Отговори
# 555
  • София
Тетко Маро това е Joy
Вергов даже и не знае за какво го питат, но филм да има, че на някои хора им е важно.

# 556
Някои са яко във филма Smiley Можеше и той да отговори: "Жекова, ти ли си?" Laughing

# 557
  • София
Може и Чокова да го търси, знае ли човек Stuck Out Tongue Winking Eye

# 558
# 559
  • София
Сладури Simple Smile)))
shopovДоц. Банков, лошото на тока е, че като ви шибне, не можете да му го върнете! ⚡️💡
@julianvergovofficial
l, нали затова съм те взел.

# 560
Ейй,  всичко оправят тия момчета - коли, жени, ел.... 😀

# 561
Тоя Ивайло Герасков от "Забранената любов" ми е такова дърво, няма емоция в тоя човек. Жена му и тя същата (Романова в "Откраднат живот"). Странно, но много си приличат, като брат и сестра. Като гледам Шопов отговаря на всеки - като тийнче, което се радва на внимание. Frowning Smile

# 562
Аз съм с добри впечатления от Герасков, друг е въпросът, че Забранена любов беше пълна боза 😀
Милена Живкова също ми харесва, само дето напоследък много окепазиха героинята й.

# 563
Поздрави от Ралица и бебешок 😍

# 564
По принцип я харесвам Ралица, но повечето и снимки са  много инфантилни с тоя снапчат.

# 565
Аз не съм забелязала кой знае колко да го използва. 
Сега разгледах профила й като цяло - 2-3 такива снимки с филтри да има.

# 566
Аз мнооого харесвам Ралица!

# 567
  • с/у ОколоМръсТното
Какви дълбоки и ожесточени дебати за един словесен флирт?!
Все светици тук и по света бели Wink

Няма да се съберат Зори и Банков. Ясно е. Каквото е било, няма пак да бъде. И това многократно е доказвано във времето. Мигар Камила е онази, за която мечтаеше преди Чарли, но като я взе обратно се увери, че чуждата кокошка не е патка...

Нещата от живота. Нищо нереално. Сори, но този бири сме ги пили, тези филми сме ги гледали...

П.П: Банков пие от миналия сезон. Не от този само...

# 568
Банков /Вергов/ си пие и в живота  Mr. Green Mr. Green

# 569
Значи в 7ми сезон ще му търсим донор на чер дроп😁

Общи условия

Активация на акаунт