До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 649
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
DARI_76 за протокола с Ризова не бяхме обсъждали конкретна цифра, аз по свое усмотрение и дадох 400 лв., а за това дали идва веднага като и се обадиш, не мога да кажа аз имах късмет че като ми изтекаха водите и й се обадих тя беша на смяна но остана с мен доста след като и свърши смяната, а докато бях долу в реанимацията до родилна зала, тя беше почти непрекъсната там, не знам кога почива тази жена, но и аз чух че не отива веднага не знам ....

# 271
Тарифата на д-р Калчева за 3Д-то е 70лв. , но предварително трябва да си запишеш час. Тел. е 84-08-08.
За д-р Иванов специоално за ЖК, знам че много обеснявал, даже ако се налага рисувал, за да обясни по - нагледно нещата. Жалко че късно разбрах за него  Weary

# 272
Доктор Градева има нов телефон:служебен-88-37-30;домашен-861036

# 273
  • България
Здравейте , видях, че някой е споменал Курсинская - добре , че не позната на повечето от вас, защото аз бях при нея в началото на бременността и 12-та седмица ми заяви, че зародиша не се развива и това е куха бременност. при което бях с таткото и двамата бяхме ужасени. само 2 часа по-късно бях при д-р Михайлов (син) мисля ,че беше , защото беше най-близо до нас и видях едно здраво бебече с туптящо сърце. Сега вече съм в 6-ти месец. Така , че само като чуя името на онази жена и.....

# 274
Моята сестра живее в Бургас и е много доволна от д-р Шик. Peace

# 275
Здравейте момичета виждам 4е  се интерисувате от доктор Душепеев за него аз мога да кажа само хубаво  пациентка съм му от две години  лежах в паталогия тогава с мъртъв плот  и той ми направи аборта вси4ко мина перфрктно без никакви усложнения а бях в 4 месец.А в уверение 4е вси4ко е минало перфектно е това 4е в момента съм бременна в 7 месец  посещавам си него и мился да раждам с него т.е даже не мисля ами съм убедена.

# 276
Здравейте момичета!

Искам и аз да се включа в темичката.Аз съм от Бургас и когато забременях ходих на прегледи при др.Калчева.Имах кървене и тя ми би някакви инжекции за спиране.Към 3 тия месец се преместих в София, защото мъжа ми е от там, решихме че раждането тук ще е по добре.Избрах си лекар голям специалист и започнах с прегледите.Всичко вървеше по план.Термина м беше за 07.04.2006 но преносвах една седмица и ме взеха в болницата за преносване.Така изкарах една седмица на мониторинг и следене на бебчо.В края на седмицата с въпросната лекарка решихме да не чакаме повече и да извадиме бебо на бял свят.Така и направихме.Пуснаха ме на окситоцин и зачакахме, но бебо не иска да излезе и затова се наложи да ми пукнат мехура с водите.Всичко мина най накаря бебка се роди.Но взех да вдигам температура и казвах всеки ден, а те ми викат не се цедиш от гърдите е, не пиеш вода и подобни глупости.Накрая след прибирането ми вкъщи запо4наха обини кръвоизливи реки от кръв.И така пак на лекар.Пак в болницата и накрая забравена плацента май се оказа.Абе не знам.Едвам ме спасиха.Вкараха ме в заразно при спин и такива болести, защото не било уто4нено откъде е кървенето.Затова най важното е късмета.Защото колкото и пари да имаш ако ти е писано няма къде да избягаш.А аз плащах по 80 лв за 3Д и по 40 лв. за прегледи.А за раждането също платих но уви не стана както беше предвидено.

Пожелавам ви успех,
на вси4ки бъдещи майки!

# 277
Здравейте мамички
изчетох целия форум за гинеколог в бургас и немога да повярвам колко трудно е да се спреш на добър лекар.
Аз преди няколко дена научих, че съм бременна и сега трябва да си избера гинеколог.
Сложно ми е защото измежду приятелките ми аз съм първата бременна и трябва да черпя опит от форумите.
И все пак кажете добър лекар ЖЕНА, който да работи със здравната каса.

# 278
 Както е трудно, така е и много лесно.Избираш си един и това е, тя lolytka^ го е казала, повечето е късмет.
 А пък за Родилното отделение, бъдете по-толерантни!Все пак там сте само за два-три дни, не си разваляйте най-прекрасния момент в живота с дребнавости.Аз два пъти съм била и нямам абсолютно никакви лоши чувства, напротив, все мили спомени са ми останали.
  И друго, каквото е вашето отношение към лекарите, такова ще е и тяхното.Бъдете любезни и усмихнати, ще видите че ще получите в отговор същото!

# 279
mimi_mimi препоръчвам ти др.Мърмърова, работи в Ел Масри /работи и по ЗК/. Много съм доволна от нея тя ми следеше бременноста, аз ходя при нея от около 2 години..

# 280
 Хм, чудно ми е само, как препоръчвате така лесно този или онзи гинеколог.Както е видно, всички грешат понякога.Как бихте се почувствали ако се случи нещо на дадено момиче заради препоръчан от вас лекар?
  Тук всеки сам трябва да направи избора си!Може да се каже доволна съм от този или онзи, но препоръки не е желателно да се дават.Аз лично никога не го правя.

# 281
Мили момичета, някоя от Вас знае ли нещо за Д-р Атанас Стоянов?

# 282
kokomama колебая се между Мърмърова и Факалиева. Днес най-късно утре трябва да реша. От три дена имам направление, ама съм и на работа и немога да намеря време. Снощи седнах да видя къде има гинекологични кабинети в Бургас и попаднах на тази тема. Първа бременност ми е и мноого се притеснявам.
Желая на всички лека и безаварийна бременност.

# 283
Мърмарова ще работи със ЗК до края на този месец!! после-не. така ми казаха днес от ел масри.

# 284
за д-р Скочева какво ще кажете? записах за нея час за ЖК, че вече е крайно време да си направя изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт