До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 585
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
от форума имам адреса:ул.Пробуда 46 /зад РДВР/,тел 088206 806
четвъртък от 14 ч. до 17 ч.

д-р Иванов

# 256
  • Бургас
Аз пък съм потресена от Ковачева. На 5-тия ден мина на визитация с половин час закъснение, през това време детето седи гладно. Прегледа ни и вика елате да ви сменя превръзките. И аз казах на акушерката че след като си накърмя детето тогава ще отида. Отивам аз и няма да ви кажа къде ме навря докторката. След една тирада че тя колко заета била и незнам си какво каза да не се повтаря това. На другия ден чакаме пак визитацията която както знаете трябва да е в 8:30. Стана 9:15 никой не идва и аз не издържах грабнах си детето и започнах да го кърмя. За мой късмет точно в този момент влиза Ковачева и вика пак ли вие. Аз оставих детето в кошарата и си лягам в леглото. Тя прегледа другите две момичета а аз все едно не съм в стаята и си излезе. А то 6-ти ден и чакаме да ни кажат че ни изписват. При което аз както си бях и в депресия се разревах. Звъннах на Трепечов обясних му какво става, и той дойде. Като видя каква превръзка ми е направила се хвана за главата. Както и да е изписа ни веднага. Когато реша пак да раждам отново ще е при Трепечов.
Нищо лично ,ама това е болница все пак ! Визитацията започва след 8:30 ,а не в 8:30. Това означава ,че лекаря може да дойде и в 10 часа ,ако долу в родилна зала има спешен случай. Освен това в отделението сигурно има 20-30 родилки ,от коя да започнат първо визитацията  newsm78,ако всяка се мисли за принцеса и чака при нея да са точно на секундата  Crazy.
Нищо лично и от мен, ама всеки да си гледа работата, пък казвам аз!!! Като се е натискала д-р Ковачева за шеф на следродилно да си стои на задника и да си минава визитациите в 8.30, а не да обикаля другите отделения!!! Има си достатъчно лекари сутринта в родилно! fight

# 257
  • Бургас
Аз пък съм потресена от Ковачева. На 5-тия ден мина на визитация с половин час закъснение, през това време детето седи гладно. Прегледа ни и вика елате да ви сменя превръзките. И аз казах на акушерката че след като си накърмя детето тогава ще отида. Отивам аз и няма да ви кажа къде ме навря докторката. След една тирада че тя колко заета била и незнам си какво каза да не се повтаря това. На другия ден чакаме пак визитацията която както знаете трябва да е в 8:30. Стана 9:15 никой не идва и аз не издържах грабнах си детето и започнах да го кърмя. За мой късмет точно в този момент влиза Ковачева и вика пак ли вие. Аз оставих детето в кошарата и си лягам в леглото. Тя прегледа другите две момичета а аз все едно не съм в стаята и си излезе. А то 6-ти ден и чакаме да ни кажат че ни изписват. При което аз както си бях и в депресия се разревах. Звъннах на Трепечов обясних му какво става, и той дойде. Като видя каква превръзка ми е направила се хвана за главата. Както и да е изписа ни веднага. Когато реша пак да раждам отново ще е при Трепечов.
Нищо лично ,ама това е болница все пак ! Визитацията започва след 8:30 ,а не в 8:30. Това означава ,че лекаря може да дойде и в 10 часа ,ако долу в родилна зала има спешен случай. Освен това в отделението сигурно има 20-30 родилки ,от коя да започнат първо визитацията  newsm78,ако всяка се мисли за принцеса и чака при нея да са точно на секундата  Crazy.
Нищо лично и от мен, ама всеки да си гледа работата, пък казвам аз!!! Като се е натискала д-р Ковачева за шеф на следродилно да си стои на задника и да си минава визитациите в 8.30, а не да обикаля другите отделения!!! Има си достатъчно лекари сутринта в родилно! fight

Визитацията наистина започва в 8.30, само че започва от реанимацията. На всички е ясно, че дори и Дядо Коледа не може да бъде на всички места в един и същи час  Mr. Green

# 258

Визитацията наистина започва в 8.30, само че започва от реанимацията. На всички е ясно, че дори и Дядо Коледа не може да бъде на всички места в един и същи час  Mr. Green

В реанимация са максимум 7 момичета на веднъж така че това не е оправдание предвид времетраенето на прегледите.

# 259
за д-р Душепеев може ли някой да каже нещо? някоя мама раждала ли е при него?

# 260
да миличка ,аз родих при него първото си дете без предварителни уговорки/той си беше на смяна/ .честно казано свестен човек ,повече при него не съм ходила и  нямам наблюдение като специалист как е  Thinking

# 261
Аз мисля да раждам при него.Много е внимателен и отзивчив,ама няма начин-нали си плащаш  Mr. Green Обаче аз искам да ми се обръща внимание-имам си причини,сега не ми се изпада в подробности.Била съм 2 пъти при него,мисля да продължа.И май месец,живот и здраве,да го ангажирам.

# 262
 Нямам вече дорие на д-р Калчева,тъй като през юни ходих при нея да ми каже дали имам някакъв проблем,защото мислех да си имаме бебе ,тя ми каза " няма проблем ,действайте" да ,ама не . Имах запушване на тръбите, и др. проблеми .Но слава богу ориентирах се другаде и в моменбта съм бременна

# 263
pokahontas,съжалявам за това което ти се е случило,но искам да ти кажа че в Бургас няма специалисти по стерилитет.И общо взето,за съжаление,двойките,които се опитват да имат деца,трябва много да четат и да се информират относно специалисти,изследвания и т.н.Значи,при условие че година-две не настъпва бременност,има определени изследвания,които трябва да се направят,като първо-микробиологичен секрет (много важно,за да се продължи със следващите).Следва цветна снимка,като някои препоръчват вместо нея - лапароскопия (в Бургас за съжаление такава процедура не правят) и чак когато се отхвърли диагноза като запушени тръби и сраствания на матката,се пристъпва към фоликулометрия (не знам дали така се казваше точно) М/увременно добре е да се изследва и партньора.За голямо съжаление,много от лекарите тук си провеждат някакви си техни лечения и често се случва така че вместо да помогнат,губят и без това ценното време на двойката.По принцип Калчева не е някоя,която ще те мотае и доколкото имам информация,когато не може да помогне,дава координати и праща при нужния специалист.При теб опитите за забременяване колко време продължиха и тя попита ли те за това?Прегледа с видеозон не може да установи сраствания и запушени тръби,това имам в предвид.

# 264
 6 месеца, знам всички  изследвания, но поне да беше  ме упътила някъде другаде да отида ,а тя и беше все едно. После ходих на кални бани в Поморие и смея да твърдя,че много ми помогнаха, т.к. при следващ преглед  вече нямах никакви проблеми ,но и д-ра  при когото ходих вече не беше от Бургас, сажалявам да го кажа/ макар че това е родния ми град/ , но няма добри специалисти. Сега чувам от една приятелка,че д-р Гамишев бил добър ,незнам нямам личен опит

# 265
  • Бургас
Здравейте да се включа и аз по темата, малко със закъснение ...
Родих преди близо 8 месеца при д-р Ризова и акушерка Стела Стоянова, но имах уговорка а освен това се бях уговорила и с анестезиолог за епидурална, в хода на нормалното раждане се наложи секцио, което мина според мен супер, аз си говорих през цялото време с екипа и изобщо може да се каже че ми беше забавно, че думата ми "не е толкова страшно". Болницата си е болница- мизерничко и но няма алтернатива прекарах доста дни там /9/, и мога да кажа че имам наблюдения. Доволна съм от екипа с който раждах и пак бих го направила при същите условия. Готова съм ако някой има въпроси да отговоря подробно. Но най- важна е вътрешната нагласа на човек, ако си спокоен всичко минава и заминава, на мен ми останаха само хубави спомени   bouquet

# 266
madlena,само за протокола,колко ти поиска Ризова за нормално и после за секцио?Специално за нея чух доста противоречиви отзиви,ама един от тях беше че не си изпълнявала уговорките,т.е. не идвала винаги на раждането.Та,това ме накара да се ориентирам към друг,въпреки че съм при нея на ЖК.
pokahontas,съжалявам че си загубила толкова време.Но пак ти повтарям в Бургас няма специалисти по стерилитет (то какво ли има тука),Гамишев може да е добър,но не съм чула да се занимава с това-пък и то не се става такъв за 1-2 години.Относно Калчева,учудвам се че те е мотала,но много си права,че в Бс няма добри специалисти.Лично при нея съм се дразнила от честите й отсъствия и съответно от невъзможността да на преглед-имах такъв случай-излязоха ми изследванията,а отсъстваше близо седмицаи съответно трябваше да изчакам с лечението (налагаше се прием на антибиотик) За нея съм чувала,че има доста кинти и работи повече за да се занимава с нещо.

# 267
Dari ,много силни думи /стерилитет/ не съм казала ,че съм имала такъв проблем, ако беше така сега сигурно още нямаше да съм бременна.Просто имах нужда от консултация от Д-р Калчева да ме насочи дали всичко е наред.Но нали знаеш,че стреса и притесненията могат да бъдат даже по сериозна причина Ако ти кажат ,че си болен,а ти де факто не си, и здрав можеш да се разболееш..

# 268
Ами може и аз да съм се объркала,ама останах с впечатление че си лекувала запушени тръби newsm78 ,а това определено си е стерилитет. Както и да е,добре че всичко е наред сега  Hug Едно здраво и хубаво бебче ти пожелавам!

# 269
Благодаря ,да ти се връща  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт