До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 560
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 90
леле, какъв простак. Как си го изтърпяла?

# 91
 #2gunfire #2gunfire #2gunfireМушеник  #2gunfire

# 92
  • Paris
Що не му телгли една майна и да му праснеш вратата под носа!!!

# 93
Що не му телгли една майна и да му праснеш вратата под носа!!!

Всички глупости ми наговори, докато бях качена на гинекологичния стол Twisted Evil В такъв момент човек не е склонен да прави скандали и да си отваря устата Embarassed
Просто исках да ви кажа, за да не се излъже някой да отиде при него. Те и в клиниката го знаят що за стока е - за него има винаги свободни часове, докато за Ризова и Скочева всичко е заето.
Сега се сетих. Навремето същият Ангелов ми откри бременността и ми забрани да правим секс първите 3-4 месеца, като "и през останалите месеци не било за препоръчване". А бременността ми си беше съвсем нормална, без проблеми, не знаех що е контракция докрая.

Ели, честито, мила! Hug Сега ти видях лентичката. Лека и безпроблемна бремнност!  bouquet

# 94
благодаря Laughing Непланирано, но  добре дошло)))) само че спирам до тук, иначе ако питаш мъжа ми -  family6

А по темата- май най-доволна си оставам от Калчева.

Тази бременност ми я наблюдава Вълкадинова, работи със здравната каса. След седмица ми започват редовните посещения при нея, та ще споделя опит. Прага ми на търпимост е доста висок, така че ми мен "не става" е равнозначно на "да не си стъпил там" .

Навремето, като ученичка/била съм сигурно в 7-8 клас/, за пръв път през живота си ходих на гинеколог.  При Драгнева. Трябваха ми години, за да преодолея стреса от срещата си с тази жена, а и до сега съм склонна да обвинявам нея за нежеланието, с което ходя на гинекологични прегледи. Предполагам, че конюктурата си е казала думата и сега е различна, но тогава частни прегледи нямаше, та сетете се как се държа с мен. А за грубостта на прегледа, нямам думи.

Последна редакция: ср, 22 фев 2006, 08:43 от ellyst

# 95
  • Бургас
Лилита, Ангелов е всеизвестен с простотията си в Бургас. Аз също съм си патила от неговото отношение. След положителния тест за бременност си взех час в Св. София за потвърждение на ехограф. Паднах се при него. Веднага щом ми потвърди бременността, започна да ме разпитва дали съм сигурна дали искам бебе и ако евентуално не съм да ми предлага услугите си за аборт. цитирам: "не че искам да се хваля, ама от мен по-добър в тази област няма в Бургас". Аз бях малко ошашавена тогава, точно като теб не можах да реагирам адекватно и му казах, 4е принципно бременността не е планирана, но смятам да обсъдя ситуацията първо с приятеля ми. След което се започна една лекция: " как така непланирана?!Вие да не сте циганка?! Не ви ли е срам, младо момиче да не знаете как да се пазите?!" и все от този род....страхотен тъпак!
Освен това искам да споделя че като цяло Св.София е доста съмнително медицинско заведение. Преди 2 месеца си записах час и за 3D ехограф. След като изпратих записа от прегледа на касетата, която ми бяха дали на моя братовчедка в София се оказа, че това не е 3Д, а най-обикновен ехограф (2Д), с който работят всички лекари. само дето за прегледа ми взеха 70 лв., вместо 15.... Толкова се бях ядосала, ама като няма на кой да се оплачеш.... #2gunfire

# 96
  • в джунглата
относно ангелов, наистина мисля че нещо не е наред на моя приятелка като и откил бременнсота и казал да ходи да живее на село че било по полезно, да е сред животните направо се гръмнах като чух.
аз хода при лазарова и съм доволна, но има доста хора и се чака с часове

# 97
  • Sofia
Освен това искам да споделя че като цяло Св.София е доста съмнително медицинско заведение. Преди 2 месеца си записах час и за 3D ехограф. След като изпратих записа от прегледа на касетата, която ми бяха дали на моя братовчедка в София се оказа, че това не е 3Д, а най-обикновен ехограф (2Д), с който работят всички лекари. само дето за прегледа ми взеха 70 лв., вместо 15.... Толкова се бях ядосала, ама като няма на кой да се оплачеш.... #2gunfire

Няма ли някой вестник или телевизия да им направи антиреклама на тези?! Малко отклонение да направя: аз като бях бременна ходих там на зъболекар, за едно констатиране че имам джоб на венеца и намазване с нещо ми взеха 30 лева?! Shocked Моята зъболекарка тук в София нищо не ми взе и каза, че тия са мошенници.  #Cussing out

# 98
Ели, Вълкадинова не работи ли в Трета поликлиника? Ако е същата...
Ходих при нея за профилактичен преглед преди няколко години. Съвсем небрежно докато ме преглеждаше, ми каза че едната ми тръба била запушена и много трудно съм щяла да забременея. Не знам дали това може да се прецени от обикновен мануален преглед, но слава Богу около година по-късно си забременях съвсем лесно. Освен нея в този период бях ходила и при други гинеколози и никой не ми беше казвал това. newsm78 Много ме шокира тая жена и според мен не беше права.

А за Св. София и аз вече съм с големи резерви. Беше се чуло, че са купили 3Д ехограф и Ризова се обучавала да работи с него. Явно цялата работа е кьорфишек. Като стана дума за Ризова, за нея лошо не мога да кажа, макар че по принцип е студена и резервирана като човек. Но тя изроди дъщеря ми и после ми направи перфектни шевове Wink Бях впечатлена, че когато й се обадих в 8 сутринта, че раждам, тя беше на село на 80 км. от Бургас, но веднага тръгна и в 9.30 беше при мен в болницата.

От д-р Калчева съм много доволна, ходила съм веднъж или 2 пъти. Мила, любезна и е добър специалист Simple Smile

# 99
вълкадинова работи в поликниниката срещу хотел космос.

# 100
Да, срещу хотел Космос е Вълкадинова.  Не знам, аз честно казано ще ходя при нея заради болничните и направленията за задължителните прегледи. Иначе  продължавам да си ходя на ехограф и консултация при Калчева, а още не съм решила кой да ме реже. В този смисъл, има ли мама, родила скоро със секцио в Бургас, колко й струва секциото и с каква упойка бе оперирана?

# 101
  • Бургас
преди 7 години родих сина си при д-р Калчева родих секцио по собствено желание пари нито ми поиска нито ги взе щом пратих мъжа си да и даде след това и направих подарък сребърен сервиз който с голям зор  прие миналата година родих втория си син при д-р Лазарова перфектен специалист нищо че като жена е малко груба не съм отишла при нея да ми прави масаж!Не ми е искала пари може би защото заедно с мен раждаше и жената на Здравко от BIG BROTHER  та може би Христина се оказа достатъчна реклама  за професионализма и а той не е никак малък 7-те дни в болницата ми минаха като 1.За мен и 2-те лекарки са страхотни но си имат недостатъци като всеки жив човек. Simple Smile smile3501

# 102
  • Бургас / Славейков
Здравейте иот мен.Аз също съм една бургаска мама  -вече.Ходих през цялата си бременност при Валкадинова но не съм доволна.Единственото нещо което чувах през цялата бременност беше   "бебенцето е добре"и толкова но винаги ми взимаше по  15 лв за видеозон независимо че кабинета и е към здравната каса всички изследвания съм си платила.В болницата ме прие Нина Добрева каза че ще родя лесно и бързо и така и стана .Но раждах в  смяната на д_Иванов не съм го наемала но се паднах при добра акушерка Женя Маринова.Знам че Братова е добра Ганев и Иванов но ако ходиш на частно при него.Общо взето е въпрос на късмет. Grinning

# 103
за мен най-добрия гинеколог в Б-с е Братова

Приема в Първа поликлиника и в частиня си кабинет на Хан Крум 40 (Под Стария елен) и работи със здравната каса. Жалко, че не влиза в родилно отделение, но няма нещо което да е казала и да не излезе вярно. Страшна е!

# 104
Интересува ме д-р Георгиев с какъв ехограф разполага(вагинален или коремен)?
Аз имам личен опит с  д-р Лазарова и Габровска!Мнението ми е много отрицателно!

Общи условия

Активация на акаунт