Отговори
# 390
Има нормални двойки навсякъде,не само в България,но тази не е от тях
Какво конкретно й е ненормалното, би ли пояснила?

# 391

Да, в България се счита за нормално да ти ударят шамар. Кво толкова, нали?

# 392
 smile3505 Така ще отговарям на няколко от "колежките" тук , защото с останалите ми е приятно  да си споделяме разни неща  Hug

# 393
Най-добре би било 😆

# 394

Да, в България се счита за нормално да ти ударят шамар. Кво толкова, нали?
Ти недей, щото ако гледаме статистиката в сериала, поправи ме, ако греша, но няма двойка, при която да не е имало шамар, даже и повече от един Stuck Out Tongue Winking Eye Само Калин и Наталия май са изключение. За други не се сещам Simple Smile

# 395
  • София
Естествено, че това не е нормална двойка. Начина на запознаството го изключвам, все пак 21 век е... Ама от там нататък. Огнянова не знае иска ли този мъж не го ли иска. Само трябваше да се появи бившия и да се разтресе. Единственото нормално е Марио.

# 396
  • Берлин
В нормалните двойки има обич,доверие,уважение и споделеност (поне),страст и отдаване. Не съм видяла дотук убедително представяне на изброеното в тази двойка. А и не виждам Огнянова да е надмогнала чувствата си към Банков.

Това за шамара не го схващам.

И обяснявам мнението си в името на добрия тон. Не подскачайте,моля

# 397
Ти недей, щото ако гледаме статистиката в сериала, поправи ме, ако греша, но няма двойка, при която да не е имало шамар, даже и повече от един Stuck Out Tongue Winking Eye Само Калин и Наталия май са изключение. За други не се сещам Simple Smile
Ина и Тасев не са си били шамари, Тасев с Вяра си биха Grinning
Май Мазови най-много са се шамарили
Зорница и Марио не са си били шамари, тя шибна един на Тони, ама то да се освести Grinning

# 398
Ина и Тасев не са си били шамари, Тасев с Вяра си биха Grinning
Е добре де, хвана ме Grinning И аз се сетих, но вече го бях пуснала, а не ми се поправяше Simple Smile
Ама балансът пак е в полза на шамарите. Тези лекари големи побойници излязоха Joy

# 399
Кога и как видя, че Зоррница не е надмогнала чувствата си към Банков? С едните 2 секунди, които дадоха снощи ли ? Които даже няма да се окажат това, което всички си мислят в момента. Признавам, че и аз изпитвах страхотни съмнения, дори известно разочарование, но в крайна сметка вярвам в любовта на Марио и Зорница. Любов, която е точно такава каквато я описа - пълна с обич,доверие,уважение, споделеност,страст и отдаване. Simple Smile

# 400
На мен ми се струва, че Зорница се опитва да обича Марио, стои настрана от Банков, а и с тези тестове, които във всяка серия чака резултатите стана малко банално. Мисли си, че детето ще я сближи с Марио, а такова може и да няма. Май наистина накрая така ще се извъртят нещата, че ще си остане с Банков. Той не е толкова лош, колкото се опитват да го изкарат. Просто мъж. Smile

# 401
Аз също питам най-човешки. Тръгнаха с грешния крак със случайния секс, но оттам нататък през целия пети сезон Марио се грижеше за нея, подкрепяше я и й помагаше, дори и когато не бяха заедно, а тя проявяваше търпение и разбиране към страховете му. И въпреки че той скъса с нея заради Тони, в най-тежкия му момент тя пренебрегна обидата и егото си и застана плътно зад него във всяка една секунда от борбата за живота на брат му.
Откакто са заедно, аз виждам една двойка, която въпреки леките трусове остава заедно, помагат си, разбират се, споделят си, той винаги забелязва как се чувства, тя винаги търси подкрепата му, дори за нещо толкова елементарно като да си направи тест. А любов към Банков и колебание не знам точно в коя сцена видяхте, явно аз съм я изпуснала.

# 402
  • Разпиляна във въображението
В нормалните двойки има обич,доверие,уважение и споделеност (поне),страст и отдаване. Не съм видяла дотук убедително представяне на изброеното в тази двойка. А и не виждам Огнянова да е надмогнала чувствата си към Банков.

Това пък изобщо не го видяхме при Банков и Огнянова. Не знам каква любов се е виждала между тях. Там имаше натискане и някакви секс изпълнения и това е.

# 403
  • Берлин
Miriel,kакво общо има написаното от Вас с написаното от мен?

# 404
Казваш, че в отношенията им няма любов, грижа и доверие. Давам ти примери за това, как какво общо има?

Общи условия

Активация на акаунт