Отговори
# 465
Ами да вземе накрая да се влюби и в поета за да стане двама се карат третия печели. Няма как да се угоди на толкова различни и фанатични групи почитателки на сериала освен да има за всекиго по нещо. Скапаха достатъчно образа на Банков. Какво им пречи да направят същото и със Зорница. Търсят да има шоу/рейтинг и чак се самозабравиха.

# 466
  • Бургас
И аз сега научавам, че Марта и Пенев са двойка в живота.... Различни са ми и двамата, трудно ще ми е да си ги представя заедно..

# 467
  • Разпиляна във въображението
Може би има някакъв отговор за настроенията на Зорница - страда от шизофрения Simple Smile Иначе как да си обясним как в един момент е щастлива да види Марио, ще го води на преглед, той я целува, а тя отива до прозореца и гледа като влюбена ученичка след него. След броени минути гори от неудовлетворена изпепеляваща любов към бившия.

# 468
Поредното л....о, което из....ха сценаристите. Тъпо, по-тъпо, сценарист на ОЖ. Че няма целувка е ясно,  ама на кого беше нужно  - на агитката във ФБ!

+1
Сценаристите направо се подиграват с нас. Е, поне разбрахме, че четат ФБ...

# 469
  • София
Мириел толкова е абсурдна цялата ситуация, че освен ако не ни ударят в земята с нещо във вторник, с някакво невероятно развитие на ситуацията, ще обявя сценаристите за напушени драскачи.

# 470
  • София
Ами да вземе накрая да се влюби и в поета за да стане двама се карат третия печели. Няма как да се угоди на толкова различни и фанатични групи почитателки на сериала освен да има за всекиго по нещо. Скапаха достатъчно образа на Банков. Какво им пречи да направят същото и със Зорница. Търсят да има шоу/рейтинг и чак се самозабравиха.

Има фанатична група, която   иска Огнянова с Ковачев. Халал да им е.
Аз и други в тази тема не желаят тя да се докосва до Банков.
Коя е другата група?

# 471
Тримата танцьори бяха ама много,много сладки.Пепе по талант бие батко си по всички параграфи.
Пепе е още мъничък и той не играе, просто е напълно естествен. Голям сладур е   Grinning

# 472
  • UK
Може да се окаже, че това са думи, които той си представя, че тя изрича. Но всъщност си мълчат 😂

# 473
Може да се окаже, че това са думи, които той си представя, че тя изрича. Но всъщност си мълчат 😂
При алкохолиците го има този момент - представят си разни несъществуващи неща и ситуации.
Като дойде токът , ще има едно бау-у и чао Joy

# 474
  • Кърджали
Това пък съвсем малоумно... Съвсем ще ги призная за шизофреници сценаристите.
Очаквам или Банков да я отблъсне в момента (въпреки че за мен лично се видя че и той не я е преживял съвсем, досега не е направил и една малка крачка към нея да я потърси) или тока да дойде и Зорница да излезе чудейки се пак какво е забъркала. Но общо взето, колкото и да не ми се ще в момента, явно триъгълник или някаква там многоъгълна фигура ще има.

# 475
  • Берлин
Аз по-скоро очаквам това да е финалът между двамата. Разум срещу огън..разумът ще победи при Огнянова (ако изобщо се стигне до избор). Не виждам път назад. По-интересно ми е какво са наумили сценаристите за Банков. И тази докторка,която Захариев мачкаше,за какво влиза в сериала.
Не мисля,че Кая се обърна към Христо заради предишния му статут. Но ми писна от ревове и драми.

# 476
Захариев, Марио и новата докторка в операционната бяха много забавни. Animal Joy Cat

# 477
Точно това си мислех, ама даже не смеех да го напиша.
Иначе, няма да страдам, ако Огнянова избере Банков, не се филмирам чак толкова.
Тоя сезон следя сериала само защото харесвам Велислав Павлов

# 478

Има фанатична група, която   иска Огнянова с Ковачев. Халал да им е.
Аз и други в тази тема не желаят тя да се докосва до Банков.
Коя е другата група?

моята група😃на които им е все тая😁

# 479
Сценаристите може да им се губят представите за време по развитието на сюжетните линии, но много добре успяват да сметнат с кои сцени ще завърши епизода излъчван в петък за да го прекъснат на най-интересното.

Общи условия

Активация на акаунт