Отговори
# 510
  • София
Да, съгласна съм, че така трябва. Според мен иска да види с целувката на Банков дали има смисъл да се бори за тази връзка и дали е останало нещо от нея, преди да се омъжи. Което е правилно. Няма смисъл да се омъжва за Марио ако не е сигурна, че всичко с Банков е приключено. Според мен ако има целувка ще каже на Марио, тя не е подмолна като шипката.

# 511
  • София
Никаква честност не чакайте, ще си се прикотка при Ковачев и толкова.
Е може от кумова срама да каже две думи, но това, което чувства ще си остане скрито.

Да се надяваме, че след тази случка Банков ще престане с алкохола и ще се вземе в ръце.

# 512
Каролина, никой не е казал, че Банков е лош човек. Поне не и аз. Докато има жени, за които, цитирам: "връзката им да е огън и жупел, да е интересно и да има и рев и скандали", въобще не мога да обвинявам Банков и мъжете като него. Кой каквото си търси, си го намира в крайна сметка.
Надявам се и Марио да намери жена, която да търси любов като неговата.

# 513
  • София
Банков ни го показаха и в друга светлина. Как се държеше с Ева.  Обичаше я.

# 514
Сезонът до тук реализирал около 16% гледаемост/по БТВ от 20 ч.-35%/ , а предишните два по  над 30%.
Ако искат  шефовете на продукцията да си върнат парите  , да вземат да чифтосат Марио с Банков -хем ще са политически коректни , хем ще привлекат аудитория , а всички  антифенове на Зорница/Диана  ще са доволни .
Не крия ,че това което правят в момента с героите Марио и Зорница ми е тъпо и отвратително . Дори да е подвеждащо промото , самата идея  ми е противна . Все пак да изчакаме до вторник .
Дано ако ги пуснат по тази писта , Диана Д. да се справи добре с ролята , все пак има известен опит в живота с такива мъже /употребяващи често алкохол/.

# 515
  • Берлин
Кефи ме дискусията ви след снощния епизод. Пълен разбор,без очевидни грубости.
Не мога да отворя промото. Ако някой има минутка да пусне линк,ще бъда благодарна. За пръв път този сезон ми е любопитно

# 516
  • Пловдив
Не съм гледала серията снощи, защото бях на имен ден. Но, аз още помня сцената на летището между Банков и Зорница. Там нищо не е умирало. Да се впуснеш в нова връзка, защото старата е обречена и няма надежда е едно, но съвсем друго е, когато виждаш, че пречките вече ги няма. Убеждаваш и себе си и другия колко си щастлив, но не си. Това с Банков и Зорница, може би е единственото достоверно. Много труден избор. Банков няма кой да нарани, но Зорница има. Но да живееш с един, с чувства към друг. Познавам такова семейство. Само многото пари ги спасяват и компенсират донякъде. Но в емоционален план са напълно опустошени и двамата.

# 517
Аз искам да попитам тези, които определят Виктор за алкохолик и пиянде, виждали ли са такъв човек наистина?

# 518
  • Там,където се събуждам щастлива.
Да. Отрасла съм с такъв. Опустошител не само на живота на жена си, но и на децата! За тях е най- страшно всъщност, защото са белязани до живот!
Банков ми се вижда много объркана личност, а и преди беше такъв. И Зорница такава и става....не много розово положение!

# 519
Т.е. за теб Банков е именно алкохолик?

# 520
  • Кърджали
Филм е това, хора, филм.
Накрая или ще са щастливи всички, или ще омотат по-големи каши. Всичко зависи от това дали ще има следващ сезон. Аз викам - да няма, изчерпана се вече. По-добре нов проект да измислят.
Аз лично, ако го направят като хората нямам нищо против  итп Зорница да остане с Марио, нито д се върне при Банков. Важното ми е как ще направят историята, та да ми е интересно да гледам.

# 521
И какво направиха сценаристите уж за съспенс,така го омотаха този любовен триъгълник,че народа се изпокара.Войни и на двата фронта и фейса и тук.Приковават ни вниманието,ама пресолиха малко манджата,струва ми се Simple Smile

# 522
Липсва им финес на сценаристите при заплитане на историите, като слон в стъкларски магазин са.

# 523
Сезонът до тук реализирал около 16% гледаемост/по БТВ от 20 ч.-35%/ , а предишните два по  над 30%.
Ако искат  шефовете на продукцията да си върнат парите  , да вземат да чифтосат Марио с Банков -хем ще са политически коректни , хем ще привлекат аудитория , а всички  антифенове на Зорница/Диана  ще са доволни .
Не крия ,че това което правят в момента с героите Марио и Зорница ми е тъпо и отвратително . Дори да е подвеждащо промото , самата идея  ми е противна . Все пак да изчакаме до вторник .
Дано ако ги пуснат по тази писта , Диана Д. да се справи добре с ролята , все пак има известен опит в живота с такива мъже /употребяващи често алкохол/.
от твоите уста в Божиите уши! Амин! 😁😃

# 524
Аз не виждам разлика между това да наречеш Зорница к@рва и Банков алкохолик.

Като аз лично не съм съгласна с нито едното от двете, но след като един може да го пише във всеки свой пост, значи и другия може!
И сценария не е оправдание, тъй като всички помним разговора с Врабчев и Стаменова, макар и да не сме видели нагледно.
След като Банков е алкохолик, не можем ли да кажем, че Тонката е наркоманче? Макар и бивш, никой не може да гарантира дали няма пак да продруса.

Не ме вълнува някой дали обижда Банков - той не съществува, Вергов пък не ми е никакъв, но ме дразни, че за едни е позволено, а за други не.

Да не говорим пък колко пъти бяха използвани различни определения за фенките на Вергов/Банков.
Ами аз не мога ли да кажа, че фенките на Ковачев са лелки/стринки на средна възраст?

Общи условия

Активация на акаунт