До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 289 201
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 690
  • Burgas, Bulgaria
щущончето ти е отговорила -няма екограф ама ноята киста дет беше като портокал само тя я набара иначе Ризовата ме върна че нищо ми нямало а на следващия ден ме оперираха по спешност че беше пред спукване.

# 691
Градева е много добър лекар но няма апаратура-онколог е

Това значи ли че няма ехограф?
Няма
Значи не ми трябва.Освен пак да ходя в Света софия при Скочева.

# 692
Д-р Градева е най-добрият гинеколог при който съм ходила. Peace Ако е само за преглед горещо  я препоръчвам. Проблем е апаратурата и че работи само на частно. Иначе за мен няма по-добър специалист. Жалко, че в момента ми е доста далече и ходих при д-р Габровска. По първи впечатления съм доволна, но ще видим.... Thinking

# 693
Д-р Градева е най-добрият гинеколог при който съм ходила. Peace Ако е само за преглед горещо  я препоръчвам. Проблем е апаратурата и че работи само на частно. Иначе за мен няма по-добър специалист. Жалко, че в момента ми е доста далече и ходих при д-р Габровска. По първи впечатления съм доволна, но ще видим.... Thinking
Трябва ми добър гинеколог за обгаряне на раничка...Д-р Градева дали го прави и колко ще ми струва?

# 694
Здравейте!  Simple Smile Изчетох всичко публикувано до този момент, но пак не ми стана ясно - д-р Добрева преглежда ли някъде по ЗК или има само частен прием в Зорница?

# 695
Трябва ми добър гинеколог за обгаряне на раничка...Д-р Градева дали го прави и колко ще ми струва?

До колкото знам обгаря,защото майка ми мисля при нея беше ходила,но за пари....незнам.

# 696
  • Бургас
Здравейте!  Simple Smile Изчетох всичко публикувано до този момент, но пак не ми стана ясно - д-р Добрева преглежда ли някъде по ЗК или има само частен прием в Зорница?
там преглежда и по ЗК- сряда и петък!

# 697
Благодаря за отговора! В Зорница ми е по-удобно да отида, защото след по-усилено ровене из Интернет разбрах, че преглежда и в Медицински център І-Бургас, срещу Транспортна болница. А там е най-вероятно да работи по ЗК.

# 698
Благодаря за отговора! В Зорница ми е по-удобно да отида, защото след по-усилено ровене из Интернет разбрах, че преглежда и в Медицински център І-Бургас, срещу Транспортна болница. А там е най-вероятно да работи по ЗК.
Не, вече не преглежда в МЦ 1

# 699
Момичета актуални ли са тези телефони 089 9 340 440
056/811 068 на Драгнева?

# 700
Здравейте момичета,малко извън темата някакви отзиви за д-р Каракачанова кожен лекар в ОРБ?

# 701
Искам да попитам някой знае ли къде в Бургас могат да се направят всичките тези изследвания-синдром на Даун, БХС,фетална морфология.Или само във Варна и София се правят.

# 702
БХС - могат и от тук да ти вземат кръв и да ти направят ултразвук, и да ги пратят в София в Майчин дом(това изследване включва и риска за Даун, но е доста неточно, казвам го от личен опит).
Аз на фетална морфология ходих при Калчева.
Ако имаш възможност направиги в София.
Ако искаш повече информация, кажи аз минах по целия този път, включително и амниоцентеза, слава Богу с бебка всичко е наред.
Успех.

# 703
БХС - могат и от тук да ти вземат кръв и да ти направят ултразвук, и да ги пратят в София в Майчин дом(това изследване включва и риска за Даун, но е доста неточно, казвам го от личен опит).
Аз на фетална морфология ходих при Калчева.
Ако имаш възможност направиги в София.
Ако искаш повече информация, кажи аз минах по целия този път, включително и амниоцентеза, слава Богу с бебка всичко е наред.
Успех.

dar77,благодаря ти много за отговора.Аз съм в 10 г.с. и това ми е втора бременност.Интересуват ме всичките тези изследвания, за да съм спокойна че бебето се развива добре. При Калчева колко излиза феталната  морфология. Кои др. изследвания мога да направя при нея

# 704
Здравейте момичета !
Искам да ви попитам какво ви  е мнението за д-р Георгиев и д-р Трапичов
Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт