Самотно ми е.

• 4 107
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
По дискотеки не ходя, тези места винаги са ми се стрували развратни. А относно любовта просто искам човек до себе си, които да ме цени и уважава и подкрепя, това е всичко.

Скоро един момък беше пуснал тема..И той си търсеше половинката и също смяташе, че дискотеки,заведения.. Тези места били "развратни"..
Голям морал у младите,похвално,похвално..Само дето прекален светец и Богу не е драг..

# 16
  • Fairbanks, Alaska
И на мен ми е самотно, така, че ти предлагам да се съберем. Ще те ценя, уважавам и подкрепям. Надявам се само и това място да не е прекалено развратно.

# 17
  • Варна
Това лято и аз се разделих с приятеля ми, с когото бяхме заедно 3 години и половина,по негова инициатива.
Няма как да не е стресиращо, но те съветвам да извлечеш максимума от ситуацията. Сиреч, радвай се на самотата си. Чувството да не се съобразяваш с никого е страхотно. Когато му дойде времето, ще срещнеш нов човек, който със сигурност ще е по-добър от бившия, и цял живот няма да си сама. Така че сега си живей живота. Не казвам да се отдадеш на разврат, а просто да се насладиш на независимостта си, да се фокусираш върху развитието си. Учи, пътувай, запиши интересен курс, бъди щастлива.

# 18
Това лято и аз се разделих с приятеля ми, с когото бяхме заедно 3 години и половина,по негова инициатива.
Няма как да не е стресиращо, но те съветвам да извлечеш максимума от ситуацията. Сиреч, радвай се на самотата си. Чувството да не се съобразяваш с никого е страхотно. Когато му дойде времето, ще срещнеш нов човек, който със сигурност ще е по-добър от бившия, и цял живот няма да си сама. Така че сега си живей живота. Не казвам да се отдадеш на разврат, а просто да се насладиш на независимостта си, да се фокусираш върху развитието си. Учи, пътувай, запиши интересен курс, бъди щастлива.
Здравей, а ти би ли казала рецептата за тази болка от раздялата? Как го преодоля?

# 19
  • Варна
Първия ден ревах ужасно много. Даже бях на косъм да се обадя на работа и да кажа, че няма да мога да отида. Но реших, че не бива да се затварям сама вкъщи и ще е по-добре да съм сред хора. Помогнаха ми приятели, които бяха до мен и ме успокояваха, повтаряха ми колко прекрасен човек съм и че заслужавам повече и ще го намеря.
Още същия ден изтрих номера му от телефона си, както и снимките ни от фейсбук. Махнах го от приятели, а в последствие и го блокирах, защото продължаваше да ми пише. Аз просто съм такъв тип човек, който никога не прави крачка назад. Каквото е било - и хубаво, и лошо, си остава в миналото. Много по-лесно е да продължиш напред, без да се обръщаш назад и без ангажименти към миналото, без гледане на снимки, съобщения и т.н. Все едно да си сипеш сол в раните.
Естествено все още се сещам за него понякога, но като се сетя колко ме е наранявал, бързо ми минава.
Важно е да имаш самочувствие и да не си мислиш идиотщини как никой повече няма да те хареса и ще си умреш сама. Бъди уверена и позитивна и когато му дойде времето, точният човек ще те забележи и оцени.

п.п. Когато двама души не са един за друг, то съдбата рано или късно ги разделя, и по-добре да е рано, за да не си губят взаимно времето.

# 20
  • Paris, France
А какво развратно има по дискотеките? От десетилетия ходя и никога, нищо такова не съм видяла.

За мене краят на една връзка винаги е бил прекрасен, освобождаващ и ново начало. Не се хвърлям от една връзка в друга, но и не мисля за миналото. Фактът, че на даден човек не му е било добре с мене и е предпочел да скъса ме спира да го търся и да мисля за него. Не позволявам, обаче, връщане назад и загуба на време. Излизам, танцувам, флиртувам и се радвам на свободата и свободното време.

авторката, млада си и красива. Не си губи времето във връзки, защото времето лети и един ден, като се обърнеш назад, може да установиш, че не си имала собствен живот. Стара Загора е много красив град, с хубав климат и ниска безработица, с високи заплати и интересен културен живот. Ще срещнеш нови мъже и ще се чудиш за какво си си губила времето с този. Обръщай му гръб и излизай да се веселиш! Намери си твои си приятели!

Не мога да повярвам, че толкова млада жена скучае и си играе на връзки. На твоята възраст исках да пътувам, да излизам, да се запознавам с нови хора, да танцувам, да уча езици, да емигрирам. Сега, след 3 десетилетия май пак искам и правя същото, хаха.

И един съвет от отдавна оценена лелка - винаги имай твой живот, твои приятели, твоя банкова сметка, твои спестявания, твои интереси. Ако всичко правите заедно ще си омръзнете бързо и после мъжът ще ти липсва, защото няма да имаш никакво занимание, което да не ти напомня за него.

# 21
Didi168, точно така се приключва връзка - късаш и край, не се обръщаш назад 👍🏻👍🏻👍🏻

Общи условия

Активация на акаунт