До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 636
  • 1 587
  •   2
Отговори
# 285
за д-р Скочева какво ще кажете? записах за нея час за ЖК, че вече е крайно време да си направя изследвания.
Само като чуя името й и ми настръхва косата-много е блага на думи, но като започне да действа...като слон в стъкларски магазин е/раждах при нея/ Cry

# 286
наистина качествените лекари в бургас са не повече от 5 - сещам се за георгиев, за калчева, трепечов... останалите са пълни кукувци (ангелов, ризова -тя даже е опасна) внимавайте много и ако се налага пробвайте, докато не попаднете на истински лекар!

# 287
Zdraveite bremenna szm napravih si test i mi zakasniava s 15 dni koga triabva da napravia parvoto si pose6tenie pri gegekolog

# 288
Betula, честити ти две чертички     bouquet вече може да ходиш на лекар, направи го възможно най-скоро. леко бременеене  Grinning

# 289
Zdraveite bremenna szm napravih si test i mi zakasniava s 15 dni koga triabva da napravia parvoto si pose6tenie pri gegekolog

Когато решиш разбира се Wink.
След 15 дневно закъснение мисля ,че е време да  посетиш гинеколога си.

# 290
ami navsiakade pi6e 4e do 7 sedmica nemoje da se vidi na ehograf

# 291
с вагинален може. а след 15 дневно закъснение може и на другият вече да се види дали има бременност в матката. не отлагай до 7ма седмица, нека ти кажат, че всичко е ок  Peace

# 292
  • Burgas, Bulgaria
ризова -тя даже е опасна
Какво значи това чак пък опасна аз до сега нищо опасно не съм видяла.

# 293
  • у нас
ризова -тя даже е опасна
Какво значи това чак пък опасна аз до сега нищо опасно не съм видяла.

Дано да не видиш, че тя направо е за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 294
  • Burgas, Bulgaria
Ми аз съм любопитна гарга та да питам щото мисля тя да ми прави секциото .Кажи ми какво имаш в предвид.

# 295
искам да питам тези, които са ходили в св.софия. виждате ли нещо на ехографа? сега се връщам от там  - бебе въобще не различих  Sad и снимка си имам и се блещя и пак нищо  Sad

# 296
  • Burgas, Bulgaria
Кой беше на смяна .Аз съм при Ризова а тя е там.Е верно че не е като на Калчева но си видях рибката още на 10г.с. .Докторката каза обаче че при всеки различно се вижда.
herelina а ти кажи най-добре при кой ходи там и как е човеченцето.Усещаш ли как си вървим екип-казах ти че сме и двете за едно и също място. hahaha Heart Eyes

# 297
аз се записах при скочева. при ризова съм ходила преди и не останах въобще очарована. то и скочева не се оказа от най-любезните и разговорливите. за мое огромно учудване не ми даде направление за антитела, а аз й казах, че не съм правила. вече ще влезам в 4ти месец и знам, че всеки триместър трябва да се прави  Sad и ми взе за ехо 15лв

# 298
  • Burgas, Bulgaria
И аз така уж на 2 имаме право да са безплатни ама аз до сега безплатно не съм минавала Grinning.
На мен този месец ми даде талон за Васерман а вече съм в 7-мия нищо нали даде така че там явно малко се бавят нещата.Много ми е трудно с тия консултации щото все няма часове.
На мен още не ми е взимала секрет.Иначе ми се наложи да отида заради грипа и ме прати на УНГ.Не знам какво обаче ще стане другия път ще ми пише документите за болницата и излизам в майчинство но ми трябва талон за алерголог да ми направят тестовете за упойките а тя ми каза да си носа старите документи.Те са от София от 1-вата ми операция обаче няма да ги занеса.Ще кажа че не мога да ги намеря.
Абе частното си е частно.Ходила съм при Калчева еми нямам думи.Бях в 18г.с. с таткото отидахме на фетална при нея и жената беше много разговорлива всичко ни обясни.
Иначе не числи че Скочева ще ти прави ФМ.Ризова никога не е правила толкова подробно изследване и за това отидах там.Струваше ми 30лв. а и доплер ми пусна за да види правилно ли се храни бебо.
Сега мисля пак да отида че се притеснявам за нещо а искам подровно обяснение.

# 299
Абе момичета,аз нямам позната на която да са и пуснали всички необходими изследвания в Св.София.Нямам представа каква е причината.
И аз се бях записала на консултации при Скочева,но още след първия преглед при нея,който беше края на 3 месец ми каза,че било рано още за вагинален секрет,Васерман и  др.Повече не повторих да отида при нея.Имам още 2 приятелки,които посещаваха Ризова(за нея нямам думи) и на тях освен урина и кръвни изследвания нищо друго не е правено.Всички тези изследвания ни се полагат и ЗК плаща за тях.При следващия лекар,който отидох още от вратата първото,което питах е дали ще ми се направят всички необходими изследвания.
А за безплатине видеозони,аз така и не сам ги видяла.
Мисля,че е много безотговорно да не се пуснат изследвания за антитела...
Неволите ми с бургаските лекари продължават и след като съм родила,вече нямам думи,писна ми за всичко да търча до Варна.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт