На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 91 838
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Винаги има какво евтино да се купи от Турция --в момента си взех гуми за 73лв/бр тук същите са 115лв
Какъв размер и марка са гумите и от къде ги взехте?
185/55/14
С помощта на Халим от тук --имайте в предвид че с БГ карта не могат да се платят --само с Турска стана.
www.artlastik.com

порачихме онлине на адрес в Çorlu
от там ще ги вземи и правооо в един отоластикчия за смяна..
Simple Smile

# 436
  • Varna
lulumba,
като нищо може да ти се е бъгнала навигацията.
Ние винаги вкарваме адрес и по адреса, по адреса сме там където трябва да
пристигнем.
Така карахме и миналата седмица в Одрин, като трябваше да търсим магазина
на Кютахия и още едно място.

# 437
Лулумба ако идвате от КА Ераста е на основния булевард от дясната страна преди да стигнете до Марги. И без навигация се вижда лесно, ако не се кра много бързо.
Успешно пазаруване и дано се впишете успешно в графика.
Ммм как ми се ходи и на мееен. Мъжо уж обеща за другата сряда ама да видим дали.
Гледайте точно там да не карате много бързо защото вече има камери.

# 438
  • В светлината на слънцето
Благодаря ви много! Heart
Делта, предположих, че се е бъгнала, защото и аз така правя - по адрес. Сега обаче кака се ошашка повече и от мен. Бе ще се оправим, ако не ни притискаше времето, хич нямаше и да го мисля.

# 439
И Ераста и Марги са на главния булевард и няма начин да не ги видиш.

# 440
  • Varna
Благодаря ви много! Heart
Делта, предположих, че се е бъгнала, защото и аз така правя - по адрес. Сега обаче кака се ошашка повече и от мен. Бе ще се оправим, ако не ни притискаше времето, хич нямаше и да го мисля.

Споко бе душата, ще се справиш!!!
Пантофка много добре ти е обяснила.
Наистина и двата мола са на такива места където се виждат.

Хайде, късмет, леко да мине пътуването и всичко останало!

# 441
  • Пловдив
За по голямо спокойствие все пак сглобих двата паркинга
малката разликата в координатите на МОЛ-а от първа страница е от това че едните са пред вратата другите на паркинга

Скрит текст:
на центъра

Скрит текст:
друг конвертор в нета има много

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 21:37 от makak

# 442
  • Варна
Надявам се да се включи някой, който е ползвал навигация и да даде точни координати на Ераста. А кооординати на паркинг до централната изобщо не виждам на 1 стр. С много малко време ще разполагаме и наистина ми е важно да не се лутам из града. Благодаря отново и продължавам да моля за помощ. Не успявам да открия в нета координати, може би защото гледам и пиша от тел. Снощи ни изненадаха, че ще сме без гид, иначе щях да потърся или разпитам навреме и да съм подготвена, но ни дойде изведнъж.

Копирах координатите, дадени от Синара
Скрит текст:
и Ераста си е съвсем на място, Марги - също. Координатите, дадени като корекция от другата потребителка показват това. Не знам какво точно е коригирала, защото дава пак същия обект, просто точката е малко по-различна. За подобни големи обекти могат да се изкарат десетки координати и всички да са верни. В крайна сметка не търсите игла в купа сено, това е огромен търговски обект, ще го видите дори и координатите да не ви отвеждат точно във входа. За Марги, например, има няколко места, от които може да се влезе.
Адресът на Ераста е Talat Paşa Cd. No:59, а на Марги дава като адрес Talat Paşa cad. 22/A, което е малко по-напред по улицата от обекта и очевидно по-точен няма, вероятно поради странно парцелиране. Там е Мигрос, а след него, в посока града са Марги хотел и Марги аутлет.

В навигацията (поне в моята е така, а тя е на телефона ми) могат да се въвеждат и двата формата на координатите, а освен това и адреси. Плюс това големи обекти като коментираните присъстват и с имената си. Освен това излизат и паркинги. Стига да знаеш как да ги потърсиш.

Лулумба, най-важното е да си спокойна! Нищо няма да се случи, ако разходката по главната не се състои, например. Няма нужда толкова да се тревожиш. Вярвам, че ще се справите и ще се впишете във времето, с което разполагате. Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 15:49 от beljata

# 443
  • Пловдив
Ох,така се надявам в петък да не е по-натоварено заради тази ученическа ваканция ама..надали.
А понеже ще водим мъжове, кажете къде има някакви магазини за техника? Нещо тип Технополис.. По центъра съм ги виждала,няколко,но не знам колко са големи и колко ще им задържат вниманието. С какво друго да ги занимаем,че да ни оставят на спокойствие да си пазарим хаахах

# 444
  • Бургас
Някой знае ли аналога на Имунобор Кидс Актив сироп в Турция или да ми препоръчате сироп за имунната система на добра цена от който сте доволни.

# 445
# 446
  • Сливен
Някой беше купил масло от Магданоз за имунната система. Може ли снимка

# 447
Здравейте. Да се включа и аз с благодарности за ценните жокери и отделеното време на дамите, които пишат и помагат на новаците в шопинга. Благодарение на вас вече и за мен става жизненоважно да прескачаме периодично при съседите ☺. Моля ако някой знае да ме насочи от къде мога да купя табла за игра и ориентировъчни цени. Другото ми питане е свързано с препоръка за място, където да похапнем риба - уговорила съм домашните за Никулден да сме там, но трябва да съм осигурила заведение. Благодаря предварително.

# 448
  • Пловдив
има много видове опаковки на магданозеното масло в зависимост от производителя
https://www.google.bg/search?q=maydanoz+ya%C4%9F%C4%B1&rlz=1 … =1920&bih=938

цената е 10-12 лири

# 449
anig29 Табли съм виждала на покрития пазар на главната.За цена не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт