До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 289 194
  • 1 587
  •   2
Отговори
# 705
Трепечов се казва... ако се върнеш назад в темата, ще прочетеш доста мнения за Георгиев, има и за Трепечов.

# 706
да това са телефоните на д-р драгнева

# 707
Здравейте момичета, бременна съм в 12 г.с. и мисля да се запиша на ЖК при д-р Нина Добрева,  но не разбрах точно къде работи в момента със здравната каса, моля ви ако може да ми дадете информация.

# 708
  • Бургас
Д-р Добрева вече работи в новия си кабинет (до ресторант Зорница, в Новата поликлиника) .Преглежда в сряда и петък.GSM 0888423512

# 709
  • Бургас
Здравейте момичета,малко извън темата някакви отзиви за д-р Каракачанова кожен лекар в ОРБ?

По-добре попитай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27431.0
Може би ще намериш информация.

# 710
Здравейте момичета,малко извън темата някакви отзиви за д-р Каракачанова кожен лекар в ОРБ?

Лятото водих сина си при нея. Целият му ляв крак беше в пъпки - алергична реакция. Лекарката беше много мила и обяснителна - отговори на всичките ми въпроси, а те не бяха малко, защото синът ми се обрива от какво ли не.
Преди 2 години майка ми ходи при нея и също остана доволна.

# 711
  • Бургас
Някой да знае кой гинеколог / гинеколог - онколог/ в Б-с разполага с колпоскоп и евентуално как са цените ?

# 712
  • Бургас
Калчева разполага с колпоскоп, но нямам представа какви са цените!

# 713
В Ел Масри са ми правили колпоскопия преди няколко години. Тогава там работеше Мърмърова и имаше някаква промоция, платих някакви 5 или 8 лв.
Мисълта ми е, че има апарат и който гинеколог работи сега там, вероятно прави такова изследване.

# 714
  • Бургас
Благодаря ви   bouquet 

# 715
zdraveite , nqkoi ot vas bi li mogyl da mi dade telefona na d-r Gami6ev , za6toto nikade ne moga da go otkriq ? Blagodarq predvaritelno !

# 716
0898619289 д-р Гамишев

# 717
  • Бургас
Да питам все пак  Embarassed  - Ел Масри още ли е до стария вход на кино Септември ?

# 718
# 719
  • Бургас
Благодаря !   bouquet  Аз се надявам още някой да каже за колпоскоп и специалист ,защото е важно този,който гледа да е добър.За Калчева като гледам по отзивите  има доста разочаровани .

За Ел Масри ,видях ,че са Китипов,Мърмарова и Гамишев - за тях са добри отзивите от консултациите,но дали са добри в тази област  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт