Отговори
# 525
  • София
Забравих да спомена, тази Лора в ред ли е ,да си води любовника при детето,някак не ми е ок.И похабяват този сладък Владов с това мрънкало Лора.
Тримата танцьори бяха ама много,много сладки.Пепе по талант бие батко си по всички параграфи.
МАлкия беше зле...
Иначе Карамазов - все едно е излязъл от Дървото на живота, няма особена разлика в играта Simple Smile))

# 526
  • Разпиляна във въображението
Моля, дами, спазвайте добрия тон. Времето бе чудесно и дано емоциите са се успокоили.

Сцената с тримата танцьори не ми хареса. Изобщо на малко деца им се получава добре играта. Особено, когато им набутат думи, които надали едно дете би ги изговорило.

Банков пие, защото няма кой и за какво да спре. Но това ще се промени - Зорница ще го направи щастлив. Алелуя Simple Smile Ще си имат детенце и всичко ще се нареди.

# 527
  • София
      Не се карайте заради една измислена история.
Разбирам феновете на Зорница, но не съм съгласна, че образа й СЕГА е съсипан или по-различен от преди.
Сценаристите никога не са я представяли като безгрешна и светица, защото тя и преди Банков е имала седем години връзка с женен мъж и се е надявала той да остави жена си и да заживее с нея...и уж не искаше да повтаря тази си грешка, пък остана с Банков и след като разбра за жена му и дори забременя от него(лекарите от тази болница, не са чували за предпазване и планиране).
 И двамата имат вина за всичко което им се случи, защото се оставиха на чувствата, които винаги са по-силни от разума. Любовта им беше страстна и докато бяха заедно, бяха щастливи - изключвам първоначалната му реакция, когато разбра че е бременна, защото сигурно не е лесно след скорошна загуба на детето ти, веднага да го замениш с друго(то, домашен любимец като загубиш, трудно се решаваш да вземеш нов, докато болката не намалее с времето) какво остава, когато си загубил дете.

За аборта - тя сама реши да махне(убие) детето им, въпреки, че той на сутринта заради силната си любов към нея,  беше готов и решен отново да стане баща.

Като директор на болницата и отношение към колегите, Банков беше много точен и не трябва заради връзката му със Зорница, постоянно да се хвърля кал върху него.

Зорница също като Банков, реши да си лекува мъката и прави секс в банята с човек който не познава, без да я интересува дали е обвързан - просто си го пожела и това е!

А Марио колкото и да е готин,  доста време я държеше в напрежение и връзката им беше странна и несигурна, защото чувствата на брат му бяха на първо място. Сега пък се държат като женени от сто години и не ТОЙ, а ТЯ му организира романтична вечер край езерото. Затова е логично дори да го обича заради сигурността която й дава, сърцето й още да я тегли към този, който я накара да изпитва онази луда страст и любов, за която всички жени си мечтаят.
____________________________________________________________________________________________

За сценария - не е изненада това, че ще има изясняване на отношенията между Зорница при Банков, защото ако няма такъв момент, завръщането му в болницата нямаше да има никакъв смисъл. А и нали трябва да се случва нещо около героите, за да има интерес към тях и сериала.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 21:08 от Mari_Mar

# 528
# 529

Всички я обвиняват, че не знае какво иска, но аз до сега не съм я видяла колеблива.

Роси, не съм съгласна с това твърдение.  В началото на 6-ти сезон ти и аз бяхме единствените, които приемаха Зорница за колеблива и действията й неуместни в другата тема. За това, че неправилно и ненужно се намесва в живота на Банков и Ева докато беше жива, и след това.

Зорница беше колеблива и по отношение на Тони но тогава го отдавахме на пословичната й доброта.

С написаното не заклеймявам Зорница.  Имам някакво чувство, че това в асансьора не е реално. Не може преди минути да гледа с любов и копнеж след Марио, а в асансьора с гръб към Б. и изведнаж да приказва и пита такива неща. Може пък след, като дойде електричеството действителността да е съвсем друга. Така ми се иска. Ще изчакам вторник да видя и тогава мога да бъда категорична. Сега не мога.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 19:51 от *Melanie*

# 530
  • Кърджали

Много съм съгласна с мнението на Mari Mar, то изцяло е като моето мнение за отношенията на Зорница с двамата мъже, но все ме домързява да пиша дълго  дълго. Но общо взето същото мисля и аз.

Случилото в асансьора си е истинско. Както виждам от промото и Банков ще я отблъсне (той и досега си стоеше на дистанция.) От там нататък вече какво ще прави Зорница ще видим. Предполагам ще опита да послуша разума и ще си остане при Марио. Или ще се чуди с кого от двамата иска да е. Но не смятам че ще я метнат в ръцете на Банков веднага. 

