До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 494
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 225
Аз ходя при Ризова но да ви кажа не съм очарована.
При Доктор Ризова бях записана на ЖК през втората си бременност .Аз лично останах доволна в смисъл ,че си вършеше работата както трябва през времето когато бях на консултация при нея.
Но аз си ходих на частно при моя гинеколог д-р Душепеев при когото родих както и второто си дете така и първото си дете.
През първата си бременност бях записана при Доктор Гавазова .Тя е перфектна ,но не работи в родилна зала.

# 226
Аз съм в 14 гс , ходя на частно при Ковачева- доволна съм от нея, а за ЖК ще ходя при Габровска-препоръчаха ми я и засега съм доволна.

# 227
имате ли мнение за д-р Габровска?

Тая Габровска в М.Рудник ли практикува?Ако е същата,за която си мисля,твърдо НЕ.Когато лежах в патологият имаше едно момиче,което постъпи с умрял плод от близо месец.През цялото време е ходила на консултации при нея,като накрая 2 или 3 пъти последният месец и на момичето й е направило впечатление,че все си стои в една и съща седмица.Накрая тая я праща в патологията,ама за задържане и там й казват че е за аборт.Представете си какъв шок изживя милата!!!

# 228
Здравейте и от мен
прочетох почти цялата тема ...и направо съм уплашена. А времето наближава. За сега съм при Ризова и до сега винаги съм била доволна от прегледите.Но толкова много мнения прочетох , че започнах да се съмнявам дали ми е правилен избора.А и една друга тема прочетох в която мисля че почти няма лекар за който да не е написано нещо лошо.

# 229
Здравейте мами,
Искам да питам момичета който са раждали скоро в Бургаската болница, какви тарифи се плащат на Болницата ако доктора не е на смяна и го викаш за раждането? Плаща ли се на болницата когато доктора е на смяна? И си здрано осигурен в същия момент.

# 230
Лекари много и никога няма да има само доволни от даден лекар. За Ангелов - бях в болница заради бъбреци и ме пратиха и при гинеколог. Беше Ангелов на смяна. След като ме "бръкна" каза че нищо ми няма. Понеже имам течение и му казах, отговорът беше - "Ако искаш да имаш деца - никакъв секс!". При което аз бях втрещена и си викам ако бях дошла в частния ти кабинет дали щеше да ми кажешщ така ?  За Трепечов почти нищо не прочетох тук, но лично аз съм доволна. След като забременях много се двуомих как да раждам и накрая реших секцио. Отидох при него беше внимателен, опитваше се да ме разубеди за секциото в крайна сметка се уговорихме че ще има секцио. Като ме приеха да раждам и и по-точно вече на магарето за операцията се оказа че освен Трепечов на секциото ще присъства и Ангелов - двамата били в екип. Преглътнах негативите си и в крайна сметка съм много доволна отрезултата. Родих на 3-ти ноември и 10 дена след това мога да кажа че все едно не бях раждала. Аз пък съм потресена от Ковачева. На 5-тия ден мина на визитация с половин час закъснение, през това време детето седи гладно. Прегледа ни и вика елате да ви сменя превръзките. И аз казах на акушерката че след като си накърмя детето тогава ще отида. Отивам аз и няма да ви кажа къде ме навря докторката. След една тирада че тя колко заета била и незнам си какво каза да не се повтаря това. На другия ден чакаме пак визитацията която както знаете трябва да е в 8:30. Стана 9:15 никой не идва и аз не издържах грабнах си детето и започнах да го кърмя. За мой късмет точно в този момент влиза Ковачева и вика пак ли вие. Аз оставих детето в кошарата и си лягам в леглото. Тя прегледа другите две момичета а аз все едно не съм в стаята и си излезе. А то 6-ти ден и чакаме да ни кажат че ни изписват. При което аз както си бях и в депресия се разревах. Звъннах на Трепечов обясних му какво става, и той дойде. Като видя каква превръзка ми е направила се хвана за главата. Както и да е изписа ни веднага. Когато реша пак да раждам отново ще е при Трепечов.

# 231
megata,дай някакви координати на този Трепечов!Аз лично го знам отскоро,но като че ли и аз не съм чула лоши отзиви за него.Момичета,много се притеснявам от 2 дена да не се е случило нещо с бебо-като че ли не го усещам (дано да съм в забуждение  Praynig ) Искам да се прегледам другата седмица след празниците,но така като гледам повечето няма да работят или са с часове и всичко е заето.Та,можеш ли да ми дадеш координати на Трепечов?

# 232
megata,дай някакви координати на този Трепечов!Аз лично го знам отскоро,но като че ли и аз не съм чула лоши отзиви за него.Момичета,много се притеснявам от 2 дена да не се е случило нещо с бебо-като че ли не го усещам (дано да съм в забуждение  Praynig ) Искам да се прегледам другата седмица след празниците,но така като гледам повечето няма да работят или са с часове и всичко е заето.Та,можеш ли да ми дадеш координати на Трепечов?
Виж тук ими много адреси ,може и да го има този който ти трябва.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10705.20
Дано всичко да е на ред
Ако искаш мога да ти дам тела на моя гинеколог. newsm78

# 233
Частния кабинет на Трепечов се намира на ул. Хан Крум незнам кой номер е точно номера се пада м/у Гладстон и Ивайло. Телефона му е : 0888206978

# 234
  • Бургас
Аз пък съм потресена от Ковачева. На 5-тия ден мина на визитация с половин час закъснение, през това време детето седи гладно. Прегледа ни и вика елате да ви сменя превръзките. И аз казах на акушерката че след като си накърмя детето тогава ще отида. Отивам аз и няма да ви кажа къде ме навря докторката. След една тирада че тя колко заета била и незнам си какво каза да не се повтаря това. На другия ден чакаме пак визитацията която както знаете трябва да е в 8:30. Стана 9:15 никой не идва и аз не издържах грабнах си детето и започнах да го кърмя. За мой късмет точно в този момент влиза Ковачева и вика пак ли вие. Аз оставих детето в кошарата и си лягам в леглото. Тя прегледа другите две момичета а аз все едно не съм в стаята и си излезе. А то 6-ти ден и чакаме да ни кажат че ни изписват. При което аз както си бях и в депресия се разревах. Звъннах на Трепечов обясних му какво става, и той дойде. Като видя каква превръзка ми е направила се хвана за главата. Както и да е изписа ни веднага. Когато реша пак да раждам отново ще е при Трепечов.
Това всичкото аз ли го писах  newsm78 newsm78 newsm78 ?!?! Абсолютно същия случай го имах и аз, само, че не тя мен навря в ...., а аз нея! Направо бях побесняла!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out После стана супер мила с мен и ме изписа на 4 пролежани дни  Mr. Green (раждах също с операция) Laughing

# 235
  Аз ходех при Георгиев , началник АГ и бях много доволна от него, плащах си и знаех за какво, после се записах при един (по здравната каса) в Ел Масри - Китипов - пълен темерут (исках при Мърмарова, ама я нямаше тогава, чувала съм че била добра). Ако не го попиташ как си, как е бебо - нищо не казва, отвратителен е. Когато реших да раждам се записах при Сияна Драгнева, за да ми вземе парите (първо искаше 350 лв. за секцио) беше много мила, но след като родих и дадохме 400 лв. и повече не ме потърси. Дори веднъж и звънях още от болницата за един проблем, но тя така и не ми вдигна, а ми беше казала да я търся по всяко време на денонощието. Има една гинеколожка - Галина Петрова, обаче е в Айтос, много е добра тази женица, всичко ти казва, всичко и то истината. Верно че не е наблизо, но пък си струва! Това е моето мнение. А сетих се и още за едни двама, от Новия корпус, единия - Ангелов, а другия - оффф, едно странно име, пак е някакъв началник на АГ, ама го забравих, като се сетя ще пиша. А сетих се - Трепечов. Та мисълта ми за тия двамата е, че са като този Китипов, само парите да ти вземат, без да ти обърнат внимание. Ами май е това, което се сещам за гинеколозите
  А пък за Ковачева съм с добро мнение, малко си и е гаден характера, но пък (според мен) си знае работата!

Това са си лично мои мнения!!!
   Успех на всички

# 236
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=130325.msg2977677#msg2977677
тука има още една тема та пускам линк само
и си копвам мнението:
И аз да се изкажа по темата
С две ръце и два крака и на лапето вдигам за ДОБРЕВА
ЛаДиДа писа за нея по-горе
много мила, научи ми името от първия преглед, беше на повикване през цялата ми гадна бременност, 2 пъти лежах в патологията, на това отгоре 2 бъбречни кризи изкарах, всеки ден тая жена идваше да види как съм
после като родих - планово /почти де, малко ни изненада/ секцио пак всеки ден идваше, даже бях припаднала щото акушерката ни остави сами и тя ме намери, прегледа ме, премери ми кръвното...
и на операцията е имало проблем, който тя е овладяла
за мен е по-добър избор от Георгиев - страхотен човек, но не се ангажира освен за планово секцио - а като не знаеш от самото начало какво ще се наложи newsm78
та Добрева хем те следи на консултация - във ІІ поликлиника, хем на хубава техника те гледа беше в Оксиком а от Нова Година е до Окръжна в частна поликлиника, и освен това работи в родилното - от начало до край един лекар, който ти знае историята на бременността, патолагия /дано да няма при вас/ и има прекрасно отношение и най-вече действа успокояващо а не стресиращо като Лазарова или като Ризова например - която ме прие в болницата /спешно/ с думите "като си знаете че вдигате кръвно защо не дойдохте сутринта, а сега като си оправите и ошетате вкъщи и се сещате да хукнете по болници следобед" - кръвното ми беше 170/110 и от нейните простотии не вярвам да е паднало особено. А и беше писала че имам 1 см разкритие - евала на тая жена с ренгрен ли гледа как ли? #Crazy с пръст не ме е пипнала ама щото бях в 9 месец сигурно й се е видяло добре да пише че и разкритие имам.
и тел ще ви дам че като ви разочароват рано или късно там разните Дорийски - супер некадърен шев на секцио видях при нейна пациентка все едно пълнено пиле беше зашила или Душевадев /Душепеев ама имам причина да го наричам така - остави една циганка в 6 месец неприета никаде ни в родилно ни в патология да ражда сама без дори система да й сложи -аборт-аборт, циганка-циганка айде ако нея не пожали то поне нервита на цялата патология повечето с високо кръвно да беше пожалил/
айде да не ви стряскам повече че аз от това съм казала - второ -никога - щото квото изживях през тая бременност лелеееееееееееееее
ама ви желая здрави бебета, леко раждане и един добър доктор като моята - Добрева дето толкова много ми помогна и съм й толкова бблагодарна!
телефона й е 0888 42 35 12 - никога не го изключва, ако не може да вдигне веднага след това се обажда и никога не отказва консултация!
думите й бяха "ти не можеш да прецениш дали е спешно или не - няма значение в колко часа ще се обадиш - по-добре да се обадиш аз да преценя"
е и това ако не ви убеди вече................
не я рекламирам - благодарна съм й
пиша това за да има човек на който със сигурност може да разчитате като се наложи и заради когото си заслужава да родиш в Бургаската  мизерна болница - поне живота и здравето на майката и на бебето са в сигурни ръце - и мен и детето е спасила!

# 237
Искам да изкажа добрите си впечатления от д-р Мърмърова-АГ,която е изключително човечна и добра.Винаги те изслушва и отговаря на въпросите,които й задаваш,а не бърза да те отпрати както много свои колеги.Колкото пъти съм ходила при нея,съм оставала доволна.Тя ми излекува хламидиите-само като й споменах симптомите и веднага предположи какво може да е и след като излязоха резултатите, ми назначи подходящото лечение.Тя ми откри и третира раничката на шийката на матката,а също така след като личната лекарка ми отказа направление за физиотерапия-имам срастване в ляво,се обадих на д-р Мърмърова и тя ми даде такова.Няма да описвам останалите случаи,в които съм я посещавала,ще ви кажа само че е страшно внимателна при самите прегледи.Само за пример-когато ми взимаше влаг.секрет в началото на бременността,понеже много се притеснявах да не стане нещо,използва детски спекулум (или както там се казваше това гадно нещо),като непрекъснато ме питаше дали съм добре.Всяка друга на нейно място щеше да ми каже,че съм лигла.Съжалявам,че не се записах за ЖК при нея,но тогава си мислех че трябва да е при някой който работи в родилно и изражда.Грешка!Винаги можеш да си ангажираш после някой срещу заплащане (то и без друго без това не се минава,дори и да ти следи бременността,няма да дой де с теб в полунощ защото си й много симпатична)
подкрепям мнението Мърмърова е чудесен вариант за проследяване на бременността но жалко че не изражда
познавам жена за която е направила невероятно много

# 238
C-3PO,вече съвсем се обърках  newsm78 Тука има мами,дето оплюват един лекар и след това други,които го превъзнасят до небесата.Не знам вече на кой да вярвам.Тази Добрева да не е една ниска,русолява с руски акцент?Ако е тя,ще кажа само че тя ме прие в патологията с първата ми бременност,ама малко остана да ме върне.Бях в края на втори месец,с прокървяване и отказах гинекологичен преглед,носех снимка от видеозон от предния ден от Калчева,където пишеше жив плод...и т.н.Каза ми,че нямало да ме приеме,като съм отказвала преглед  Sick Ми аз кво да направя като нямат видеозон  #2gunfire Добре,че се съгласи да ми погледне превръзката.После взе да реди едни тиради,понеже я попитах за лечението което ще ми назначат-все пак трябва да съм информирана,нали?И аз от напрежение се разревах  Sick Но като цяло,не мога да я съдя,в сравнение с другите в патология беше май цвете за мирисане.Качи се с мене и започна да ми подготвя документите,като ме успокояваше.Абе,не искам да си спомням за тези гадни моменти вече.Само да кажа,че много се оплетох-тука някъде няколко момичета казваха,че не ставал и не била внимателна  newsm78,не знам май всичко е на късмет и настроение на доктора.

# 239
.....не знам май всичко е на късмет и настроение на доктора.
Дарке ,винаги ще има ЗА /ПРОТИВ
Едни са доволни от един лекар ,а други не.....

Общи условия

Активация на акаунт