дори му се караха, че не си спазвал графика и преглеждал по 1 час 1 пациент #Crazy
Слава Богу, че приятелката ти се е усетила навреме и е посетила истински специалист Hug

# 152
  • Варна
Тоя Ангелов един възрастен ли е?! Или се бъркам?!
В първия месец от бременноста си ходих при един в "Ел Масри", защото прокървих, а той ми каза, че виновен бил плажът (беше август, остава и да не съм била на плаж!), защото "слънцето убивало бебето" - направо ми изкара акъла - накара ме да лежа една седмица вкъщи и да пия някакъви хапчета (вече не ги помня), които се оказа, че спрени от производство...

# 153
кова4ева взима много скъпо !от 30-50 лв за преглед !

Ковачева, за мен си е чиста търговка, а не лекар!
Изобщо не съм съгласна с това изказване лично аз съм много доволна от нея - 10 дена преди насроченото секцио д-р Георгиев , който ми следеше цялата бременност ми сервира че излиза в отпуск и не може да ме оперира , така отидох при Ковачева и тя ме пое , а аз бях със гинекологичен проблем - що се отнася до това че е търговка не ми взе нито лев за секциото , а за гинекологичния проблем даже ме посъветва да отида до София

# 154
  • Бургас
кова4ева взима много скъпо !от 30-50 лв за преглед !

Ковачева, за мен си е чиста търговка, а не лекар!
Изобщо не съм съгласна с това изказване лично аз съм много доволна от нея

Може и да има изключения Thinking Аз съм ходила преди години при нея на преглед. Ако прегледа при всеки друг гинеколог в Бургас струваше 15лв., при нея беше 20лв. Ако това е вярно което казва sonic``, че прегледа в момента при нея е 30-50лв., не го разбирам Naughty

Не ми се пише за моя приятелка преди 2г. как я изтъргува момичето, която имаше доста сериозен проблем.

# 155
Тоя Ангелов един възрастен ли е?! Или се бъркам?!
В първия месец от бременноста си ходих при един в "Ел Масри", защото прокървих, а той ми каза, че виновен бил плажът (беше август, остава и да не съм била на плаж!), защото "слънцето убивало бебето" - направо ми изкара акъла - накара ме да лежа една седмица вкъщи и да пия някакъви хапчета (вече не ги помня), които се оказа, че спрени от производство...

Ангелов е на средна възраст, над 40, шишкав.
В Ел Масри вероятно си попаднала при д-р Дончев Simple Smile За него лошо не мога да кажа, защото един вид той е допринесъл мен да ме има на белия свят Wink

# 156
  • в джунглата
по-скоро в ел масри си се видяла с китипов, около 50г с прошарена коса леко флегматичен. този дончев не съм чувала да работи тази зима там, но може да съм го пропуснала

# 157
Искам да похваля д-р Дорийска.
Препоръча ми я моя приятелка, преди 6 г. раждала при нея.
Работи със здр.каса, много е внимателна, спокойна. Говори тихо, успокояващо.
Аз не съм раждала при нея - родих 23 дни преди термина, затова още не се бях уговаряла с никого. В болницата обаче, случих на акушерка - Мария Тодорова, много съвестна, внимателна и компетентна в работата си - тел:0886372186. Всъщност, акушерката води цялото раждане, затова е много важно да е добра.
Иначе доктор ми се падна Сияна Драгнева - също съм доволна, макар че ми се стори малко по-"студена" като отношение от акушерката, но пък когато въпросът опира до живота и здравето на бебето - няма място за много любезности, важното е да не се допусне да стане нещо с детето.
Не съм доволна единствено, че д-р Драгнева ми направи външните шевове / общо 4 външни/ с копринени конци, които после трябваше да ми свалят. А можеше да бъдат с разграждащи се. Но пък аз не съм си плащала за раждане. Единствено на акушерката дадохме пари - но за благодарност, че без да имаме никакви уговорки се ангажира така плътно с мен и с бебето. А и за здравето на детето. Много съм благодарна и доволна. Препоръчвам я на всички

# 158

Не съм доволна единствено, че д-р Драгнева ми направи външните шевове / общо 4 външни/ с копринени конци, които после трябваше да ми свалят. А можеше да бъдат с разграждащи се. Но пък аз не съм си плащала за раждане.

Явно си пазят разграждащите се конци за тези, които си плащат. Аз раждах с уговорка и заплащане и ми сложиха от тях Rolling Eyes

# 159
аз вече писах по темата преди няколко месеца,за да изкажа добрите си впечатления от д-р Гамишев и сега искам пак да го похваля.родих моя бебко на 14 май с негова помощ и доктора не само оправда всичките ми очаквания,но дори ги надмина.страхотен специалист и човек,чуствах се толкова спокойна по време на раждането,защото знаех,4е той е до мен и мога напълно да му се доверя.толкова много съм му благодарна Hug
живот и здраве,ако забременея с второ бебе пак към него ще се обърна за съдействие Grinning
не пиша това,за да ви го препоръчвам,а просто да изкажа мнението си.

