ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 499

• 22 597
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Варненска клюкарка
Наде и аз това казвам за бъговете ама каквото -такова...
Разбира се че продължаваме с номерацията Peace Но както споменах в предишното мнение архивът от онлайна и той увисва, както и всички архиви от онези времена Peace Не че някой ще се засили да ги чете, но все пак ooooh!

# 76
Профче,
Скрит текст:
през годините на какви ли не промени във форума се нагледах и всеки път едно и също, в края на краищата всяка сама решава за себе си, аз написах каквото исках.
Айде Laughing Joy
http://teammy.ru/2018/10/24/2697/

# 77
  • Варненска клюкарка
На  баба и хвърчилото на Инеса ooooh! това е рекламния клип на Фокс, с Филкините парцали ли трябваше да се снима Хазал? Та това е роля както е роля  тази в НИ. Има си сценарий и режисьор на видеото, стилисти и гримьори - дават и рокля, облича я, свършват снимките и прическата и деколтето изчезват Crazy Не тя решава в какъв вид да е в клипа нито е тръгнала с роклята по улиците Wink  Миналата година като беше с жълтото рокле никой не писа че сменяла имидж. Всичко останало са догадки и слухове.... Вярно че Лорка последва Хазал обаче, Че и  и харесва снимките, само се чудя защо ги харесва във фенски профили и то Фемирски   Joy

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 00:01 от Беллора

# 78
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Знае какво да харесва.  Wink

# 79
  • Варненска клюкарка
Знае какво да харесва.  Wink
Знае Laughing

# 80
През тела и аз ползвам новата версия . 
Марги ти си по римите  мен ми хрумна    стихче дано го помня до утре  сега ми се доспа  .

Промо на Фокс  ще е красива ,предизвикателна .  Роклята ми харесва .  В реала няма вкус за дрехи .Рядко ще ми хареса .

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 11:33 от femmi2

# 81
  • Пришълец
Добро утроо wavey

Феми, заповядай линк към епизода от онази вечер. Като ми се отвори възможност и аз ще го изгледам.

https://play.nova.bg/programi/ogledalen-svyat/770924?autostart=true

Бел,
Скрит текст:
анализите на Зиза можем да ги спасим като на всеки направим скрийншот,  Peace само за този начин се сещам.

# 82
  • Варненска клюкарка
НИ 6,46%

Айде пак  ooooh! Фемо дръж сА вчера разделени, днес събрани- за Чачо и Дуда говоря hahaha Не може да им смогне на темпото човек на жълтурите - видяха кака с тела, тортичката и цветенцата и веднага обърнаха плочата, че сал с един Чачо може да си говори и да получава цветя от него Joy

Другата Бомба според същия парцал е че другото лято Хазал щяла да се омъжва... Ние чакахме това, ама карай .... Нищо че само преди седмица на изяватаи  в италианския лицей на въпрос е отговорила че не планува да се омъжва Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 11:40 от Беллора

# 83
Heart Eyes

Честито  Mr. Green  стягайте роклите ще ходим на сватба . Да застане до тоя мишок със сватбена рокля  Sick ooooh!  Ако има сватба Ча няма как да не уважи приятелите .

Белка писали сме едновремено  карай няма да трия . Кво да се държИм писна ми  !  Чачовото име продава  дремИ му  на харпунЯ  за пресата  Mr. Green  
 Колко е достоверно   не знам . Още една бобма Дуня и Ча не са се разделили . Като свършила дизито заминава за  Америка . Той ще се върне докато  свърши дизито или  го финализират?  Не се интеренсувам от сериала  Бел спомена спада надолу .  На кво да се вярва  Rolling Eyes Тия така  пишат се едно лично са им вденали хабера .

от семейния архив  какви роднини му се падат 

малката като порастнала

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 11:54 от femmi2

# 84
 wavey

Таман се засилих с днешните бомби, Laughing Laughing а те вече гръмнали. Joy Joy
Рейтинга в трите групи, а от 1 Ноември още един конкурент на НИ.
https://www.tv8.com.tr/reyting-sonuclari

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 12:09 от Neidjal

# 85
  • Варненска клюкарка
wavey

Таман се засилих с днешните бомби, Laughing Laughing а те вече гръмнали. Joy Joy

Наде Joy   Joy
Умряха си от скука жълтурите и взеха да обръщат плочата  Joy

Фемо братовчедка му е.

# 86
    За хамиле актриси  или някой издебнаг по нощните клубове   това пишат .   Продължават с тука има , тука няма за Ча и Дуйгу .  Бомба  на яхтата  Shocked   Оставиха папараците   ги нащракат .

фемир и Барфи

Хазалка    хубава  Heart Eyes

https://twitter.com/hazcag_forever/status/1055605271324774400
  много са нежни  Барфи  Heart Eyes  

Попаднах в контакта на  фраг  на Каса Дел пепел    , където участват испанеца и  Урсула с които Ча се снима за италианското списание .
Несрин   не я показват засега

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 13:17 от femmi2

# 87
  • Варненска клюкарка
Та Несрин не е и играла там, май за пореден път ни намятаха по дърветата ooooh! Хем си знам че не бива да вярвам на нищо от това което раздиплят жълтурите.

Родителите. Къде ли са?

И това май били те Peace

# 88
  • Пришълец
Феми, я да го покажем изображението в твоя линк Grinning Във фрагмана ми се стори неуверен Сашко, оттам и целуфана спънат, но всъщност бива. Дано Ети се включи през уикенда пак с КС, чакам с нетърпение smile3539

Цитат
И на това сладкишче му пречат чорапките Joy Crazy За снимката е само с едно Joy

# 89
  • Варненска клюкарка
Ама че я нагънал Бурак Joy

Падругите за пореден път се питат как пък все в един и същ ден излизат новините за Ча и Хазал hahaha

Общи условия

Активация на акаунт