До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 840
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 320
           Не се тревожи нищо няма  Hug

# 1 321
След всички мрачни и ужасни неща, които написахме в последните страници съм длъжна да кажа, че първото си дете родих в нашата болница, никой не се държа лошо с мен, лежах една седмица и си тръгнах с добри впечатления.Видях само една хлебарка. Имах уговорка с лекар, но по- скоро като услуга направи секциото- не знаеше, че ще му дадем пари. Не е имал специално отношение към мен, свърши си работата и  после не дойде дори да ме види. Та, не всичко е загубено Peace

# 1 322
Здравейте,момичета!
Някоя от вас посещавала ли е онколози-гинеколози, които работят в Бургас?Д-т Радостин Дичев, д-р Михаил Михайлов, и д-р Томи Тошков.На това място,където работят, би трябвало да са добри специалисти?Как са  на фона на другите ''специалисти гинеколози'' на Бургас?Не съм срещнала никъде информация за тях.

Това дали се отнася за същия д-р Михайлов?
http://far.bourgas.org/more_news.php?id=3613

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 23:21 от Laluna

# 1 323
  • Бургас
Здравейте,момичета!
Някоя от вас посещавала ли е онколози-гинеколози, които работят в Бургас?Д-т Радостин Дичев, д-р Михаил Михайлов, и д-р Томи Тошков.На това място,където работят, би трябвало да са добри специалисти?Как са  на фона на другите ''специалисти гинеколози'' на Бургас?Не съм срещнала никъде информация за тях.

Това дали се отнася за същия д-р Михайлов?
http://far.bourgas.org/more_news.php?id=3613
Аз лично имам много добри впечатления от д-р Михайлов, кабинета му е около Младежкия дом. Този, за когото пише не е той. Има двама доктори с тази фамилия.

# 1 324
От тези тримата Тошков най-не бива. Поне така съм чувала.

# 1 325
  • Бургас
д-р Радостин Дичев е шеф на Онко диспансера, не знам дали преглежда

# 1 326
      Дичев преглежда да, има някакъв приемен ден, обаче бягай далече от него  Peace Няма д аразказвам как ме обърка. Михайлов май е по-добър, но мен ако питаш отивай в София. Иначе кабинета на Михайлов е в уличката с/у спирката на НХК от дясно се пада.

# 1 327
За д-р Михайлов -много добър лекар . Статията не се отнася за него . Има съвпадение във фамилиите.  Тази статия е за този ,който има частна клиника,  много жени е объркал за жалост.  За този Михайлов  когото  казвам ,че е добър  имам основателна причина да го твърдя.  Той спаси живота на свекърва ми . Излезе че е по -компетентен лекар от тези в Шейново .Помеждудругото той е шев на онкологията  7 -ми етаж в окръжна болница  ,а частният му кабинет е до Младежкия дом.Д- р Тошков му е асистент. Работят в екип .В отделението чистотата е изрядна ,не както на 3 -тия  .

# 1 328
  • Бургас
След всички мрачни и ужасни неща, които написахме ...Peace
Искам да подкрепя написаното от Катка Peace Вчера, докато четях, се замислих как ли се чувстват момичетата, на които им предстои раждане в Бургас и които нямат възможност да се юрнат по пътищата да раждат в други градове.
Слагането на всички лекари, акушерки и сестри под общ знаменател е най-малкото некоректно. Изказвания от типа "всички тук са некадърници и ако останете да раждате тук не ви пука за бебето ви" също са некоректни меко казано Tired Държа да отбележа, че карах много тежка бременност с кървене и още куп екстри; раждането беше още по-тежко с голям риск за живота на бебето и това, че бебето ми е живо и здраво дължа единствено на хората, които ми следиха бременността и ми водиха раждането. Не мога да си изкривя душата и да ги нарека некадърници при положение, че дадоха максимума от себе си, за да износя и родя бебето си.

# 1 329
Голди , винаги съм те харесвала и си ми служела за пример , честно Hug
Знам за теб , знам че е било трудно раждането на малката , но наистина благодарение на твоята лекарка си успяла , говорим за д-р Добрева , нали Rolling Eyes
Аз лично никога не съм слагала всички лекари в Бургаската болница под един общ знаменател , все пак там се роди дъщеря ми , благодарение на д-р Дорийска , не ми е поискала нито една стотинка , просто се паднах в нейната смяна и жената си свърши работата , за което съм благодарна.
Аз в моите постове цитирам единствено името на Ковачева , защото от нея видях страшно безхаберие ,  бездушие и унижение. Тя няма пряка вина за това , че моето бебе беше мъртво , за това е виновен един Айтоски лекар , аз отидох в болницата вече с мъртав плод и не обвинявам тях за това , друга ми беше мисълта и се надявам да съм останала разжрана.

Сега , когато пак имам щастието да съм бременна , аз пак живот и здраве ще отида сигурно в Бургаската болница , изпитвам страх и ужас след всичко прочетено , но просто нямам избор  Tired Нямам финансовата възможност да отида в Майчин дом  Варна например или някъде другаде на частно , затова отново ще разчитам на Бургаските лекари и ще се моля всичко да мине добре и накрая и аз да гушна  моето щастие.

# 1 330
  • Burgas, Bulgaria

След всички мрачни и ужасни неща, които написахме ...Peace
Искам да подкрепя написаното от Катка Peace Вчера, докато четях, се замислих как ли се чувстват момичетата, на които им предстои раждане в Бургас и които нямат възможност да се юрнат по пътищата да раждат в други градове.
Слагането на всички лекари, акушерки и сестри под общ знаменател е най-малкото некоректно. Изказвания от типа "всички тук са некадърници и ако останете да раждате тук не ви пука за бебето ви" също са некоректни меко казано Tired Държа да отбележа, че карах много тежка бременност с кървене и още куп екстри; раждането беше още по-тежко с голям риск за живота на бебето и това, че бебето ми е живо и здраво дължа единствено на хората, които ми следиха бременността и ми водиха раждането. Не мога да си изкривя душата и да ги нарека некадърници при положение, че дадоха максимума от себе си, за да износя и родя бебето си.

подкрепям-все пак има и мами които не могат да родят в друг град

за онкото -мен ме оперира Ди4ев и благодарение на него имам дете за съжаление така както върви второ май няма да има  Cry.Една стотинка не ми е поискал и тои заедно с Михаилов се държаха прекрасно с мен.Ди4ев е 6еф на цялото онко а Михаилов е завежда6т онкогинекология

# 1 331
що бе миче няма да има второ?  newsm78

# 1 332
  • Burgas, Bulgaria
имам проблеми а лекар тук в Бургас не мога да си намеря -казват 4е така както върви ме 4ака о6те една операция.Много много не ми се говори то и никой незнае

# 1 333
Искам да подкрепя написаното от Катка Peace .........

Peace по-добре не бих го написала, абсолютно си права  thumbsup аз лично не видях нищо лошо от персонал и лекари когато раждах, напротив.

имам проблеми а лекар тук в Бургас не мога да си намеря -казват 4е така както върви ме 4ака о6те една операция.Много много не ми се говори то и никой незнае

и аз съм така, второто е под въпрос, един съвет бягай в София за тия неща  Hug

# 1 334
И в София не е гаранция . Моята свекърва в София я объркаха .В Бургас и помогнаха  .Това беше д -р Михайлов , този който е завеждащ онкологията .Най -важно е лекаря да бъде професионалист ,че вече е страшно  .На никой вяра да нямаш , ама все до тях опираме.

Общи условия

Активация на акаунт