До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 957
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
ми да де същото  Mr. Green Twisted Evil

# 526
Мамчета, някоя от вас раждала ли е вув варна или сливен. Имате ли повече инфо? Аз ще раждам със секцио живот и здраве, защото имам проблем с костите и трябва да се съхраня по някакъв начин. След първото ми раждане преди 7 години определено се обостриха проблемите, макар че раждането беше много леко.
Ще съм ви благодарна ако напишете нещо за Варна и Сливен Simple Smile
Иначе за клиниката на Семир във Ветрен - той ми беше съсед. Да - започнал е строежа, но скоро няма да стане - поне в близките 10 месеца.

# 527
Мамчета, някоя от вас раждала ли е вув варна или сливен. Имате ли повече инфо? Аз ще раждам със секцио живот и здраве, защото имам проблем с костите и трябва да се съхраня по някакъв начин. След първото ми раждане преди 7 години определено се обостриха проблемите, макар че раждането беше много леко.
Ще съм ви благодарна ако напишете нещо за Варна и Сливен Simple Smile
Иначе за клиниката на Семир във Ветрен - той ми беше съсед. Да - започнал е строежа, но скоро няма да стане - поне в близките 10 месеца.

Аз ходя в Майчин дом- Варна на консултации и живот и здраве на 9 август ще ми правят секцио.  До сега съм изключително доволна, но повече ще пиша след като родя.

# 528
имам приятелка от Сливен която роди преди година , без уговорки много е доволна във всяко едно отношение от болницата и от персонала, а друга приятелка която е от Бургас :първото и раждане беше в Бургас и каза" тук повече крака ми няма да стъпи "  и отиде да ражда в Сливен изводите са за вас

# 529
  • Бургас
Хайде сега - малко са пресилени думите ви. Раждах преди 2 седмици секцио, имах възможност да присъствам на няколко раждания за целия предиобяд докато си чакам секциото. Не видях някой да е с уговорка от нормално раждащите, акушерките бяха много мили с момичетата, вярно че нямаше как да напъват вместо тях но лошо отношение не видях. Вярно е също че е малко мизерничко но пък не сме отишли на хотел  Peace

# 530
  • Burgas, Bulgaria
 6u6on4eto подкрепям мнението ти  Peace

# 531
  • Бургас
Живот и здраве,май за трети път пак в Бургас ще раждам,дано имам късмет! Praynig

# 532
.... вече и аз се обърках, всъщност сте прави - наистина раждането си е трудна работа но пък когато си заобграден с мили хора които ти вдъхват кураж, всичко е ок. Проблема са  хлебарките  - имаше ги по мое време преди 7 години когато раждах. Една приятелка роди преди 3 месеца и каза че било още по мизерно, а онези гадинки ..... мноооооооооого повече:( Това е проблема - хигиената е на ниво под НУЛА! ooooh!

# 533
  • Burgas, Bulgaria
ей момичета не се панирайте.Аз що не видях хлебарки  newsm78 -то е ясно че никой няма да ти държи ръката но хората правят каквота могат.В родилно и следродилно е лудница в смисъл че е пълно с мами и бебета.Стегнете се отивате там за по 3 до 5 дни и край ще се приберете по домовете си с бебоците си.
аз лошо не видях никой не ми се е карал никой не ми се е зъбил.Помагах им както можех защото и те са хора.Усмихвах се и те ми се усмихваха а и ми помогнаха когато имах проблем.Верно че си платих но да и жив и здрав доктора.Аз ако имам късмета да забременея отново пак тук ще си родя.
Късмет на всички и като си минате по реда ще видите че не е толкова зле.  bouquet

# 534
ей момичета не се панирайте.Аз що не видях хлебарки  newsm78 -то е ясно че никой няма да ти държи ръката но хората правят каквота могат.В родилно и следродилно е лудница в смисъл че е пълно с мами и бебета.Стегнете се отивате там за по 3 до 5 дни и край ще се приберете по домовете си с бебоците си.
аз лошо не видях никой не ми се е карал никой не ми се е зъбил.Помагах им както можех защото и те са хора.Усмихвах се и те ми се усмихваха а и ми помогнаха когато имах проблем.Верно че си платих но да и жив и здрав доктора.Аз ако имам късмета да забременея отново пак тук ще си родя.
Късмет на всички и като си минате по реда ще видите че не е толкова зле.  bouquet

Маме21 ако не е тайна ориентирай ме в тарифата, защото съм назад с 7 години - тогава сумите бяха други Sad

# 535
  • Burgas, Bulgaria
500лв. ми струваше всичко + анестезиолог който ми седеше на главата постоянно.Знам обаче че почти всички доктори взимат по толкова.
Успех Роси Боси ще мине аз да знаеш каква паника бях сменях сто пъти лекарите  Hug

# 536
  • Бургас
Хлебарки та хлебарки, ми има, то и в къщите ни има ама не ги виждаме щото ходят вътре из шкафовете а там понеже няма шкафове и се виждат. Ми не бяха толкоз много както ги говорят, особено ако държиш светнато в стаята на бебетата и в тоалетната. Поне ние така правехме и имаше резултат.  Peace

# 537
Шушончето,
вече си мислех ,че не съм в ред ,защото мисля по същия начин като теб.И двете си деца съм раждала в Бургас. И ако някога  забременея отново, смятам пак да ги родя тук. Peace
Мами ,стегнете се!Не  отивате на курорт!

П.П. И двата пъти не съм плащала на никой.

# 538
Шушончето,
вече си мислех ,че не съм в ред ,защото мисля по същия начин като теб.И двете си деца съм раждала в Бургас. И ако някога  забременея отново, смятам пак да ги родя тук. Peace
Мами ,стегнете се!Не  отивате на курорт!

П.П. И двата пъти не съм плащала на никой.

Какво значи НЕ ОТИВАТЕ НА КУРОРТ ? Тъй и тъй се дават пари- то поне да има за какво. Нормално е човек да иска по доброто за себе си, както и за бебчето. Като предпочитате мизерията и даже си плащате за нея(защото повечето си плащат)- раждайте си тука

# 539
  • Burgas, Bulgaria
Ashanti тия думи ца курорта и мен ме дразнят обаче честно да ти кажа преди аз да родя слушах слушах четох и кво се оказа -ми не беше толкова зле а аз преди да вляза в родилна щях удар да получа.
Другото е-недай си Боже се случи някое усложнение в Сливен немогат да ти помогнат особенно микропедиатрията.
Всичко обаче е въпрос на късмет и на всички бременни пожелавам моя .  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт