На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 90 460
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Преди време някой пита за пробиотици, но не прочетох отговор. А сега в събота ще ходя и спешно ми трябва за сина ми на 13г. Искам да му направя един курс, че често го боли корем. Ако някой е взимал да сподели цени, за да знам дали да купувам от тук , или да изчакам до събота. Благодаря !

В петък взех два пробиотика. Ампулите са за деца, капсулите за възрастни. Аптеката се намира зад Маргито до една болница. Ето координатите и.
N 41.66397° E 26.58571°
П.п. Немога да им прикача снимките съжалявам.

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 15:13 от PetyaGr

# 76
Халим, благодаря ти за полезните включвания. Ако някога имаме достъп до посочените от теб стоки, ще се възползваме от съветите. Дотогава, ще си купуваме масови стоки от Одрин.
Риба има, ама не от най-добрата, тъй да се каже... Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря също, че потвърди статуса на Одрин като място, където бутиковата стока е "кът".

Между описаната ситуация с изсипването на прахове и другите, показващи нашенския манталитет, общо няма.  Надали хората, за които говори Сиси, са се шамарили на границата. Просто понякога някой тегли късата клечка.

Вилиана, благодарим, че ни осветли. За всичко.

ааа сега е таман сезона на риба КАРАДЕНИЗ ПАЛАМУТ страшна е с ракията.. следва хамси то.. без да вземите по 2 3 паламута не се прибирайте у дома Simple Smile
тешеккур на моите приятели от Шиле, таз година фризера е до горе с паламута.. Simple Smile

страшно ви съветвам..

# 77
  • до едно тепе
Са остава и 2-3 рецепти за паламуд да пуснеш и се навихме. Хахах.
Майтапа настрана лаврака беше хубав. Нищо че сьомговата пъстърва и част от барбуна заминаха в коша.

# 78
  • Пловдив
Уф...и аз искам паламуд  Thinking
Ядох веднъж и оттогава не мога да го забравя...

# 79
Са остава и 2-3 рецепти за паламуд да пуснеш и се навихме. Хахах.
Майтапа настрана лаврака беше хубав. Нищо че сьомговата пъстърва и част от барбуна заминаха в коша.

ами ако се налага и рецепта да ще пусним
или како делта ще сподели една рецепта от trabzon хамси Simple Smile

# 80
  • Пловдив

Давай да готвим!

Това е от вчера бяха много красиви пустите му риби!

# 81
  • Пловдив
Eeee,ама сте много лоши! Иде ми да награбя поне 10 риби  Mr. Green

Колко е килото?Не се вижда...20лири?

# 82
palamut 20 tl? не е за вярване..
тука за 8-10 tl над 1 кг.

# 83
  • до едно тепе
Само не разбрах защо са им извадили така хрилете. Дигнали са цената де. В края на септември беше 15 лири килото.

# 84
  • Пловдив
palamut 20 tl? не е за вярване..
тука за 8-10 tl над 1 кг.
20 ми се вижда на бележката...

# 85
  • Варна
Хрилете показват дали е прясна, трябва да са червени. Схватката с шофьора стана на КППП М.Търново. Видяно и преживяно.Няма да досаждам излишно. НО е странно, че някои пътуващи редовно до Одрин не знаят какви магазини има в сами град, освен в мола...VIviana е ника ми Beliata.

# 86
  • Варна
След първото ходене в Одрин ми се ходи пак. Затова продължавам с въпроси..., пък който отговори:
1. Халим, от къде си?
2. Има ли различни магазини във веригата Шок – такива за хранителни пр-кти и такива предимно за дрехи?
3. Колко струват платовете?
4. Има ли нещо подобно на нашите барнита?
5. За разбиращите турски: Как мога да си взема такава карта https://gratiskart.gratis.com.tr/?
https://www.gratis.com/Catalog.aspx#page/3

# 87
  • Пловдив
Значи сутринта на пазара цената беше 10 лири за риба някъде около килограм ми се видяха
Следобяд - това е в 17,15 часа снимката е 20 лири бр. на рибния пазар, ама малко по- едрички.

# 88
Хайде и аз да попитам нещо живеещите/ пък и не само / в Турция. Търся информация за тържества/заря за деня на Републиката, но не се справям Simple Smile  Трябва ми за Истанбул (знам че не е много за тази тема, може на лични)

# 89
Значи сутринта на пазара цената беше 10 лири за риба някъде около килограм ми се видяха
Следобяд - това е в 17,15 часа снимката е 20 лири бр. на рибния пазар, ама малко по- едрички.

кат самолетни билети са деа
из4ерпатли се подскъпват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт