На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 91 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
Здравейте, понеже не виждам пресни постове относно златото реших да драсна. Дали някой скоро е купувал? Как излиза като цена. От първия пост на първа страница линк-а за проверка, който сте дали виждам едни 214 лири на грам, което е колкото и тук като цена. Та някой скорошен купувач с отзив? 
Благодаря! Innocent

# 421
  • гр. Бургас
Бизим в Одрин до Кипа който е не го ли преместиха на друг адрес? Последния път като проверявах беше затворен и имаше един плакат отвън с някакъв адрес.
Bizim в Одрин е непосредствено до Кипа - Мигрос, преместен е Бизим в Лозенград.

# 422
На МТ  на българската граница има 5 коли на опашката пред нас. Надявам се и в Одрин да е толкова спокойно Simple Smile.

Да допиша - същите 5 коли пред нас стоят преди бариерата за турската граница, напред има още три пъти по толкова.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 07:50 от Zlat_na

# 423
  • у нас
Lulumba, не зная какво гледаш, но от първия пост ти копирам:

Пътеводител за атрактивните места в Турция         
   Марги аутлет   N41 39 40.1 E26 34 49.6   41 m

Мол Ераста   N41 40 01.0 E26 34 18.9   42 m

Кое според теб е грешното и кое е копирано същото? Аз виждам различни координати.

# 424
  • В светлината на слънцето
Sinara, и двата адреса са грешни, виж и в гъгъл - някъде извън Одрин излизат. Два-три поста след този дори е писано, че са грешни. И вече са дадени верните. На Марги е точен. Но потребителката без да иска е повторила координатите при Ераста. За това говоря. Между другото не е лошо това да се отбележи на 1 стр, защото не всеки има търпението да прочете и по-натам в темата какво е писано.

# 425
Надявам се да се включи някой, който е ползвал навигация и да даде точни координати на Ераста. А кооординати на паркинг до централната изобщо не виждам на 1 стр. С много малко време ще разполагаме и наистина ми е важно да не се лутам из града. Благодаря отново и продължавам да моля за помощ. Не успявам да открия в нета координати, може би защото гледам и пиша от тел. Снощи ни изненадаха, че ще сме без гид, иначе щях да потърся или разпитам навреме и да съм подготвена, но ни дойде изведнъж.

# 426
  • Бургас / UK
Лулумба,изтеглете си оффлайн карта на Одрин в Гугъл мапс. Като отидете там пишете в търсачката ,все нещо трябва да излезе.Съжалявам , но само с това мога да помогна..До сега не съм ползвала координати.Паркинг , мисля че беше otopark. Успех

# 427
  • у нас
Лулумба, а ти видя ли формата на координатите преди да пишеш? И явно не си допрочела дискусията.

http://bg-mam.ma/p/1058121/37292967

А всеки може и да си намери сам координатите. Разбирам, че ти е напрегнато, но не е редно да умаловажаваш труда на другите и да пишеш неверни неща. Всичко ясно е написано. Ти поиска GPS координнати. Ако ти трябва в друг формат, ще си ги превърнеш сама, не е сложно.

# 428
Защо търсите с координати на дадено място
Примерно Ераста Марги си имат адреси в саитовете им,
пишете направо адреса в навигацията.
Не става ли така?

# 429
Чефи, благодаря. Май няма да ми се получи с колата, ще ползвам навигацията на тел. Hug

Синара, нищо не омаловажавам, нито се заяждам. Навигацията ми е в колата и тя отказа да приеме или прекоординира показаните данни, затова и попитах. Нямам комп в момента на разположение, а от тел не ми се получи. Мисля, че писах това още с първия си пост и се извиних предварително, ако нещо някъде греша.

BrsnX, тъпата ми навигация прие адреса и ми изкара 20 обекта на него. Проверих ги един по един и никой не отговаряше. Може и да се е бъгнала, не знам. Имах чувството, че се боря като прасе с тиква ( не Хелоуинска).

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 09:00 от lulumba

# 430
lulumba най-добре е чисто психологически да си дадеш време до 10 вечерта - дотогава работят и магазините.  Пък ако успеете по-рано си е бонус. Марги и Ераста са си близко, на гугъл мапс пуснете да се ориентирате зрително, за да не се плашите. В момента сте по-скоро паникьосана, но всичко ще е наред Simple Smile

# 431
Винаги има какво евтино да се купи от Турция --в момента си взех гуми за 73лв/бр тук същите са 115лв
Какъв размер и марка са гумите и от къде ги взехте?
185/55/14
С помощта на Халим от тук --имайте в предвид че с БГ карта не могат да се платят --само с Турска стана.
www.artlastik.com

# 432
lulumba най-добре е чисто психологически да си дадеш време до 10 вечерта - дотогава работят и магазините.  Пък ако успеете по-рано си е бонус. Марги и Ераста са си близко, на гугъл мапс пуснете да се ориентирате зрително, за да не се плашите. В момента сте по-скоро паникьосана, но всичко ще е наред Simple Smile

Благодаря! Да, наистина съм притеснена, защото има сериозни обстоятелства, които налагат да се върнем много бързо, около 18 ч. Не е тук мястото да пиша защо. Имам предвид да сме на границата в толкова. Ако имах достатъчно време, щях да се подготвя, но бях спокойна до снощи с придвижването.

# 433
  • Пловдив
Надявам се да се включи някой, който е ползвал навигация и да даде точни координати на Ераста. А кооординати на паркинг до централната изобщо не виждам на 1 стр. С много малко време ще разполагаме и наистина ми е важно да не се лутам из града. Благодаря отново и продължавам да моля за помощ. Не успявам да открия в нета координати, може би защото гледам и пиша от тел. Снощи ни изненадаха, че ще сме без гид, иначе щях да потърся или разпитам навреме и да съм подготвена, но ни дойде изведнъж.
Мол Ераста: 41.667061  26.571862 Аз ползвам карта  Igo на навигацията

# 434
  • до едно тепе
Лулумба ако идвате от КА Ераста е на основния булевард от дясната страна преди да стигнете до Марги. И без навигация се вижда лесно, ако не се кра много бързо.
Успешно пазаруване и дано се впишете успешно в графика.
Ммм как ми се ходи и на мееен. Мъжо уж обеща за другата сряда ама да видим дали.

Общи условия

Активация на акаунт