До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 532
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 240
с Иванов се запознах в деня на раждането ми. не ми е държал ръката през цялото раждане, както биха очаквали някои родилки, ако си платят. навестяваше ме през 1-2 часа, не беше на смяна. влязох в болницата в 11 ч. и родих в 5 ч. нямах контракции, само изтекли води. всичко мина добре, но акушерката Ани Кръстева се грижеше през цялото време. самия факт, че има доктор който да се грижи за мен, ме успокояваше. достатъчно ми бе да гледам мизерията там. това направо ме сриваше. чувала съм обаче, че Иванов не е правил всичко възможно за пациентки, които не са си платили. така, че "щтрак парата, шор бозата" в този случай. за да ми свали трите конци, обаче ми взе цели 20 лв.
Братова ми проследи бременоста. нямам оплаквания
. тя ми препоръча Иванов

# 241
  • Бургас
Дари76 искам и аз да добавя нещо по повод Добрева,защото напоследък чувам само положителни отзиви за нея,което ме навежда на мисълта,че може би има различен подход към тези,които са нейни пациентки или просто понякога е под влияние на емоции. Моите лични впечатления са,че е  груба,но в известна степен умерено -  в смисъл,че не обижда,не вика  или нещо подобно,но не е и от тези,които ще те предразположат и ще бъдат внимателни.Допускам също,че може да греша и много ще се радвам ако е така ,или ,че е променила подхода си ,което също е добре за нас пациентите.

# 242
  • вкъщи
момичеат и аз тази седмица трябва да реша кои лекар да избера за консултация.колебая се между дорийска и иванов.държа да раздам при този,които ще ми следи бременноста.на частно си ходя при георгиев,но съм чувала,4е тои не поема нормални ражданиа,а само секцио.
имате ли впечатления от дорийска и иванов?а нещо за парушева чували ли сте,тя също работи в родилно.трябва да реша.а нямам никаква идея,кои да бъде.за всички съм чувала противоречиви отзиви.знам,че със сигурност няма да е вълкадинова,такава некадърничка не заслужава да е лекар.изписа ми лекарства да ми доиде,не можа да си разчете ехографа,че всъщност съм бременна.сега ще треперя дали тези хормони не са навредили на бебо.

# 243
marianamama,много е важно ако работиш,дали искаш да излезеш в постоянен болничен до раждането и ако е така-да се ориентираш към лекар,който ще ти даде такъв.Аз се водя нещо като проблемна или рискова бременност,заради миседа в началото на 2006.И въпреки всичко,Дорийска ме въртеше и не искаше да ми дава-дори и в края на 4-ия  #2gunfire. Затова се натварих и я смених.Сега си почивам и си гледам спокойствието  Whistling.Имай в предвид,че който и да избереш,все ще има нещо което няма да ти хареса.Прави ми впечатление,че в Бургас малко претупват изследванията-аз например сама си поисках при сегашната ми за влагалищен секрет.
Но съм чувала добри отзиви за Иванов-относно израждането обаче,не знам как води ЖК.Иначе мои колежки,които са го ангажирали казват,че е сериозен и добър в работата си.Аз още се чудя м/у него и Душепеев.Но имам време до 9-ия  Mr. Green

# 244
  • вкъщи
dari 76 засега мисля да си работя докато мога.учителка съм и не съм по цял ден на работа,дано да издържа до края на учебната година,че ще ме е срам от шефа да излизам в болнични и да ми търси заместник.е ако се наложи и това ще стане де,но засега всичко е ок.като изключим престоя в патологията заради повръщането.аз първия път раждах при душепеев,имах уговорка с акушерка.ами направо си е див селянин този душепеев.нарочно ми сложи такива конци,които после се махат от доктор,за да ме накара да си платя.даже ми даде час да ида да ми ги махне.много е груб,е ако си платиш сигурно е различно,но не сметнах за нужно да му платя,заради държанието му,иначе си свърши работата,ама постоянно мърмореше и идваше да ме рекетира за пари.иванов ми направи впечатление на много спокоен и уравновесен човек.само тои и георгиев ми харесват като отношение.ами не знам сигурно при иванов ще отида,щом казваш,че дорийска прави проблеми за такива неща като един болничен

# 245
виж сега,проблем няма да ти направи - тя е спокойна жена и не крещи на пациентите си  Wink само че аз 2 пъти си поисках-първият път когато трябваше да ходим в командировка в друг град (това и друг път съм го споменавала) и вторият път-за постоянно поради естеството ми на работа.Първият път ми даде 7 дена,ама чак ми стана неудобно от физиономията й.А вторият път bash ми идеше да я удуша като взе да си драска в едно листче (сигурно си мислеше,че ще си тръгна от неудобство) и като взе да ме мотае-Ела в 7-ия  Rage и си казах:Абе що не си  censored да не си единствена  #2gunfire и айде,до там бях с Дорийска.Пък и да ти кажа,много ми беше заспала,направо ме нервеше,никакъв живец не виждах в нея (не знам,може и да е уморена жената от смените в болницата),ама как пък все с ченгел й вадех думите-гледа те на видеозона и нищо не казва,ти я питаш как е,добре ли е,колко е голямо,а тя-добре е.Ама нито мога да видя какво става на видеозона-другите поне го обръщат към теб,показват ти  ooooh! Абе,не знам.Ти си решаваш.Само да ти кажа,че като работиш с деца,трябва много да се пазиш-понякога родителите късно разбират че децата им са болни и през това време са изпозаразили половината си съученици.Трябва много да внимаваш първите месеци  pregnant

# 246
Аз пък съм потресена от Ковачева. На 5-тия ден мина на визитация с половин час закъснение, през това време детето седи гладно. Прегледа ни и вика елате да ви сменя превръзките. И аз казах на акушерката че след като си накърмя детето тогава ще отида. Отивам аз и няма да ви кажа къде ме навря докторката. След една тирада че тя колко заета била и незнам си какво каза да не се повтаря това. На другия ден чакаме пак визитацията която както знаете трябва да е в 8:30. Стана 9:15 никой не идва и аз не издържах грабнах си детето и започнах да го кърмя. За мой късмет точно в този момент влиза Ковачева и вика пак ли вие. Аз оставих детето в кошарата и си лягам в леглото. Тя прегледа другите две момичета а аз все едно не съм в стаята и си излезе. А то 6-ти ден и чакаме да ни кажат че ни изписват. При което аз както си бях и в депресия се разревах. Звъннах на Трепечов обясних му какво става, и той дойде. Като видя каква превръзка ми е направила се хвана за главата. Както и да е изписа ни веднага. Когато реша пак да раждам отново ще е при Трепечов.
Нищо лично ,ама това е болница все пак ! Визитацията започва след 8:30 ,а не в 8:30. Това означава ,че лекаря може да дойде и в 10 часа ,ако долу в родилна зала има спешен случай. Освен това в отделението сигурно има 20-30 родилки ,от коя да започнат първо визитацията  newsm78,ако всяка се мисли за принцеса и чака при нея да са точно на секундата  Crazy.

# 247
Аз пък съм потресена от Ковачева. На 5-тия ден мина на визитация с половин час закъснение, през това време детето седи гладно. Прегледа ни и вика елате да ви сменя превръзките. И аз казах на акушерката че след като си накърмя детето тогава ще отида. Отивам аз и няма да ви кажа къде ме навря докторката. След една тирада че тя колко заета била и незнам си какво каза да не се повтаря това. На другия ден чакаме пак визитацията която както знаете трябва да е в 8:30. Стана 9:15 никой не идва и аз не издържах грабнах си детето и започнах да го кърмя. За мой късмет точно в този момент влиза Ковачева и вика пак ли вие. Аз оставих детето в кошарата и си лягам в леглото. Тя прегледа другите две момичета а аз все едно не съм в стаята и си излезе. А то 6-ти ден и чакаме да ни кажат че ни изписват. При което аз както си бях и в депресия се разревах. Звъннах на Трепечов обясних му какво става, и той дойде. Като видя каква превръзка ми е направила се хвана за главата. Както и да е изписа ни веднага. Когато реша пак да раждам отново ще е при Трепечов.
Нищо лично ,ама това е болница все пак ! Визитацията започва след 8:30 ,а не в 8:30. Това означава ,че лекаря може да дойде и в 10 часа ,ако долу в родилна зала има спешен случай. Освен това в отделението сигурно има 20-30 родилки ,от коя да започнат първо визитацията  newsm78,ако всяка се мисли за принцеса и чака при нея да са точно на секундата  Crazy.

daniboy,ти не си ли лежала в болница?Аман от такива дървени философи като тебе  ooooh! .Има точен час на визитацията и това не означава,че лекарят може да дойде когато му скимне.Ми то както пишеш,че можело да дойде и в 10 часа,по твоята логика може да дойде и в 12.До тогава какво-момичетата да хвърлят боб и да държат бебетата гладни ли?И спешният случай в родилното няма нищо общо с лекаря,който води визитациите.Там си има екип,който ще си поеме случая.А относно това,че родилките били лигли и си мислели,че с тях трябва да започнат визитацията-трябва да си адски тъп за да си помислиш,че визитацията ще започне от тебе,когато има номера на стаите.Явно това не го знаеш само ти.И ако не си в първа стая,винаги разбираш кога е започнала визитацията-просто се чува.И престанете да пишете само глупости и да се заяждате  #Cussing out Кажи си направо,че си доволна от Ковачева,а не да ми носиш от девет кладенеца вода.
А тая Ковачева ако я видя някъде по улиците,ще я убия с камъни,даже ще й е малко   #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 248
Дари-76 направо ми обезмисли писането  Laughing

# 249
# 250
daniboy ,може би е и нормално  цяла вечер да не заспа за да чакам лекаря да дойде на визитация в патологията за да разреши да ми сложат системата за задържане и той да не дойде въобще.На сутринта ми се скараха,че не ми е сложена системата.Ама на мен вече неудобно ми стана да мърморя на сестрата,която ми казва,че тя нищо неможела да направи.Затова си и събрах багажчето и бегом да ме няма...

# 251

daniboy,ти не си ли лежала в болница?Аман от такива дървени философи като тебе  ooooh! .Има точен час на визитацията и това не означава,че лекарят може да дойде когато му скимне.Ми то както пишеш,че можело да дойде и в 10 часа,по твоята логика може да дойде и в 12.До тогава какво-момичетата да хвърлят боб и да държат бебетата гладни ли?И спешният случай в родилното няма нищо общо с лекаря,който води визитациите.Там си има екип,който ще си поеме случая.А относно това,че родилките били лигли и си мислели,че с тях трябва да започнат визитацията-трябва да си адски тъп за да си помислиш,че визитацията ще започне от тебе,когато има номера на стаите.Явно това не го знаеш само ти.И ако не си в първа стая,винаги разбираш кога е започнала визитацията-просто се чува.И престанете да пишете само глупости и да се заяждате  #Cussing out Кажи си направо,че си доволна от Ковачева,а не да ми носиш от девет кладенеца вода.
А тая Ковачева ако я видя някъде по улиците,ще я убия с камъни,даже ще й е малко   #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ти явно си доста наивна щом смяташ ,че лекаря не идва когато си иска Wink .Ми то даже като им ходим по кабинетите и си плащаме има закъснение ,а какво остава в болницата.
Освен това в родилно и следродилно отделение през делничните дни има двама дежурни ,а в събота и неделя е един на смяна за двете отделения !Така че, случва се да закъсняват и поради спешни случаи.Поне така ми обясниха акушерките.
И благодаря ти ,че ме светна ,че имало номера на стаите  Crazy.
Между другото ,тази Ковачева никога не съм я виждала  Wink.

# 252
daniboy ,може би е и нормално  цяла вечер да не заспа за да чакам лекаря да дойде на визитация в патологията за да разреши да ми сложат системата за задържане и той да не дойде въобще.На сутринта ми се скараха,че не ми е сложена системата.Ама на мен вече неудобно ми стана да мърморя на сестрата,която ми казва,че тя нищо неможела да направи.Затова си и събрах багажчето и бегом да ме няма...

Е стига де ,не съм казала ,че е нормално да чакаш цяла нощ и още повече за такова нещо !
Коментирах за чакане на лекаря  45 мин.

# 253
Ти явно си доста наивна щом смяташ ,че лекаря не идва когато си иска

Това изречение малко ми е в стил Тризначките от бай ти брадър  Wink "Лекаря не идвал,когато си искал" -ха-ха  Joy newsm78 ама че изречение
Никой не оспорва наглостта на бургаските лекари, в тази тема мисля че надълго и нашироко се дискутира точно това.
Против съм обаче такива ревностни защитнички като тебе,дето са седнали да ми обясняват кое е редно и кое-не.Айде,нема нужда  newsm34.И не ме наричай наивна,че взе да ми опваш сериозно нервите.То бива наглост,ама чак толкова....Ако нямаш какво да кажеш по някоя тема,поне не пиши глупости. Това е форум за споделяне на мнения и опит,а не да ми коментираш и да си чешеш езика (и то без да си наясно) коя била лигла и как си мислела колко била важна.
И ако за теб чакане на лекаря 45 мин.е нормално (при условие,че трябва да нахраниш гладно до теб бебе,но няма как защото никой не е Ванга че да знае кога на тая ще й скимне да дойде на визитация -говорим за системно закъсняване,споделено от няколко мами),за мен и за всеки здравомислещ човек това е лекарска немърливост и безотговорност.
Чудя се само ти изпадала ли си в подобна ситуация,че така я защитаваш?Не вероятно,защото казваш че не си я виждала.
Пожелавам ти да имаш честта да я видиш.Тогава няма да си на същото мнение.

# 254
момичета,търсачката не работи  Sad Може ли някоя мама да ми даде адреса на частния кабинет на д-р Иванов и телефон-стационарен,ако има такъв?

Общи условия

Активация на акаунт