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 21:54 от Aлекcандрa

# 531
Наистина това в асансьора е много объркващо. Ако е фантазия на Банков, значи все още има чувства и според мен ще действа по въпроса. Ако е желание на Зорница да изрече или изрича всичко това, значи все още е влюбена лудо в него и е готова да остави Марио, за да е с Банков и това не я прави к*рва.

# 532
  • София
От уважение към всички, визирам Ванилия, Десислава, Мари мар и други дами си изтрих мнението.
но то си е същото.
Огнянова не знае нито какво иска, нито от кой.
И  по линията на най малкото съпротивление отива в началото. Няма как да се забрави такова нещо.
Лека нощ Kissing Heart

# 533
Както много пъти писах, мнението ми е, че Огнянова не е преживяла Банков.
Затова и не ме изненадват нещата, които каза в асансьора.
Самият факт, че пита него дали всичко е приключило означава, че за нея не е.
Ако беше така въпросът е излишен.

Смятам за съвсем нормално и човешко да изпитва различни емоции, да бъде объркана, несигурна.
Много от вас казват, че не са видяли любов във връзката й с Банков, но аз смятам, че имаше силна, изгаряща любов, която не се заличава току така.
На мнение съм, че една любов не заменя друга. Както и това, че да изпитва сантимент към Банков, не е причина да не се влюби отново в друг.

Не я обвинявам за емоциите, които изпитва. За съжаление човек не може да си програмира чувствата.
Обаче просто трябва да бъде искрена с Марио и да си даде малко време, да не избързва със сватбата.

# 534
Аз също споделям мнението на Mari Mar.
Съдейки от промото, това в асансьора си е съвсем наистина. Мисля, че Зорница е напълно искрена в отношението си към Марио, обича го. Просто здравословният проблем, операцията и това, което последва сега вече наистина я изправи пред миналото и пред самата нея. Човек е склонен да си задава въпроси преди да се обвърже трайно. Особено в нейния случай, когато миналото е на метър от нея Simple Smile Смятам, че в този момент в асансьора защитната й стена поддаде и тя не можа да преодолее емоциите. На мен не ми се струва толкова ненормално да има все още нещо от не толкова далечното минало, което да я терзае.
И също като Ванилия смятам, че Зорница има нужда да остане за малко сама и да премисли ситуацията. Вярвам също така, че ще каже на Марио какво я мъчи, тя със сигурност не иска да го нарани, а премълчаването в този случай е равносилно на лъжа.

# 535
  • Там,където се събуждам щастлива.
Т.е. за теб Банков е именно алкохолик?

В начална фаза, да. Бяга от действителността с чаша в ръка. Типично за тези хора! И всъщност са много слаби характери! Затова и имат този проблем!

Питала си дали к@рва и алкохолик ме е еднакво обидно. Не,не е! Първото е обида, защото е дума за дадено поведение, което човек сам може да промени,  а второто е заболяване!

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 23:01 от Kalinka

# 536
Актьорът , който играе д-р Пенев е счупил пръст на крака и сценаристите ще се възползват от положението, за да го вкарат в сценарий с гипс или накуцвайки - това от нета видях дали е вярно?

# 537
Не, не съм питала дали е еднакво.
Казах, че след като един може да използва едното, значи друг - другото.

Въпросът ми беше към тези, които го определят за такъв, на каква база го правят.
Да, показаха ни, че потушава мъката с алкохол, но за мен на този етап е далеч от определението алкохолик.
То, кой ли не се наливаше в този сериал?

За мен алкохолик е човек, зависим от алкохола, интересуващ се само и единствено от нужната доза. Такова нещо аз при Банков не съм видяла, но както знаем понякога гледаме различни неща.
За мен той е изпаднал в дупка, хората след преживяна трагедия борят болката по различен начин - депресия, глад, алкохол, успокоителни.  Видяхме, че Стаменова и до морфин стигна. Това прави ли я наркоманка?
Нямам спомен някой да я е нарекъл наркозависима..?

Luisi, вярно е. В друга тема бяха писали, че са го видяли с гипс на пръстите, така че явно ще го използват, защото ще трябва да се появи така на снимки.

# 538
  • София
След кратка справка в нета "алкохолик" не се става за месец или два.
Това е дълъг времеви процес.
И нашия герой Банков в никакъв случай не е алкохолик.
Засега го играе обикновена пияница Simple Smile))
Ще излезне от това състояние. Но други хора как ще си оправят настройките не знам.

# 539
  • София
Актьорът , който играе д-р Пенев е счупил пръст на крака и сценаристите ще се възползват от положението, за да го вкарат в сценарий с гипс или накуцвайки - това от нета видях дали е вярно?

В темата " Знаете ли кого видях" ми се струва, че някой беше писал, че го е видял контузен. Та, сигурно е вярно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт