Отговори
# 480
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сценаристите може да им се губят представите за време по развитието на сюжетните линии, но много добре успяват да сметнат с кои сцени ще завърши епизода излъчван в петък за да го прекъснат на най-интересното.

Това е похват!
Генадиева беше много добра в този епизод! Няма ли някой доктор да се появи за нея? Цонев?

Не ми хареса Зорница в последната сцена! Не, заради думите или случващото се, а някак си интонацията....В същото време погледа на Банков, който е като напушен...Въобще шантава работа до вторник!

# 481
# 482
  • София
Да си кажа и аз мнението за днешния епизод. Банков с лъвските ушички и хванат по бели гащи - много се смях Laughing Laughing   И Жекова с дрегера Laughing Супер сладка сцена между Христо, Виктор и малкия Innocent Лора и Владов не ми се коментират, не са ми интересни, но Мазов и Врабчев ми напълниха душата пак, обожавам ги! Laughing И най-интересното за мен, което за жалост отново увисна във въздуха - Банков и Огнянова. Еми харесват ми тия двамата и това е! Банков вече ни показаха, че още има чувства, радвам се, че и Зорница най-накрая призна и пред себе си какво иска и от какво има нужда.  За съжаление предполагам, а и видях промото, че Банков ще и наговори безумни глупости и гадости само, за да я отдалечи от себе си. Но защо трябва да е така? И двамата ще продължат напред и ще живеят един фалшив живот, изпълнен с илюзии за щастие. Това, на което се надявам е: Зорница да бъде напълно изчерпателна към Виктор относно чувствата си, да бъде честна към Марио, защото той е пич и не заслужава да страда, и Банков да спре да се инати и да се прави на Майка Тереза, а да си каже и той всичко, което му е на душата. Айде стига заради единия инат и гордост да си проваляме живота. Колко по-лесно би било да си казваме нещата в очите, да изживяваме чувствата и емоциите си, без постоянно да мислим за бъдещето, кой какво ще каже и кое е редно или нередно! Simple Smile

# 483
Най-накрая се раздвижиха нещата около Христо, крайно време беше.
Ще бъде интересна реакцията на Цонев.
Само да извъртят така нещата да не се усети, че той е разглеждал неговия случай.

Лора пак включи шамарената фабрика. Голям смях са тези тримата.

На Банков много му отива да е лъвче 🦁

Кая в този епизод се държа по-нормално, разбирам, че й е тежко, но малко прекали с реването.

Имах по-добри очаквания за новата докторката, но на пръв поглед нещо не ми хареса поведението й.

# 484
Дали не гласят новата докторка за Марио🤪😁

# 485
Хмм интересно 😏
Но не смятам, че ще рязделят Марио и Зорница.

# 486
  • с/у ОколоМръсТното
Oт промото за вторник...
Кой ще напише думите на Банков... Хич не му разбрах отговора.

# 487
На Захариев му се вдига кръвното от въпросите й, то на мен ми идваше да и кажа стига е задавала тъпи въпроси Joy

# 488
Ааз не разбирам защо да е проблем лекар с отнети права да работи като санитар, за там дори средно не се изисква, май?

# 489
Не знам дали като цяло право да работи в сферата на здравеопазването, не съм наясно.

# 490
  • Там,където се събуждам щастлива.
От цялата ситуация най-гадното е за Марио, защото е прекрасен образ! Огнянова донякъде очаквано започна да иска да търси близост с Банков! Жените сме патки!
Новата докторка я виждам по-скоро с Тони, отколкото с Марио. Трябва и нов доктор да вкарат, че Албена какво ще прави в сериала!

# 491
Божичко,сега разбрах,че това е промото JoyМинах по диагонал,реших,че е линка за серията.
Ами доста интересно...е много са магнетични ,когато са заедно Зорница и Виктор.Абсолютно нямам идея какво следва,определено знаят как да ни държат в напрежение сценаристите.

# 492
  • Разпиляна във въображението
Зорница да вземе да каже на Марио какви съмнения има и се надявам той да я остави да си ходи при онази любов. Сигурно ще е епично събиране и ще имаме възможност да видим каква ще е връзката им. Аз по-щастлива, откакто е с Марио, Огнянова не съм виждала, но явно тотално съм сбъркала. 

# 493
  • София
Много добре стана.Щото всички дето се подиграваха на хората дето искаха Банков и Огнянова заедно получиха огромен шамар. Направо съм доволна.
Забрави се, че това е сериал и живяха в измислици цяло лято.
Предполагам, че Огнянова все пак ще си остане с Ковачев. Той от доброта всичко ще прости. Дори и да не е толкова обичан.
Да го ожали човек.

# 494
Кофтито е, че по този начин изкарват Зорница една незряла жена с инфантилно поведение, която не може да оцени истинското и красивото в една любов и връзка, а мазохистично напира за мъж, с който не бяха щастливи, ама пък имало голяма, изпепеляваща и погубваща страст.
Ама пък като беше с Виктор искаше стабилност, сигурност, спокойствие. Направо шизофренна работа.

Общи условия

Активация на акаунт