До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 831
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 335
Знаеш ли телефона на Драгнева?

# 1 336
  • на дъното
net_kw   0899340440 Сияна Драгнева

# 1 337
Здравейте момичета.
Имате ли някакви отзиви за д-р Габровска- Меден Рудник. Че вече така съм се напатила и не знам при кой да отида за профилактичен преглед.

# 1 338
  • Бургас
Може би при Мърмърова ,аз засега не мога да се оплача от нея ако искаш ще ти дам кординати,работи и със здравната каса и е внимателна,спокойна и обяснява

# 1 339
Момичета, моля ви, ако някоя е раждала при д-р Люцканов в Б-с, да сподели. А нещо за д-р Каменски-анестезиолог чували ли сте?

# 1 340
Момичета, моля ви, ако някоя е раждала при д-р Люцканов в Б-с, да сподели. А нещо за д-р Каменски-анестезиолог чували ли сте?

аз раждах при Люцканов, и съм доволна от него, но не съм ходила на консултации при него

# 1 341
  • Бургас
Каменски е СТРАХОТЕН  Heart Eyes
Просто велик! Не само, че разбира от работата си, но е и изключително човечен, приятен, вниматален и създава ведра обстановка в залата.   Peace

# 1 342
Много ви благодаря. А. за д-р Мария Димитрова-анестезиолог е също накой дали знае нещо?

# 1 343
Ох, момичета, направо не знам кой доктор да избера за раждането, а времето наближава. Ще се пръсна от мисли. Ходя при д-р Дорийска, но съм чувала, че ако не е предизвикано или уговорено раждането, може да не се отзове. Искам и епидурална упойка, а се оказа, че д-р Каменски няма да е там по времето, когато ще раждам. Д-р Люцканов е вариант, жена му е анестезиолог и работят в екип, бях се спряла на тях, но ме плаши това, че много малко мнения има за него и за нея. Направо не знам какво да правя... Моля за съвет. Благодаря! Интересува ме и тази анестезиоложка-Мария Димитрова-препоръчаха ми я. Благодаря отново.

# 1 344
       За Дорийска, ако решиш да е тя, говори директно с нея  и я питай ще се ангажира ли? На мен не ми отказа, виках я посред нощ някъде към 1:30 и се обадих и беше в болницата преди мен. Но говори първо с нея  Peace  А и аз когато раждах, тя категорично отказваше да предизвиква раждане.

# 1 345
Благодаря ти за съвета. Засега и аз така реших-ще говоря с нея и директно ще й поставя въпросите. А ти доволна ли си от раждането при нея?

# 1 346
      Ох, ами какво да ти кажа, не смея вече никой да препоръчвам, но Да за раждането, аз лично съм много доволна.  Peace

# 1 347
Момичета, днес ходих на преглед при д-р Галина Петрова в Айтос. Много съм доволна. Каза ми неща, които никой не ми е казвал, обяснява всичко, не бърза да те претупа, и има много хубава апаратура. Страхотно отношение. Препоръчвам я.

# 1 348
Марморанче всичко наред ли е при теб ?Няма проблеми нали?

# 1 349
        Виждам, че напоследък често се коментира името на д-р Г. Петрова от Айтос, затова искам да напиша нещо. Отношението не го отричам, перфектно е. НО аз имам няколко близки познати, които тя с това си отношение осакати. Само за една ще разкажа, момичето беше бременно, тя не разбра, каза че е миома, изписа един куп лекарства, от които не само че жената загуби бебето си, а и не може да има повече деца. Има и други подобни случаи, но ще ви ги спестя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт