Отговори
# 570
....П.П: Банков пие от миналия сезон. Не от този само...

Банков /Вергов/ си пие и в живота  Mr. Green Mr. Green ...

Значи в 7ми сезон ще му търсим донор на чер дроп😁 

Според някои не сте прави
Къркането от мъка не се брои Joy

# 571
Между това да не си прав и това някой да не е съгласен с теб има разлика Wink

Но явно някои трудно приемат чуждо мнение.

# 572
Усмивки от старите ленти JoyСамо единият участник не е за тази тема,но пък е симпатяга Simple Smile

# 573
Хахаха много як поздрав за леличките 😂

# 574
  • София
Седмичният анонс: Тайната на Христо Карагьозов излиза наяве в "Откраднат живот: Анатомия на гнева"
Доцент Банков се включва в разплитането на случая, а професор Цонев разкрива ролята си в съдебното дело
Тайната на Христо Карагьозов ще разтърси МБАЛ "Св. Кирил" в новите епизоди на "Откраднат живот: Анатомия на гнева". Съдебното дело и евентуалните последствия ще засегнат професор Цонев, който ще научи, че именно в неговата болница има санитар с неизяснено минало. В подреждането на пъзела ще стане ясно, че именно той е взел решение за съдбата на Христо. В разплитането на слуая ще се включи един от най-близките хора на Карагьозов – доцент Банков. Среща с близките на починалия пациент ще му дадат допълнителна информация за ситуацията.

Междувременно събитията в болницата ще продължат да зареждат с емоции едни и да разбиват сърцата на други. В опит да си върне доктор Хинова доцент Мазов ще направи номер, който още повече ще провокира неговата половинка. Нови обстоятелства с майката на Кая ще я доведат до истината за помощта на професор Цонев. Сестра Жекова ще се заеме с организирането на подарък за рождения ден на директора на болницата. Предложението й ще разбуни духовете, обединявайки лекарите в два лагера.

# 575
  • Кърджали
Знаех си Кая бързо ще  разбере за помощта на професора. Интересно ми е пък той как ще реагира на новина че в неговата болница.работи като санитар Христо..
Хайде да се развиват нещата

# 576
  • София
Доволна съм, че най накрая ерата на Христо с парцала свършва.

# 577
  • София
Ех, Ицето ще ги сложи в малкия си джоб всички, които го юркаха. Йоско ще бъде потресен. Сигурна съм, че Банков ще му помогне и всичко ще завърши благополучно. Онази вещица, бившата съпруга, как ще погледне Христо се чудя.
ПС: Защо в другата тема наричат ултраси жените, които харесват Банков/Вергов? (мен не могат да ме засегнат, но чак пък толкова вживяване). Mr. Green

# 578
  • София
Христо си е добра душа, ама на клюкарките Пенев и Врабчев ще им увисне ченето.
Йоско пък милия точно си беше намерил на кого да бъде "шеф" и то ще свърши.

# 579
И това е седмичен анонс?!  
Въртене в кръг и не могат да се измъкнат и се оплитат повече в безсилието си.

Жекова и Кая станаха главни героини. На Магда й дават много правомощия, които в действителност няма как да има  една главна сестра. Тя стана по главна и от директор командори, когото, където сфари.

Общо взето безинтересно. Всички истори, които пресъздават този сезон са изсмукани от пръстите, неестетвени, нереални, глупави и бизинтересни. Нищо не постигнаха с  присъствието на „звездите“.

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 14:21 от *Melanie*

# 580
  • тук, на мястото си
Според мене Неда Спасова се справя добре. Те сценаристите не секат на едно място, как да реагират артистите, особено  по-младите. Да играеш 30 серии ролята на уж "разкрепостена стара мома" чудеща се как да се отърве от своята девственост сигурно не е лесно.

# 581
Hеда Cпасова ми е неубедителна само в сцените, в които плаче. Hе й се получава или поне на мен само там ми е фалшива. Иначе, я харесвам.

# 582
  • тук, на мястото си
Може би просто е по-млада и още не се е научила. От друга страна някои така си остават - не научени. Grinning

# 583
Неда е хубава. Повече ми харесва с по-тъмния цвят на косата, с който е в момента, въпреки че и червеният й отиваше.
За мен не е убедителна в играта си и на моменте се "изпуска" и започва с театралните дикция и маниери. Често й се случва и го приемам, като неопитност пред камерата. Вероятно е много трудно за неопитна и млада актриса, като нея да пресъздаде образа на толкова обременено и емоционално объркано момиче натоварено с толкова грижи и очаквания. Не виждам напредък за сега в изграждане на образа на Кая. Фалшива, когато плаче или се ядосва и това ме дразни.
Писах, че не харесвам женските образи  (с едно изключение), играта на дамският състав, но Кая и Ася ми харесват.

# 584
Не четете темата :)3-4 страници по назад я има корицата на списанието Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт