До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 657
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 300
как да я сменя? ново направление от джипито трябва да искам? старото остана при нея

# 301
herelina,трябва да вземеш ново направление от личния лекар.Аз и с това имах проблеми,но след един месец мотаене ми даде второ направление.Намерих си лекар,който си ползвах само за да ми пуска изследванията,а си ходих за мое успокоение,а и защото имах проблеми на частно.

# 302
  • Burgas, Bulgaria
ей момичета какви антитела  newsm78 я ме светнете аз и за друго съм чувала-австралийски антиген-май така беше.Трябва ли и аз да имам такова нещо #Crazy

# 303

mimi mimi аз не съм от Бургас но  ти препоръчвам Д-р Мърмърова , много съм доволна от нея познавам я от 2-3год. някъде случайно попаднах на нея и останах много доволна. Тя ми следеше цялата бременност от самото начало. Когато отидох при нея може би бях в 1 седмица на ехографа не се виждаше още нищо но тя ме  гледа пипа много внимателно и каза че смята че съм бременна защото стените на матката ми били удебелени и след 1-2 седмици пак да отида да ми каже със сигурност.И наситена като отидох след това на ехографа се виждаше вече плода.Д-р Мърмърова е много внимателна, отговорна,добра просто няма такива  думи за да вие представя такава каквато е всъщност.Аз лично съм и много благодарна за всичко което направи за мен. Жалко че не ме израждаше тя

# 304
mama21,изследване за антитела се прави само ако си отрицателен резус фактор.А австралийски антиген е едно от изследванията,които Скочева не ми пусна.

# 305
млако по-горе писах, че Мърмарова няма вече да работи по ЗК. иначе аз към нея се бях насочила  Rolling Eyes

# 306
  • Burgas, Bulgaria
 и на мен Ризова не ми е пуснала тази австралийски антиген.Защо ли се чудя.
Само се притеснявам имам от вчера някакви болки хем в кръста хем в корема и снощи ми се прирева даже-пих 2но-шпата ама не мина и като че ли от самосебеси спря тази болка.
Нещо не си чувствам добре и се чудя при кой да отида на консултация ама да не ми дават час за след седмица искам днас да е че ме гони шубето.
Божке кой да търся дайте идеа при кой гинеколог ако отида днес няма да ме върне.

# 307
  • вкъщи
вълкадинова няма да те върне,ама на нея и нямам вяра.отиди в ел масри и виж дали гамишев или мърмарова са там.знам,4е и георгиев работи вторник следобяд,но без час едва ли ще те приеме.успокой се и не си внушаваи глупости.

# 308
  • Burgas, Bulgaria
И аз мислех там да отида ама ще чакам моя тиквеник да се прибере .Май всичко е от нервичките направо така на моменти ме гони лудото че ако тъпчо е пред мен ще го убия-много ме дразни.

# 309
  • Бургас
В Бургас който и гинеколог да ви следи по ЗК няма да ви пусне всички изследвания - нямало нужда, това ми казваха. А за 2-та безплатни ехографа да не говорим  Crazy
mama21 само спокойно, нищо няма само малко си бременна, дано си ходила вече на доктор и всичко да е наред  Hug

# 310
АЗ също искам да си сменя Вълкадинова за жк аз по принцип си ходя при Душепеев и той ми следи бременноста но не работи със здравната два пъти ходих при вълкадинова но нещо не ме грабна с отношение и мисля да я сменя.Какво ще кажете за Гавазова.

# 311
АЗ също искам да си сменя Вълкадинова за жк аз по принцип си ходя при Душепеев и той ми следи бременноста но не работи със здравната два пъти ходих при вълкадинова но нещо не ме грабна с отношение и мисля да я сменя.Какво ще кажете за Гавазова.
През първата си бременност бях записана на ЖК  при Др. Гавазова.
За мен тя на истина си разбира от работата.Беше перфектна по време на консултациите.

# 312
Моята бременност я следи личния ми лекар, който вече е специалист гинеколог д-р Димитров, и ми е пускал всички изследвания по здравната каса. По едно време даже ми писна да давам кръв за Васерман през някой друг месец. Кръв урина същата история. А първо бях при един Стоянов в Транспортна болница /моя също е там/, изобщо не бях доволна. Човека половината изследвания дето ми ги беше писал моя лекар в това число и СПИН тест каза че нямало нужда, ама какво да очакваш от ЖК дето си няма даже кантар в кабинета, а те пита тебе колко си наддала  Sick

# 313
Положението с гинеколозите е страшна работа. Чета и се изумявам!
Този дето следеше моята бременност - Китипов, не ми е правил никакви "странни" изследвания, само кръв, урина и т'ва е.  Казвам странни, защото честно казано сега от вас научавам за останалите. А докато бях бременна, нямаше кой да ме съветва какво да искам и какво - не! В началото бях при Георгиев, много добър и внимателен лекар (жалко е, че не работо по ЗК). Евала
Искам още нещо да добавя - бременноста си проличава още на следващия ден след зачеването. Казвам го, защото моето бебе е било заченато към 4 януари 06 г., 2 дена след това отивам на гинеколог, понеже ми дойде цикъла, няколко дена след като беше свършил и се ошашавих. Прегледа ме човека и ме пита "Бременна ли си", а аз "Миии не". Той ме прегледа вагинално и на ехографа се показа, че матката ми е удебелена на някои места, което всъщност е било бебето. Но това го осъзнахме малко по-късно!

# 314
  • Бургас
Някой да има впечатления от Златин Трепечов да е ходил при него той е шеф на гинекологията.?

Общи условия

Активация на акаунт