На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 91 870
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Синара, благодаря за  поредната нова тема!

Белята, благодаря за положения труд по изготвянето на списъка, който ще е много полезен за всички нас! Мисля, че той трябва да остане на 1 стр. !
И не ти трябва да напускаш групата, а тази, която сама е казала за себе си, че тази група не отговаря "на битието и нивото" й. Какви ги дири тогава тук??
Искрено съжалявам за казаното към теб от потребителката!

# 181
Сова, заповядай!
цък

По-долу на страницата има списък с още такива медикаменти.
    Благодаря!

# 182
  • до най-прекрасния мъж
Beljata, никакво излизане от групата, момиче! Полезна си и то много. Нека списъкът остане на първа страница, той дава напътствия на всички нас, които с удоволствие пътуваме и пазаруваме в Турция.
Относно качествата на стоките - всеки сам преценя и избира. Аз съм доволна от това, което купувам.
И да, много малко хора говорят и разбират БГ или Английски. За три години имам 6 ходения, 90 % от продавачите НЕ говорят БГ. Останалите 10 % казват по някоя единична дума. Аз общувам предимно на Турски с тях. На БГ не ми се получава хич.

# 183
  • Пловдив
Момичета, мисля, че достатъчно време се отдели на потребители, които просто са жадни за внимание. Игнорирайте ги, времето си върви, форумът си е вечен, ние сме доволни потребители и няма да се дадем на някакви жалки провокации.
Нали, beljata  Hug Сигурна съм, че е обидно да получиш подобно послание, всеки би се обидил, но си помисли какво значение имаш за всички нас и тук, и в друга тема и моля те, не правиш удоволствие на един единствен човек и да разочароваш всички нас, останалите като изчезнеш от тук. Тук си на мястото си и всеки разумен човек от форума го знае.

# 184
  • София
Аз пък не мога да разбера едно: хора, които се чувстват НЕ на място и НЕ има харесва темата, която се обсъжда, какво правят още в нея?????
Чета всичко, рядко пиша, ходила съм в Одрин мнооого преди да стане „известно" пазаруването там и все пак от тази тема научих неща, които не знаех.
Четете бе хора! Не се карайте! В нападките няма никакъв смисъл!
От темата всеки „взема" това, което му е нужно, прави си изводи, заключения и ако реши, че ще му е полезна информацията Я използва. Големи хора сме!
Слънчев ден на всички Nature Sunny

# 185
  • Бургас / UK
Беличке,да не си посмяла Hug Друго няма какво да кажа. Това им е целта на дребните душици,но не им се давай ...

# 186

edna.... , няма как по - ясно и точно да се каже/напише.
Абсолютно същото е и моето мнение.
Никой не ни принуждава да пазаруваме, каквото и да било, всички сме големи хора,  сами си преценяваме.
Пак ще кажа, че на мен информацията тук много ми помогна и благодарение на нея успях да си осигуря и достатъчно време за разходки и попиване на атмосфера, различна от лудото пазаруване.

# 187
  • у нас
Влизам в темата и за добро утро какво да видя?! Не мога да си обясня защо нападате Белята? И как изобщо си позволявате да ѝ пишете на лични.Едва ли някой от тези потребителки знае колко дни, нерви и лишение да прекара времето си със семейството ѝ е коствало, докато сглоби този списък. Този списък, от който ще черпите информация и вие Вивиана и другите противници на него. Никой не налага нищо. Всеки е свободен да си купува и консумира какво пожелае. Кому на нужни тези съобщения?
Ще се въздържа и ще спра до тук, специално днес.

# 188
  • Пловдив
DELTA_DELTA,къде нощувахте в Одрин?Приемам препоръки за хотел

# 189
  • Varna
Във хотел Едирне Палас.
Ползвам го повече от пет години. Чуствам се там като у дома си.
На рецепцията владеят английски. Имат си удобен паркинг.
Който обича да си хапва, да знае, че закуската е много добра
и обилна.

Беличкова,
я си стой в темата. По-горе са ти писали достатъчно, та няма да пиша и аз!!!

Аз, пътувам из Турция от много години в Одрин също. Има стоки и стоки.
Така, че който каквото иска и може да си позволи ще си купи.
На който не му харесва, не купува. Важното е да знаеш от къде да вземеш
нещата които ти трябват и те удовлетворяват.

Навремето през далечната 1991 година, циганите почнаха да внасят боклуци
и от тогава името- турски боклуци. Ама те внасят боклуци щото им е на сметка
. Няма да донесат нещо красиво и качествено.
Еми не съм купувала от тези така наречени турски боклуци.
Същата работа и за китайските боклуци. Ами внасят се боклуци, качествено не.
Имала съм възможност да имам качествени китайски неща  и не са мръднали.
И що не се внасят,.....ми щото може да е китайско ама е качество та дрънка.
Така, че който каквото може да си разреши ще си купи, а не, че съфорумката
дава лъжлива информация.
Питат я, тя отговаря. Ами аз нямам тези нерви да отговарям като нея. Хем аз
имам в момента цялото време на света, а тя е мама на бебе което си гледа
без никаква помощ от роднини. А който е като нея, знае колко време има една
мама на бебе, защото не само бебето я чака. Така, че респект за този списък
който е направила. Това време тя можеше да отдели на детето си и отговорностите
и които я чакат в дома.

# 190
  • Пловдив
Под джамията Селимие също има чаршия, подобна на тази на главната улица, но е по-малка.

Ако имате предвид покрит пазар - да това е, което сте видели:
Alipaşa Çarşısı
Има и по-малки:
Bedesten Çarşısı
и
под голямата джамия

може и още да има , но тези знам.

Във хотел Едирне Палас.
Ползвам го повече от пет години. Чуствам се там като у дома си.
На рецепцията владеят английски. Имат си удобен паркинг.
Който обича да си хапва, да знае, че закуската е много добра
и обилна..

Благодаря на всички 
   bouquet

# 191
beljata,и аз благодаря за труда,който полагаш.Много от напътсвията и споделените магазини,покупки и пр. ми помогнаха за моето първо посещение в Одрин.Не се поддавай на провокации и обиди!

# 192
Здравейте, чета отдавна публикациите в групата, но не бях регистрирана и не съм вземала отношение, до сега. Понякога съм се набирала на публикации....Адмирации за дамите, които се грижат за темата и за полезната информация. Много съм научила от публикуваното тук и ми е било много полезно, даже и сега си правя справки в старите теми или от първа страница, но всички продукти които съм видяла и цялата информация която съм получила съм я проверявала на място. Да, някои продукти са ми допадали, други не.....въпрос на вкус. Имам туристическа агенция и правим еднодневни и двудневни пътувания за пазар до Одрин и Чорлу. Мога да кажа, че благодарение на информацията тук определям часовете на тръгване и местата за посещение. Наистина съм благодарна. И едно уточнение относно пътуванията с агенции, защото в последната тема се повдигна този въпрос и имаше негативни реакции: не бързаме, защото на нас ни се иска, а защото автобусът има 20 часа работно време при двама шофьори. Имам критика и към колегите относно началния час на тръгване и броя на посещаваните обекти, но ще се въздържа. Благодаря отново на дамите, които се грижат за темата и никакво отказване. Бъдете здрави.

# 193
  • Пловдив
Благодаря за хубавата и полезна тема !!!
В събота и ние се каним да ходим до Одрин .
Този път ще гледам да си купя къна ,тъй като съм червена и искам да пробвам и тяхната .
Преди две години  пробвах и купих от Кушадасъ ,но не ми стана хубаво червено и се отказах ,но сега пак ще пробвам .
Луд умора Нееема !:satisfied:

# 194
  • На юг от тук
Привет в слънчевия октомврийски ден. В събота границата пак ще е блокирана от туристопазаруващи Joy Joy Ако и времето е хубаво,купона ще е на макс. И после моля дайте отчет, за  статистиката-да видим  с колко сме подпомогнали икономиката на комшиите.

Скрит текст:
Снощи метлата и мен забърса,но решение на модераторите. Аз ще продължа да си ходя в Одрин и на пазар и на разходка. И Белята Hug ще продължа да те чета в тази тема и Истанбулската. За Дерматикс-гела, имаше ли полза от него?

Общи условия

Активация на акаунт