До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 289 194
  • 1 587
  •   2
Отговори
# 720
Мърмърова и Гамишев не са вече в Ел Масри.

# 721
  • Бургас
Моля Ви ако някой знае къде е новия кабинет на др гамишев да ми отговори,спешно е!Благодаря Ви предварително!

# 722
На пресечката на Гурко и Републиканска, в една нова кооперация. Малко по-нагоре на предната страница съм дала и телефона му.

# 723
  • Бургас
Благодаря,мога ли да отида при него без направление и кога приема?Ще раждам след месец,досега всичко беше добре,но днес ходих при Ковачева и тя ми каза,че бебето изостава в растежа с 3 седмици.Ужасно съм притеснена и искам да отида и при друг за видеозон,а се сещам само за него.

# 724
ЗДРАВЕЙТЕ!Имам мн голям ,проблем и моля за помощ и съвети от ваша страна!На 24 години сам ,и ве4е от доста време имам те4ение което стра6но много ме дразни.Влизам ВъВ разни форуми и 4ета интересни не6та за тези гинекологи4ни проблеми.Те4ението ми е от доста време и ме притеснява много,за6тото е доста неприятно и има неприятна миризма,няма сърбеж.преди месе4ния ми цикъл се усилва ,а след това намалява.ходила сам и на гинеколог ,изписаха ми някакво крем4е и хап4ета за 4иито имена в момента не се се6там ,но гинеколожката не ми каза  какво е то4но.ако може някои да ми помогне ,предварително благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 725
Благодаря,мога ли да отида при него без направление и кога приема?Ще раждам след месец,досега всичко беше добре,но днес ходих при Ковачева и тя ми каза,че бебето изостава в растежа с 3 седмици.Ужасно съм притеснена и искам да отида и при друг за видеозон,а се сещам само за него.
Ако искаш да отидеш при него, обади му се по телефона и питай кога приема. Графикът му е доста натоварен, но му кажи по телефона за какво става въпрос и сигурно ще те приеме по-скоро.
Аз пък направих обратния "трансфер" - от Гамишев към Ковачева в последния месец на бременността. Оказа се, че Гамишев не е забелязал на ехографа дотогава, че плацентата е старееща, а Ковачева го видя и оттогава тръгнах на прегледи при нея. В последствие тя ме изражда и съм много доволна, защото проблем наистина имаше, а тя се справи чудесно.

Защо не идеш при Калчева? Тя има и 3Д, пък и е добър лекар.

# 726
  • Бургас
ЗДРАВЕЙТЕ!Имам мн голям ,проблем и моля за помощ и съвети от ваша страна!На 24 години сам ,и ве4е от доста време имам те4ение което стра6но много ме дразни.Влизам ВъВ разни форуми и 4ета интересни не6та за тези гинекологи4ни проблеми.Те4ението ми е от доста време и ме притеснява много,за6тото е доста неприятно и има неприятна миризма,няма сърбеж.преди месе4ния ми цикъл се усилва ,а след това намалява.ходила сам и на гинеколог ,изписаха ми някакво крем4е и хап4ета за 4иито имена в момента не се се6там ,но гинеколожката не ми каза  какво е то4но.ако може някои да ми помогне ,предварително благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!

Взеха ли ти секрет за изследване ,какво излезе ?

Ако трябва се насочи към друг лекар  и си направи обстоен преглед - микробиология,хламидии,цитонамазка .

# 727
  • вкъщи
и аз ден преди да родя бях при гамишев.каза,4е вси4ко е наред,ще пренося.а аз на др ден родих,водите ми бяха кални парцали,плацентата супер презряла.питаха ме колко кутии цигари на ден пуша,а аз не помирисвам цигара.бебето определено беше страдало,слава богу вси4ко си му е наред.ина4е преди това като ходех бях доволна,но съм убедена,4е ако има проблем той ще го види.

# 728
  • вкъщи
упс исках да кажа ,4е не съм убедена,4е ще види проблема.

# 729
  • Бургас
Ходих на 3д при Калчева и всичко е нормално-размери,тегло,глава,тази Ковачева само ми изкара акъла и вдигнах кръвно от нея,явно апарата и е стар или тя не може да мери с него!

# 730
Браво, радвам се, че всичко е наред. Лека и безпроблемна до финала, и леко раждане!

# 731
Здравейте момичета.
Снаха ми е бременна.За първи преглед ходи при Вълкадинова, а от втория е вече при Дорийска.Смята да остане при нея да и следи бременноста.Това добър избор ли е според вас.Надявам да е добър лекар и ако я помолим да пресъства на раждане дори и да е заета в момента когато дойде хубавия момент ще пресъсва ли на раждането.Знаете ли колко иска за такава услуга.

# 732
  • Бургас
Здравейте момичета.
Снаха ми е бременна.За първи преглед ходи при Вълкадинова, а от втория е вече при Дорийска.Смята да остане при нея да и следи бременноста.Това добър избор ли е според вас.Надявам да е добър лекар и ако я помолим да пресъства на раждане дори и да е заета в момента когато дойде хубавия момент ще пресъсва ли на раждането.Знаете ли колко иска за такава услуга.

По това,което съм чула за Вълкадинова ,мисля,че да.За другите неща нямам мнение.

# 733
Здравейте момичета.

Аз бях при Дорийска и за раждането дори не беше нужно да я моля, тя сама се ангажира. Обадих и се в 1ч. посред нощ и тя беше в болницата преди мен /не беше на смяна дойде от тях/, чакаше ме на входа на родилното и съм много доволна от нея, мисля че снаха ти не е сбъркала в избора си. А за парите аз като раждах преди три години не каза сума. Занесох и колкото прецених аз. Сега до колкото знам иска но не знам точно колко.

# 734
Благодаря на галхен и ивето за отговорите.И аз така мисля е няма да збърка снаха ми с избора на Дорийска.Ще се радвам и други момичета от форума да споделят мнението си за Дорийска.

Общи условия

Активация на акаунт