До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 896
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Бургас
Далеч съм от мисълта да величая и препоръчвам др.Ковачева,защото както казах,и тя като другите мисли само за пари,но който има възможност да плати скъпите и прегледи може поне да разчита на някакво внимание.Особено ако се наложи да лежи в отделението и,защото ако не си платил никой,ама изобщо никой на те поглежда.Точно това имах предвид.Дори аз,която работя в същата тази скапана болница дадох 500лв.за секцио по медицински показания,за да съм сигурна,че поне бебето ми ще е добре.А на мен "добрите ни специалисти" ми сложиха по малко упойка и ги чувах и усещах почти през цялото време,а накрая ми обясниха,че го направили,за да не се задуша.И веднага след това ме питаха кога ще си оправим сметките.Това е истината,дори и да си си платил,пак не те смятат за човек,а те гледат само в ръцете.А аз не успях да събера смелост да се оплача и предам тези некъдърници,защото като сестра,която работи в тази болница,могат да ме манипулират по-лесно.

# 1 306
А който НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ да си плати какво Rolling Eyes
Става долна , скапана и незаслужаваща вномание измет ли ?
Нима аз не съм човек , нима съм нещо по-малко от теб , която си си платила?
С какво бременното момиче в 7 месец  с близнаци заслужваше да ме гледа как раждам мъртвото си бебе в подлога?
Защо?
Защото не си платих ?

# 1 307
Ина4е и аз съм съгласна 4е когато и се пла6та е доста внимателна/нямам предвид за преглед или за проследяване на бременност/когато я ангажирах да ми прави аборта се държа много мило и идва6е да ме види може би ако и се плати за раждане 6те има доста добро отно6ение към родилката и 6те си я наглежда постоянно.Поне така си мисля аз с такива впе4атления съм ама за прегледи и проследяване на бременност малко е джаста-праста.

# 1 308
Aleks84 дори и да и платиш .... малко се е позабравила, аз съм живия пример затова , по простата причина че ми е предозирала магнерота много трудно получих разкритие и бебето много друдно слезе долу, та идва Ковачева при мене в 1 часа и ми казва че е до 2 на работа и ако остане след това ще трябва да плащам на болницата, каза че другия лекар който е на смяна ще се погрижи за мене, и всичко това след като съм си плащала при нея като поп.
Все си мисля че изкарах късмет че си тръгна защото Люцканов не се отделяше от мене и наистина много ми помогна и остана човека повече от час след като му свърши смяната за да родя и да ме зашие , дори се скара на акушерката че не е прикрила бебето ми защото аз го видях и се разплаках
П.П. за двата дена докато чаках да родя мъртвото си бебе , тя дойде да види какво става с мене само 3 пъти , на 10 когато ме изписваха дойде само да ми каже че виждаш ли не сме само ние /бяхме аз и още едно момиче/, а тази сутрин са приели още едно момиче с мъртво бебе

# 1 309
  • Бургас
Боже, момичета, направо настръхвам! Хриска-писка  Cry Защо? Защо? Защо?????? Живеем в някаква помия!
 Аз родих в Майчин дом - София - беше гадно, защото не си платих за избор на екип (500лв.). Мислех, че като съм здравно осигурена, имам право на нормално отношение. Но на фона на това, което пишете вие... думи нямам. Там поне като си платиш и можеш да бъдеш спокойна, а тук дори и това е невъзможно! Моят съвет е, че като така или иначе се дават пари и имате възможност да давате - не раждайте в Бургас. А за тези, които нямаме възможност - остава да се молим, че съдбата ще е благосклонна към нас! Гади ми се направо!
След като родих и всичко мина благополучно (слава Богу) аз и най-близките ми запалихме свещички в храма - беше чудо, защото никой не вярваше, че мога да родя нормално без проблеми с тезсния си таз. А, разбира се, в болницата никой не прави секцио без пари!

# 1 310
Hriska-piska  много се зарадвах на новата ти лентичка, и ти пожелавам много късмет и за Коледа да гушкаш най-хубавия подарък  smile3525 smile3525 smile3525

# 1 311
Hriska-piska  много се зарадвах на новата ти лентичка, и ти пожелавам много късмет и за Коледа да гушкаш най-хубавия подарък  smile3525 smile3525 smile3525

Благодаря ти много  Hug
От цялото си сърце го желая искрено и на теб да ти се случи това щастие Hug Hug Hug

# 1 312
О определено явно просто така се е слу4ило 4е се е държала добре с мен.Аз раждах сина си в пловдив за6тото на моя мъж баба му е бивша акушерка а и тои е от там аиде аз полу4их добро отно6ение за6тото я познаваха но от другите моми4ета само 1 бе6е платила на доктор вси4ки други бяха там без да са платили на доктор и вки4ки бяха много доволни от отно6ението на докторите.А няма да ви казвам какво е отношението на докторите в пловдив за на6ите доктори тука.Много бих искала да родя пак там живот и здраве но термина ми е 4ак края на декември и трябва да сам там от на4алото на 9 месец а никак не искам да живея там.Ако трябва да раждам тука може би 6те предпо4ета секцио и знам 4е д-р.Георгиев е добър.

# 1 313
Hriska-piska, честито и от мен, много късмет ти пожелавам този път. И ако имаш възможност, бягай от Бургас.
Ооооо, Aleks84, не се заблуждавай за д-р Георгиев. Нали именно заради него на 08.03.2008 родих мъртвото си бебе по негова вина. Sad Sad Sad Ако бях предпочела друг град сега щях да си я гушкам. Но нали тук нашите д-ри се съобразяват само с графика си, а не с тебе, изтърваха бебето ми.

# 1 314
Имам доста време да мисля по въпроса ама ми се иска да отида в Пловдив.

# 1 315
  • на дъното
Момичета знаели някои от вас тел. на др.Мърмърова .До колкото изчетох за нея има доста доволни, а искам да си направя един профилактичен преглед. Направо вече да се чудиш къде да отидеш от разбирачи никой ,но от лапкачи на пари много.
Благодаря ви предварително

# 1 316
Ето това открих , дано да са това телефоните , ако НЕ някой да се включи с по-ново инфо
Мърмърова.Тя работи в Ел Масри-във вторник и четвъртък мисля (тел.844737).А в понеделник,сряда и петък-преди обяд-в МЦ Литос-на гърба на новият корпус в Първа п-ка (тел.866454)
Само че в момента е в болнични,вчера звънях да си запазя час за УЗИ в Литос и ми казаха,че ще отсъства до 12 януари.Калчева също няма свободни часове,след Коледа няма да работи.После чак на 03.01.

# 1 317
вече не работи в ел масри
в литос да работи-056/866454/това е тел в литос /  и на републиканска 82
0889809310
аз ходиш на профилактичен преглед при нея и оставах доволна

# 1 318
  • на дъното
Благодаря ви много момичета  Hug

# 1 319
Мога ли да ви питам нещо?В на4алото на месеца ходих на профилакти4ен гинекологи4ен преглед 1-2 седмици по късно си правих 3 теста през няколко дена и трите бяха положителни и така разбрах 4е когато съм била на преглед съм била ве4е бременна.Всъ6ност аз знам датата на за4еването ми а прегледа бе6е 1 седмица след за4еването мислите ли 4е по някакъв на4ин това може да се е отразило на плода.Все се успокоявам 4е е било много рано и то о6те е нямало ни6то образувано о6те.Как мислите вие аз във вторник съм на гинеколог и 6те питам ама съм малко притеснена и нямам търпение до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт