Отговори
# 675
Майче, в промото ги дадоха лежащи един до друг, май и голи бяха.

# 676
  • София
Майче,
Ами стори ми се гола или поне и видях раменете и шията голи, а и двамата в едно легло. Но да, може и да си права... Брей какви благородни мъже има в този сериал. Едно младо и красиво момиче се предлага ли предлага и то на такива плейбои, като Вергов и Карамазов ама те не та не. Wink

# 677
Наистина не вярвам Христо да прави секс с нея пияна, особено щом знае че е девствена. Не ми се връзва с характера му.

А туй диванче в подпокривното, ако можеше да говори колко щеше да разказва Joy

# 678
  • Пловдив
Майче, в промото ги дадоха лежащи един до друг, май и голи бяха.
не ми се видяха голи...
Мисля просто Ицко я е прибрал пияна. Инак му обеща,че няма,да пие...и тая гледачка е май на 24ч.смени...

# 679
  • Берлин
Аз май бях единственият защитник на Лора,но това не го приемам. Едно е да пофлиртуваш,за да събудиш някой Мунчо,друго е пред очите му да си издърпаш някого и да го завлечеш на таванчето. Отврат и грозно,на Владов също не му прави чест.
За Зорница какво да повтарям-100 пъти написах за химията и чувствата й към Банков. И хормоните не са оправдание. А после мило се прикотка при Ковачев. Много грозно
Жекова си я представих как юрка Цонев в реала. Мнооого добре й се получава

# 680
  • тук, на мястото си
Добре изиграха сцената Вергов / Димитрова, само че не трябваше ли тази случка да бъде преди десетина серии.
На тоя банкет мъжете лапат бонбони, а жените надигат чашките.
Мазов ще  хване Лорчето май.
Христо сигурно просто е прибрал Кая, че тя пак се напи, не вярвам да са правили секс.

# 681
  • Берлин
Алфея,преди 10 епизода нямаше оправданието с бушуващите хормони

# 682
  • тук, на мястото си
Ааа-ха, на сценаристите хормоните мируваха. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 683
Лора ми е в дъното на дъната, толкова ми опротивя, че няма на къде.

Не ми хареса, че Зорница след сцената с Банков (много трогателна, между другото), където го прегръща и моли с очи за ново начало, отиде и жизнерадостно се метна на врата на Марио.

# 684
Кая вярно обеща, че няма да пие, ама надигаше даже по две чаши наведнъж 😄

# 685
Дяволче, защо мислиш, че са правили секс Кая и Христо, тя така се е натряскала, че той се съмнявам да направи нещо с нея в това състояние.

Интересно ми е къде мога да намеря тези снимки Grinning
Ето тук може да ги видиш:
https://www.instagram.com/borisslavkov/
Мерси! Grinning

# 686
  • Разпиляна във въображението
Сценаристите ги е хванало творческо безсилие. А може Зорница и Кая да са астрални близначки и каквото каже едната казва и другата - сцената с онази любов, а сега и в леглото на Христо.

Банков, Зорница и Кая не ми се коментират. Повтарят сцената със Зорница, Банков и Марио, само че сега Кая се тормози. Как обаче стигна толкова бързо от онзи килер, докато бе с Христо, и там при другите двама е мъгла.

Инфантилното поведение на лекари към юбилея на директора също ме остави безмълвна.

Лора и Мазов - голяма наглост. Поне да не бе толкова явно, пред очите на колегите, на настоящия съпруг и под покрива, докато горе се вихри купон. Пълно безумие.

Свидетелство за съдимост на санитарите? Сериозно? Жени явно не му е виждала на Христо трудовата книжка. Стажът му е 0. Цонев ме изненадва, че не знае че има санитар на име Христо. Последният му се представи поне два пъти, когато точно Цонев го питаше кой е той.

Момчето да не би да "работи" в автомивка или сервиз? Нещо такова ми се стори.

# 687
Обаче забелязахте ли разговора на Марио и Зорница за Банков?Само като му чуе името и застава нащрек.Аз си го помислих ,за нея не знам,как преди малко беше в прегръдките на Банков и едва ли не го молеше за любов,а сега се гушка в Марио и демонстрира същото...уж.Е как се живее с един и с копнежи по друг...не го разбирам,честно.

# 688
Miriel, Цонев не е казал, че няма санитар на име Христо.
Каза, че няма човек с отнети лекарски права.
И като чу името и фамилията, а и че имат специална връзка веднага се сети за кой става дума. 

# 689
  • София
Кая сигурно ще каже на Марио какво е чула и ще направи интригата.

Общи условия

Активация на акаунт