Отговори
# 495
  • Кърджали
Видях промото. Както и очаквах, Зорница не знае какво иска. На това момиче не знам още какво трябва да ѝ се случи за да се изясни със себе си.  От тук нататък за мен просто като ги гледам с Марио ще ми е неискрена.

# 496
Зорка просто има хормонален дисбаланс. И сега Вики, като я балансира, ще се сети какво е изгубила, но ще бъде късно, мисля си. 😁

# 497
Кофтито е, че по този начин изкарват Зорница една незряла жена с инфантилно поведение, която не може да оцени истинското и красивото в една любов и връзка, а мазохистично напира за мъж, с който не бяха щастливи, ама пък имало голяма, изпепеляваща и погубваща страст.
Ама пък като беше с Виктор искаше стабилност, сигурност, спокойствие. Направо шизофренна работа.
Напротив,може да се случи и на жена на средна възраст.Когато става дума за любов,възраст няма,най-малко пък разум Simple SmileКазвали са ми ,че в една връзка единият обича,а другият се оставя да го обичат,сигурно е така.Ето при Банков и Огнянова тя беше обичащата,тя ходеше по него повече,а с Марио -той е обичащият,той прощава всичко.Дали съм права..разсъждавам си Simple Smile

# 498
Ами това са глупости за мен. В една връзка трябва и двамата да се обичат, иначе не се получават нещата. Справка - двата примера, които даде.

# 499
Пак казвам/пиша Банков не е толкова лош, колкото се опитват да го изкарат. И той имаше/има чувства към Зорница и са хубава двойка. Това, че преспа с няколко женички, които му се натискаха нищо не означава. Марио го изкараха голям светец, ами ако и той имаше някои забежки как щеше да се коментира? Грижел се за брат си наркоман големия светец, той повече ми прилича на такъв с извинение. Може да е добър, но това не е достатъчно.

# 500
В една връзка трябва и двамата да се обичат, иначе не се получават нещата.
Естествено,че трябва да е така,но в колко връзки наистина Е,в това е въпроса .

# 501
  • Разпиляна във въображението
Много добре стана.Щото всички дето се подиграваха на хората дето искаха Банков и Огнянова заедно получиха огромен шамар. Направо съм доволна.
Забрави се, че това е сериал и живяха в измислици цяло лято.
Предполагам, че Огнянова все пак ще си остане с Ковачев. Той от доброта всичко ще прости. Дори и да не е толкова обичан.
Да го ожали човек.

Браво на Милошев, че задоволи огромните и истерични желания на фенките на Вергов да го върнат в сериала. Доколко е успешен хода - съмнявам се, но било каквото било. Снимките сигурно съм към приключване. Банков е изправен пред възможнстта да направи голям удар - ще "вземе" момичетата на двама братя. Йеееееееее. Не се дърпай, лъвчо Simple Smile Но тъй като съм състрадателна душа, и след известен размисъл, нека Вики вземе Зорница. Така ще престане да пие, ще се вземе в ръце, отново ще е обичан, ще престане да ходи по други жени, ще си има една. Пък нека настоящата му се разминава по коридорите с бившите му, нищо лично, нали така. Човекът има право на щастие. Може да се опита да го играе благодорен, но се надявам Зорница да се покаже мъжко момиче - няма да се дава, а да го преследва, защото онази любов си заслужава. Има богат опит в преследването на точно този персонаж.

Няма да скрия, че се чувствам излъгана, но от друга страна и облекчена - Марио ще има възможност да й види гърба. Тъпо, че наистина я обича и му е първата голяма любов, но ще се справи.

Пак казвам/пиша Банков не е толкова лош, колкото се опитват да го изкарат. И той имаше/има чувства към Зорница и са хубава двойка. Това, че преспа с няколко женички, които му се натискаха нищо не означава. Марио го изкараха голям светец, ами ако и той имаше някои забежки как щеше да се коментира? Грижел се за брат си наркоман големия светец, той повече ми прилича на такъв с извинение. Може да е добър, но това не е достатъчно.

Хайде сега двойни стандарти. Всички се кефят на Банков ще преспива с когото му падне и пусне, обаче когато се говореше това за Зорница, колегите я нападаха. Обаче са наравно - той спи с кого ли не, защото не може да е с нея, а тя преди е спала с различни, защото не може да е с него. Гот, а?

За Марио се разбра, че е бил с жени, но нищо сериозно. Да, бил е до брат си, затова и трудно се свърза със Зорница. И получи нож в гърба, дори за момента и само с думи.

# 502
  • Бургас
Новата докторка не ми е никак симпатична и не ми се връзва в сериала. Или поне с появата си.

# 503
  • София
Всъщност Зорница ходеше след Марио в пети сезон. Той я отблъскваше заради Тони. Но това е забравено вече и май по-добре да не се връщаме към него.
Обаче за мен продължава да е алогична цялата ситуация. В един момент виждаме една Огнянова, в следващият все едно не е тя.
Всички я обвиняват, че не знае какво иска, но аз до сега не съм я видяла колеблива. Искаше Банков, бори се за него. После Марио - също се бори. Обаче сега ми я показват като пълен шизофреник, който до вчера се караше с Марио, че ревнува от нещо, което отдавна е минало, че го обича и няма причини за тази ревност. В следващия момент - пълна противоположност.
Ами не се стига от веднъж до това да питаш дали с бившия всичко е свършило, да му казваш, че копнееш за него. Е как не ни дадоха някакво колебание у Зорница, да видим, че нещо още гори у нея към Банков.
Не знам, аз чакам вторник, за да видя всичко. Но идеята, че всеки път когато се появява Марио на челото му ще е лепнато клеймото Глупак не ми харесва. Не само, защото за мен Марио, заедно с Александър са най-хубавите образи създавани в сериала, но и защото разбиранията ми за уважение и любов са много далеч от подобно съжителство по милост.

# 504
  • София
Скрит текст:
Много добре стана.Щото всички дето се подиграваха на хората дето искаха Банков и Огнянова заедно получиха огромен шамар. Направо съм доволна.
Забрави се, че това е сериал и живяха в измислици цяло лято.
Предполагам, че Огнянова все пак ще си остане с Ковачев. Той от доброта всичко ще прости. Дори и да не е толкова обичан.
Да го ожали човек.

Браво на Милошев, че задоволи огромните и истерични желания на фенките на Вергов да го върнат в сериала. Доколко е успешен хода - съмнявам се, но било каквото било. Снимките сигурно съм към приключване. Банков е изправен пред възможнстта да направи голям удар - ще "вземе" момичетата на двама братя. Йеееееееее. Не се дърпай, лъвчо Simple Smile Но тъй като съм състрадателна душа, и след известен размисъл, нека Вики вземе Зорница. Така ще престане да пие, ще се вземе в ръце, отново ще е обичан, ще престане да ходи по други жени, ще си има една. Пък нека настоящата му се разминава по коридорите с бившите му, нищо лично, нали така. Човекът има право на щастие. Може да се опита да го играе благодорен, но се надявам Зорница да се покаже мъжко момиче - няма да се дава, а да го преследва, защото онази любов си заслужава. Има богат опит в преследването на точно този персонаж.

Няма да скрия, че се чувствам излъгана, но от друга страна и облекчена - Марио ще има възможност да й види гърба. Тъпо, че наистина я обича и му е първата голяма любов, но ще се справи.

Чете ли се това, което се цитира Joy
Огнянова да е халал на Ковачев, хич и да не си помисля за мъж като Банков.

# 505
  • София
Айде сега пък Зорница шизофреничка Grinning направо падам. Ами има и такива жени, дето предпочитат връзката им да е огън и жупел, да е интересно и да има и рев и скандали, и след това много щастие. Който не го разбира, просто явно няма нужда от това. Връзката им си беше чудесна, като изключим съществуването на Ева и събуждането и. Сега вече това нещо го няма и ще могат да си изживеят всичко, дето не можаха. Аз лично много добре я разбирам, такива връзки дето се обичаме и се спогаждаме и всичко е едно монотонно при мен не са издържали особено много време. Ми то става чак скучно. Любовта на Марио ми е като на пън. Аз виждам нещата така, той се появи в такъв период в живота и, в който имаше нужда да и отпочине сърцето и Марио й го даде.. Друго е страстна връзка, която след време няма лошо да премине само в обич и взаимно уважение, но тогава вече може да има деца и т.н и няма да има същата нужда от страст и скандали, като в началото. Жените не сме патки, просто има такива от нас, които търсят най-хубавото, най-изгарящото и най-истинското. Да, може да не останат с Банков завинаги заедно, да много пъти си патят от това нещо жените, ама за това живота е толкова цветен. Може пък и да се спогодят и да ги съберат, не се знае.
Аз пък снощи какво гледах, изобщо не разбрах коя е новата докторка. Ще го пускам пак епизода явно, да я видя.

# 506
Мириел,вие фенките на Марио/Зорница сте много разочаровани,разбираемо е.
Но, аз примерно, не се кефя на Банковите изцепки с колежките.Обществото ни е такова,когато мъж "вършее" е голям пич,пък когато жена си позволи такова поведение е лека жена.За съжаление, така е от векове.
Със стажантката много се смях,Захариев как я порязваше Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 11:35 от *Амбър*

# 507
Чете се, затова искам фенките на Банков да си получат връзката му със Зорница. Не искам и двамата да са нещасти. При създалото се положение не искам тя да е с Марио.

Не съм забравила, че ходеше и по Марио, но пък той беше честен защо няма да стане нещо между тях.

# 508
  • София
Десислава, достойно и въпрос на зрялост е да отидеш и да кажеш на Пъна - чао, бяхме до тук, аз нямам истински чувства към теб. Но да се подиграваш с чувствата на някой, който ти даде всичко - ами не го разбирам.
Надявам се другата седмица, Зорница да е чесна с Марио и да му каже, че иска да е с друг.

# 509
Това може да е онази сцена с куфара и таксито.

Общи условия

Активация на акаунт