# 160
Прочетох цялата темата и със съжаление констатирах, че май на нито един гинеколог в Бургас не може да се вярва!  #Crazy
Лично аз по ЗК се водя при Люцканов и днес бях на "преглед", прибрах се доста разочарована. Почти е 5-тия месец съм, а досега ми е правен само един видеозон (преди месец), при това с възстар апарат, който през цялото време беше обърнат към него и не можах да видя бебето си. Днес само ми измериха коремчето и това беше. Дори за витамините трябваше да попитам сама, препоръча ми да пия Центрум, за който доста мами се изказаха, че били силни и не се препоръчвали при бременни. А къде, по дяволите, отиде измерването на бедрото, диаметърът на главичката, евентуален пол на бебето? Да не казвам, че дори сърдечните тонове не се чувани.  ooooh! От всички възможни изследвания, досега са ми направени само кръвна захар и васерман. Едва сега вече ме прати и за кръвна група. За такива цитонамазки и т.н., дори не см чувала, а да не говорим някой да е пожелал да ми ги направи.
Не знам вече кой път да хващам. На 8-ми имам запазен час за 3Д ехограф в Св. София при Ризова, но след като прочетох отзивите тук, започвам да се чудя дали да не се откажа. Нали в Бургас не се прави фетална морфология и реших да намеря заместител.
Май единственият, за който почти няма лоша дума е Гамишев. Утре смятам да си запиша час при него. А дали да не прехвърля ехограф от Ризова към Калчева?  newsm78 Някой, ако знаеш, нека каже колко пари струва подобен преглед при нея, но също се интересувам от качеството му.
Благодаря предварително!   bouquet

# 161
Здравей AngelEyes !
И аз бях като теб.Чатях наляво и надясно и така и неможах да намеря някой за който няма отрицателни отзиви.И най-накрая не бях прочела почти нищо за Сокчава от Св.София и реших да отида при нея.Бях в 12г.с. и тя се опита да ме убеди,че по това време не е нужно да се правят каквито и да е изследвания.Аз се съгласих,но след като се позаинтересувах кои изседвания кога се правят осъзнах,че даже вече съм закъсняла.Реших да сменя лекаря което ми коства допълнително много усилия и нерви докато си измоля ново направление от личната.
Както и да е сега съм при Нина Добрева.Не ми допада това,че ми е пускала само веднъж изследвания за кръв и урина и смятам като отида след няколко дена да си ги поискам.Иначе ако реша,че искам да ме види на видеозон отивам в частния и кабинет и ме гледа.А иначе си ходя само на ЖК във втора поликлиника.Още на първия ми преглед при нея ми даде личния си телефон и вече веднъж ми се наложи да го използвам.Беше достатъчно добра да ми обясни какво да правя.
За 3д или за 4д  може би по-добрия вариант е да посетиш Калчева.Бях чела някъде,че при нея видеозона е 4д и струва 80лв.Не гарантирам за тази информация.
Аз също ходих на 4д,но не ми се искаше да ходя в Бургас,защото в Св.София не виждам някой толкова компетентен да се справи с него,а Калчева го има от скоро.Затова ходих на такъв преглед във Варна в Майчин дом.Много съм доволна прегледа струва 45лв.Аз ходих във Варна не само заради видеозона,а за да се уговоря с някой,защото смятам да раждам там.
Надявам се да съм ти била полезна.Ако има нещо друго питай!  smile3525

# 162
Благодаря за отговора, Никол! Ще се възползвам от написаното!   bouquet

А сега, мами, моля да ми дадете мобилния телефон на д-р Гамишев, защото явно по друг начин няма да го намеря.  Close Телефонистката от "Ел Масри" ме отпрати, казвайки ми, че нямало свободни часове докрая на месеца.  Close
Започвам да се отчайвам все повече и повече!  Sick

# 163
  • в джунглата
не ти трябва час отиваш когато е на смяна и чакаш да минат тези с часовете, а те са много малко и става много бързо. знам че ходи в вторник и четвъртък следобед от 2ч отиди към 4 може да няма и никои. мобилния го имам но тои няма да ти свърши работа не записва тои часоветеу просто утиди и чакаи , аз винаги така правя въобще не се занимавам с часове към здравната каса и тем подобни простотии.
телефона е 0898619289
а относно калчева апарата наистина и е хубав но още не си е пуснала 4д-то миналия четвъртък една германка щеше да и прави презентация как се работи с него но не вярвам да се научи за 1ден, в момента пак те преглежда обстоино и прегледа е 30лв. (със сигурност) заслужава си. ако питаш мен по добре не ходи при ризова няма смисъл, а този апарат 3д в св.софия го карат само на определени дати представиси колко разчитат това което виждат.

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 13:34 от дънди

# 164
Благодаря за отговора, Никол! Ще се възползвам от написаното!   bouquet

А сега, мами, моля да ми дадете мобилния телефон на д-р Гамишев, защото явно по друг начин няма да го намеря.  Close Телефонистката от "Ел Масри" ме отпрати, казвайки ми, че нямало свободни часове докрая на месеца.  Close
Започвам да се отчайвам все повече и повече!  Sick
и на мене ми беше казала след няколко месеца и аз се отказах  Confused

Общи условия

Активация на акаунт